Czy umiecie zrobić coś sami przy samochodzie?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Mariusz005 » piątek 14 listopada 2008, 23:23

Nie majstruję nic przy aucie :wink: Dla mnie te wszystkie przyrządy pod maską to czarna magia. Od strony technicznej to wiem tylko gdzie jest akumulator i zbiorniki z płynami.

Ale za to mam spoko fachowca który prowadzi swój warsztat. I zawsze mogę na nim polegać :wink:
Mariusz005

Postprzez Renia88 » środa 26 listopada 2008, 23:57

hmm. Umiem zmienić koło, uzupełnic poziom wszystkich płynów, wyjąć i zamontować akumulator, wymienic filtr powietrza... i to by było...
Obrazek
Renia88

Postprzez ButterflyEffect » czwartek 27 listopada 2008, 22:56

Ostatnio zdobyłam cudowną umiejętność wyjęcia akumulatora, naładowania go prostownikiem oraz wsadzenia go z powrotem (tu małe problemy :lol: ). Oraz umiem dolać płynu do spryskiwaczy :lol:
Sądzę, że to by było na tyle :P
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez jestemJolka » piątek 28 listopada 2008, 00:54

Dolac plynu do spryskiwaczy i naprawic tylna wycieraczke...bo ostatnio wypadla,mocowalam sie z nia pol godziny :lol: A reszta mnie nie interesuje...od tego jest moj maz i mechanik .Nie zmienilabym kola ze strachu,ze cos zrobie zle i jeszcze wypadek spowoduje. Chyba ,ze najpierw pocwiczylabym pod czujnym okiem mojego meza to moze w przyszlosci gdyby mnie sytuacja zmusila zabralabym sie za to. :wink:
jestemJolka

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka