UWAGA oszust! OSK "Cztery Kółka" Warszawa/Łomianki

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez MRP » środa 29 lipca 2009, 12:00

Mogę wiedziec pod jakiem numerem telefonu kontaktowales sie z p. Robertem? Ja dzwoniłem pod wszystkie numery ze strony internetowej i pod zadnym sie nikt nie odzwywa...

Mozecie przeslac mi na pw wszystkie numery?
MRP

Postprzez pawelkl » środa 29 lipca 2009, 12:30

witam,
zaraz po zakończeniu mojego 'ekspresowego' kursu teoretycznego chyba bodajze to byl 5 lipca, w poniedzialek nastepnego dnia poszedlem z kartka egzaminu wewnetrznego zeby dostac numer do instruktora. Niestety na drzwiach byla informacja o chorobie (nie pamietam juz kogo... ale taka wisiala) probowalem kilka razy conajmniej pozniej sie dostac do biura. Ani razu nie udalo mi sie dodzwonic na zaden numer podany na stronie (czy zapisany przez pania w biurze w ksiazecce.. chyba do Roberta, bo był spisywany z szyldu...)
po kilku nastepnych probach.. chyba przy 3ciej na drzwiach przywitala mnie kartka o wynajmu lokalu, wtedy zadzwonilem do własciciela i podał mi nuemr prywatny tzn. 509...
nie dostałem nawet szansy dostania telefonu do kogokolwiek kto by odbieral moje telefony... heh
prosilbym o podanie na gg:521125 innych numerow do instruktorow z ktorymi sie umawialiscie, moze sie uda z nimi umowic,
musimy sie trzymac razem ;)
pawelkl

Postprzez wredna franca » środa 29 lipca 2009, 13:53

:)
Ostatnio zmieniony piątek 14 sierpnia 2009, 06:59 przez wredna franca, łącznie zmieniany 1 raz
wredna franca

Postprzez prawko89 » środa 29 lipca 2009, 13:58

Czesc, widze ze w dalszym ciagu sprawa stoi w miejscu. Mam prosbe, jesli ma ktos numer do instruktora SLAWKA, prosilbym o niego na PW, pilna sprawa.
prawko89

Postprzez malenstwo17-91 » środa 29 lipca 2009, 16:34

Ile razy mam mówić, że nie jestem podstawiona! A z tamtymi str. to wg mnie to bzdura, ponieważ ile jest Robertów i Danut he ?! nawet nr sie nie zgadzają ani nr kont!

A jazdy prowadzi tylko Robert i Sylwia nikt poza tym.
malenstwo17-91

Postprzez oczko » środa 29 lipca 2009, 20:35

Ty maleństwo nr kierunkowy nad morzemchyba nie bedzie taki sam jak do Wawy co???????@!!!!!!!!!!!!1I tak kazdy wie ze wydal w piz... nasze pieniadze!!!!!!!!!!!!i nie potrafi sie z niczego wywiazac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oczko

Postprzez biala » środa 29 lipca 2009, 21:49

witam, jestem właśnie po jazdach z Sylwią, odbyły się normalnie 2 godziny, zapisana jestem znowu na następne jazdy. Zastanawiam się nad zmianą miejsca egzaminowania na odlewniczą bo na bemowie i tak zbyt dużo nie jeździłam...a nie będę traciła czasu na dojazdy, no i dużo osób twierdzi że na odlewniczej jest łatwiej, ja raczej w to nie wierzę bo egzaminatorzy są ci sami, tylko wyjazd z placu na bemowie podobno jest ciężki. Co do jazd no to widać że przynajmniej Sylwia chce to załatwić... z tego co słyszałam to jest nas koło 20 osób więc nie będzie to łatwe. pozdrawiam
biala

Postprzez MRP » środa 29 lipca 2009, 22:20

Jestem ciekaw po co sa te jazdy tylko, poniewaz teraz nie maja juz pozwolen na wydawanie zaswiadczenia po ukonczeniu kursu, skoro ich dzialalnosc jest wszedzie juz wyrejestrowana
Ostatnio zmieniony środa 29 lipca 2009, 23:02 przez MRP, łącznie zmieniany 1 raz
MRP

Postprzez oszukana » środa 29 lipca 2009, 23:03

Ja również zostałam oszukana przez tą szkołę. Teoria była ok, natomiast nie miałam ani jednej jazdy od czerwca. Byłam w biurze na Jana Pawła ale niestety "pocałowałam klamkę". Na nr instruktorów nie mogę się dodzwonić, jak również do Roberta. Na zwrot kasy raczej nie liczę. Tak samo jak Wojak na "prawko" zbierałam trochę czasu i jest to duża część mojej wypłaty, a teraz nie stać mnie na wykupienie nowego kursu w innej szkole. Podajcie nr pod którym można się umówić na jazdy.
oszukana

Postprzez biala » czwartek 30 lipca 2009, 07:33

To że jest wyrejestrowana działalność to chyba już wszyscy wiemy...ja już się wypowiadałam dlaczego chodzę na te jazdy mimo iż wiem że mogę nie dostać zaświadczenia.
biala

Postprzez MRP » czwartek 30 lipca 2009, 09:16

To mam pytanie, czy juz wyjezdzilas jakies jazdy? Ile bylo tych godzin, ktore wyjedzilas i jak sie odbywaly? Pod jakim nr. telefonu zalatwilas sobie jazdy, mozesz napisac na pw? JaK podczas jazd tlumaczyl sytulacje p. Robert i jak to Twoim zdaniem bedzie wygladac? Sporo pytan, ale moze nie jestem na 100% poinformowany i nie mam pelnego pogladu na sytulacje
MRP

Postprzez maler6 » czwartek 30 lipca 2009, 09:20

maler6

Postprzez oszukana » czwartek 30 lipca 2009, 22:31

hej proszę o te telefony pod którymi można się umówić na jazde.
gg 13972917
oszukana

swietnie

Postprzez wodz_ocelot » czwartek 30 lipca 2009, 22:53

ze poszlo do mediow.
ale wujowo - tak jak mowila Rzeczniczka Konsumentow - ze nie wiadomo, czy sie cokolwiek da zrobic.
ja p...
:(
wodz_ocelot

Postprzez oczko » piątek 31 lipca 2009, 11:35

wiecie co wam wszystkim powiem nie łudzmy sie na te jazdy ze Robert wroci z urlopu i wyjezdzi z nami te godz co z tego i tak zaswiadczenia nie dostaniemy kasy nam nie odda zostaje tylko droga sądowa im wiecej osob zlozy zeznania na policji tym lepiej bo bedzie pozew zbiorowy i jest pewne ze wygramy wtedy zedra z niego ta kase tylko ze to moze potrwac i pozostaje nam tylko tym co nie odbyli jazd pojsc do innej szkoly i zapisac sie na jazdy jezeli ma sie karte ukonczenia egzaminu wewn... to jest taniej nie polowe ale zawsze cos bo z Robercikiem to szybko prawka nie zrobicie albo i wcale wyjezdzi z w szystkimi te godz i co?pozniej powie ze trzeba zaczekac np. pol roku zeby on zalozyl szkole....
oczko

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka