SAFETY CAR - nadeszła chwila prawdy dla kierowców

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Pachołki czy auta ze szrotu na torze SAFETY CAR ?

PACHOŁKI
4
17%
AUTA ZE SZROTU
19
83%

Liczba głosów : 23

Postprzez Xsystoff » środa 06 maja 2009, 10:52

Khay napisał(a):Dzięki Xsystoff, jakoś bardziej ufam Twojemu zdaniu, niż pieniaczom, którzy nie potrafią kulturalnie i spokojnie zripostować czyjegoś głosu "przeciw".

Na innym forum lecialy normalnie paragrafy z grozba podania do sadu tych ktorzy krytykowali, ale to bylo jakos w grudniu i dotyczylo innej imprezy 8)

16 maja mam szkolenie, wiec nie dam rady sie zjawic, ale 17 maja na pewno wpade popatrzyc i pokibicowac. W kazdym razie zycze powodzenia przy organizacji, moze cos sie uda w koncu zorganizowac w tej naszej wiosce z tramwajami.

Na stronie widze autko Kocura (Focus), czyzbyscie sie znali z Kocurem czy ta fotka tak bez zgody? :D

edit:
http://www.tuningforum.pl/viewforum.php?f=73&start=30 popatrzcie na tematy zalozone przez Mewa TV, nic z tych planow tam nie wypalilo...

edit2:
http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=73&t=106198&start=0
A to mialo byc w otwartym ruchu...
Xsystoff

Postprzez maciej02ostrov » środa 06 maja 2009, 12:15

szybki-wsciekly napisał(a):To nie był głos kulturalny ze stroy maciej02ostrov, tylko prześmiewczy, szyderczy i złośliwy.

Na jakiej podstawie to stwierdzasz?
maciej02ostrov

Postprzez szybki-wsciekly » środa 06 maja 2009, 18:00

maciej02ostrov napisał(a):
szybki-wsciekly napisał(a):To nie był głos kulturalny ze stroy maciej02ostrov, tylko prześmiewczy, szyderczy i złośliwy.

Na jakiej podstawie to stwierdzasz?

Dostałem tyle uśmiechów, że aż krzesła spadłem i musiałem wstać spowrotem.

Poniosło mnie .. mysłałem że to rajdowiec z AK.

Wrzucam swój tomahawk do szafy 8)

Sorki.

Impreza grudniowa nie odpaliła bo wiadome osoby z którymi jestem skłócony wśród AK ,,rajdowców'' szczecińskich zaczęły ,,zamęt'' robić wśród policji lokalnej z której głownym szefem byłem dogadany.

Jak usłyszałem ten jazgot dziecięcy to swierdziłem, że nie ma sensu się angażować. A jedyny ban jaki dostałem kiedykolwiek w życiu to na forum AK ,,rajdowców'' na której opini nie specjalnie mi zależy po tym co wiadome osoby sobą zaprezentowały w grudniu.

Niech się dalej bawią w swoje ,,rajdy''. Wszyscy widzieli jakie jaja były z tym co zrobili na Wałach na swoimi NAJWIĘKSZYM RAJDZIE.

Nie będę dalej się produkował w tym temacie

AMEN

KOCUR zgłosił swoje auto sam do ,,STUNNIG CAR'', sam przesłał fotę i bedzie fizycznie obecny na STREET TUNING PARTY.

Dla ciekawości Wam powiem, że ściągam na sobotę Tomka z M-TECHu i będziemy robili ogólnopolską premierę w Szczecinie ,,ukrywacza''.

Bajer nie z tej ziemi. Jak ktoś oglądał ostatnio TVN TURBO to wie o co chodzi.

Poza tym będzie będziecie mogli zobaczyć wypaśne xenony z M-TECHU.

Jak przyjedziecie z nimi na spocik lub ustawicie się z kimś na kresce - będzie gruby efekt.

Tomek Wam doradzi co i jak zamotować, a w niedziele odbija na SPEED MANIĘ do Gdyni i będzie to co zobaczycie w sobotę na stoisku M-TECHU pokazywał w Trójmieście.

A tak wogóle to wiecie dobrze, że mam naurę porywczą i to co myślę to mówię.

Jak ktoś mi z zaskoczenia, z zaułka podeszwą z buta strzela w twarz to wiecie że nie chowam się po kątach i mój podręczny ,,tomahawk'' idzie w ruch.

Wyrażam siękwieciście i długo.

A tak wogólę to mam swoje życie prywatne i nie lubię bić bezproduktywnie piany.

AMEN

Kto się poczuł urażony to przepraszam.

Ja tylko miałem Mission dać Wam ludziom na forum PRAWKO PL info o tym co robimy w następnym tygodniu w Szczecinie i to zrobiłem.

MISSION COMPLETE

A każdy z nas spędzi następny weekend (16-17.05.2009) po swojemu robiąc to co lubi i na co ma ochotę.

Pozdro !

Aktualnych informacji szukajcie na www.szybkie-samochody.szczecin.pl
szybki-wsciekly

Postprzez ella » środa 06 maja 2009, 21:16

szybki-wsciekly napisał(a):A skoro zdecydował się kolega nas obrażać publicznie i uważa iż jest zabawny

Odnosze wrażenie że jest właśnie odwrotnie. To Ty zaczynasz obrażać tych co mają odmienne zdanie na ten temat. I na dodatek straszysz banem. Na szczęście nie masz takich uprawnień.

AMEN
ella
Moderator

Postprzez szybki-wsciekly » czwartek 07 maja 2009, 20:45

ella napisał(a):
szybki-wsciekly napisał(a):A skoro zdecydował się kolega nas obrażać publicznie i uważa iż jest zabawny

Odnosze wrażenie że jest właśnie odwrotnie. To Ty zaczynasz obrażać tych co mają odmienne zdanie na ten temat. I na dodatek straszysz banem. Na szczęście nie masz takich uprawnień.

AMEN

A miałem nie wracać już do tego tematu......

AMEN - w kwesti SAFETY CAR

Ale nie ma AMEN na to co napisałaś ELLA.

AMEN 8) to mój znak rozpoznawczy na forach i widzę, że go przytuliłaś :lol:

Musisz jednak wiedzieć ELLA, że AMEN oznacza dla mnie zamknięcie tematu (i jako były admin tak własnie zamykałem tematu)

Po tym co napisałaś nie ma może być AMEN ... i muszę odnieść się to tego co przeczytałem od Ciebie.

Moje zdanie jest takie (jako byłego admina)

ADMINISTRATOR powinien byż ZAWSZE - BEZSTRONNY I OBIEKTYWNY.

Być sprawiedliwym w tym co pisze i robi.

Bez emocji ....

Brakuje Twojego pytania: Dlaczego tak zareagowałem emocjonalnie na post Xsystoff ??

Skoro tego chcesz to zaraz zobaczysz ELLA, że Xsystoff w tym co pisze nie jest taki biały i prawdomówny jak się Tobie wydaje z warszawskiej odległości.

Szczecin ELLA ma zupełnie inny rytm miasta, innych ludzi, odrębną specyfikę niż Warszawa o czym się zaraz przekonasz.

Cytuję

Czysta amatorszczyna zakonczona banami na wiekszosci for motoryzacyjnych w regionie

Proszę zapytaj Xsystoff na jakichże to forach konkretnie zostaliśmy zbanowani

1) ........................................

2) ........................................

3) ........................................

4) ........................................

5) .......................................

Lista ta pozostanie pusta, bo na żadnym za wyjątkiem forum AK SZCZECIN, którego admin zaczął rozpowszechniąc nieprawdziwe informacje o MEWA TV podobnież jak teraz to robi u Was Xsystoff w swoim poście.

Skoro Xsystoff jest takim autorytetem i jest PROFFESIONAL a my jak to nazwał amatorszczyzna to proszę niech profesjonalnie wypełni w/w punkty.

Niech z tej większości forów na jakie się powołuje wymieni tylko 5.

4 ?

3 ?

2 ?

1 ?

Ani jednego takiego fora nie ma poza AK SZCZECIN, bo na forach jakich się udzielam jestem tak mówią moje ZIOMY ,,wirualne'' ceniony za oryginalność wypowiedzi i stanowisk jakie zajmuje w różnych tematach.

Również w innych słowach które napisał Xsystoff jest sama złośliwość i kłamstwa o czym skoro sobie tego ELLA życzysz napiszę jutro bo dzisiaj jestem umówiony jeszcze na kino.

8) Jutro zgodnie z życzeniem ELLA będzie ciąg dalszy wirtualnego serialu pod tytułem : ,, Xsystoff vs Szybki-Wsciekly''.

Podbijemy skoro tego sobie życzysz ELLA liczbę wyświetleń na tym temacie.

Chyba, że chcesz mnie zbanowac to rób to teraz.

Odpowiadam za publikowanie informacji o imprezach MEWA TV na forach i jeżeli ktoś piszę obraźliwe i kłamliwe słowa o działalności MEWA TV (tak jak to robił kiedyś admin AK SZCZECIN i jego poplecznicy) to reaguje taka jak widzisz.

Jak już wyżej napisałem ... jak ktoś mi w ciemnej uliczce z zaskoczenia strzela z buta w twarz to nie pozostaję dłużny (tak masz rację - nie jestem grzecznym chłopcem)

Więc nie dziw się że napisałem
A skoro zdecydował się kolega nas obrażać publicznie i uważa iż jest zabawny

Przyznaje się iż nie było ładne i piękne, ale było konsekwencją posta Xsystoff.

Jeżeli ktoś jest obraźliwy & złośliwy, rozpowiada nieprawdę w rozmowie ze mną i w otoczeniu osób przebywających w moim towarzystwie myśląc że pozostanie bezkarny, to ja takiego delikwenta sprowadzam szybko do partneru.

Przypominam na koniec iż to Xsystoff obraził MEWA TV swoim postem, a to co ja piszę jest konsekwencją posta Xsystoff.

Fajni ludzie są w tym Szczecinie, nie ?.

Wioska z trawajami a w niej ludzie wzajemnie siebie obrażający i robiący to jeszcze publicznie.

WIRTUALNY EKSHIBICJONIZM - zero skrępowania i hamulców bezpieczeństwa.

WALKI W WIRTUALNYCH KLATKACH - takie atrakcje tylko w Szczecinie 8)

Bawcie się ludzie, pijcie i świętujcie ..., nie przyjeżdzajcie do Szczecinia i nie wchodzcie tu więcej, bo tu same nudy w tym temacie piszą :lol:

Pozdro & peace
szybki-wsciekly

Postprzez d » czwartek 07 maja 2009, 20:49

No cóż, tylko winny się broni. :P
d

Postprzez ella » czwartek 07 maja 2009, 23:25

nie przyjeżdzajcie do Szczecinia i nie wchodzcie tu więcej

Swoim stylem wypowiedzi wcale nie zachęcasz do przyjazdu.
odrębną specyfikę niż Warszawa o czym się zaraz przekonasz.

Nie musisz mnie przekonywać znam Szczecin.
Proszę zapytaj Xsystoff na jakichże to forach konkretnie zostaliśmy zbanowani

Ale po co?
To mnie nie interesuje. Natomiast na tym forum ja decyduję kto dostanie bana a nie Ty.
A bana to kolega może dostać na tym forum
ella
Moderator

Postprzez volve » czwartek 07 maja 2009, 23:43

Na wstępie napiszę, że nie interesują mnie rajdy organizowane w Szczecinie, nie należę do żadnego z klubów itp. Ale odniosę się do fragmentu:

Wioska z trawajami a w niej ludzie wzajemnie siebie obrażający i robiący to jeszcze publicznie.

Jak Ci nie pasuje to wyprowadź się. Proste ? A skoro już tu mieszkasz to nie rób nam wstydu na całą Polskę swoim zachowaniem.

Zresztą skoro nazywasz Szczecin " wioską z tramwajami" to może podasz jakieś argumenty ?

PS. Sorki Ella za offtopic, ale mam dość takich ludzi obrażających moje miasto.
volve

Postprzez barbra » piątek 08 maja 2009, 09:31

Niestety po tym co zaprezentował szybki -wściekly,też nie poczułam zachęty do wybrania się na takowy rajd, a już absolutnie nie rozumiem tego:
Przyznaje się iż nie było ładne i piękne, ale było konsekwencją posta Xsystoff.

Jutro zgodnie z życzeniem ELLA będzie ciąg dalszy wirtualnego serialu pod tytułem : ,, Xsystoff vs Szybki-Wsciekly''.

Przepraszam,że sie wtrącę,ale gdzie wyrażone jest to życzenie,bo raczej z tego co zdążyłam już trochę ludzi na forum poznać,to akurat w dyskusjach(na konkretny temat) "osobiste przepychanki " nie są mile widziane.
Bowiem(co tu podkreślają nieustannie moderatorzy) temu służy PW,byście sobie mogli wzajemne niedomówienia wyjaśnić ,ale to chyba już kolega powinien wiedzieć.
A skoro szybki-wściekły tak szybko tracisz równowagę emocjonalną,tylko dlatego,że ktoś ma odmienne zdanie w tym temacie,to może lepiej komuś innemu polecić zadanie promowania tych rajdów :] ,(bo chyba głównie o to chodzi),by ludzi zachęcać ,a nie odpychać od uczestnictwa w nich. :wink:

Jednak skoro temat już otworzony,to chętnie czegoś więcej sie dowiemy,ale poprosimy pisać -na temat -konkretnie i zachęcająco ,byśmy chcieli na takowe rajdy się wybierać :D ,przy okazji odwiedzając nasze cudowne miasta po Polsce i nie tylko miasta,bo "wiejskie klimaty" ,też (przynajmniej ja osobiście)chętnie preferuję.

P.S.I powiem jeszcze tylko tyle,że my Tu mamy Moderatorów i Administratorów najlepszych na świecie, i nie mamy potrzeby niczego zmieniać :D .....
I niech nas kolega szybki-wściekly banami nie stresuje :rotfl:
Wszystko jest trudne,dopóki nie stanie się proste..
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez Xsystoff » piątek 08 maja 2009, 12:32

Proponuje zamknac temat, zostalismy poinformowani o imprezie, kto ma przyjechac ten przyjedzie, co ma byc to moze bedzie :wink: Nie zamierzam sie z nikim klocic, trzymam kciuki zeby sie udalo.
Xsystoff

Postprzez barbra » piątek 08 maja 2009, 12:37

....i bardzo słusznie.
Trzymamy kciuki,żeby się udało :spoko: :spoko:
p.s.w razie co...do Szczecina drogę znamy :wink:
Wszystko jest trudne,dopóki nie stanie się proste..
-----------
Kat. B-marzec 2007
barbra

Postprzez ella » piątek 08 maja 2009, 23:27

Jutro zgodnie z życzeniem ELLA będzie ciąg dalszy wirtualnego serialu pod tytułem : ,, Xsystoff vs Szybki-Wsciekly''.

Podbijemy skoro tego sobie życzysz ELLA liczbę wyświetleń na tym temacie.

Moje życzenia????? Aż przejrzałam to co napisałam i .......nic takiego nie znalazłam :shock:

I chyba jednak dalszego ciągu nie będzie.
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka