Komentarze do Forumowicz roku 2013 - "Złota Klawiatura"

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Forumowicz roku 2013 - "Złota Klawiatura"

Postprzez szerszon » czwartek 19 grudnia 2013, 23:55

I zaraz wątek będzie zamknięty.... :lol: dajcie spokój...jest szef konkursu, ustalil zasady i sie odczepcie....jego prawo
szerszon

Postprzez Borys_q » czwartek 19 grudnia 2013, 23:57

Niech walczy, jak na razie o jedyne moje punkty walka idzie!!:)
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez Anfa » piątek 20 grudnia 2013, 01:01

Powinna wygrać kobieta w sukience :D wtedy wasze samcze ego by znamało 8)
STOP DLA CHEMII W JEDZENIU
Anfa

Postprzez szymon1977 » piątek 20 grudnia 2013, 01:26

szerszon napisał(a):I zaraz wątek będzie zamknięty...
Miejmy nadzieje, że Moderator tylko wypowiedzi osób psujących zabawę do kosza przeniesie.
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Postprzez oskbelfer » piątek 20 grudnia 2013, 19:20

Borys_q napisał(a):Niech walczy, jak na razie o jedyne moje punkty walka idzie!!:)

Borys_q, jak zwykle trafny komentarz, czy dobrze zrozumiałem - iż "rżnie się głupa z regulaminem konkursu" i robi problem bo został wpisane 8 a nie 3 nicki :) ? :help:

Zabawa zabawą, a regulamin (konkursu) regulaminem.... i jak wspomniałem mój głos może zostać skasowany, jednak należy pametać iż zachodzi ogromne prawdopodobieństwo że forumwicze których typowałem napewno doznają traumy, obrażą się na forum, a ich życie legnie w gruzach.... :lol:

Anfa napisał(a):Powinna wygrać kobieta w sukience :D wtedy wasze samcze ego by znamało 8)

Oczywiści masz rację stąd na 1 miejscu zaproponowałem Jasper :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez LeszkoII » piątek 20 grudnia 2013, 20:43

Twój głos nie będzie skasowany tylko obcięty(moderowany) - możesz edytować wpisy.
Regulamin głosowania jest przejrzysty :D - 3 loginy a nie 8 ani 99. Każdy login na odrębnej pozycji.
Baw się dobrze :spoko:
"Specjalista to ktoś, kto wie wszystko o czymś i nie wie nic o czymkolwiek innym. W miarę postępów specjalizacji, to w końcu specjalista będzie to ktoś taki, kto wie wszystko o niczym i nie wie niczego o wszystkim" - śp. Józef Kossecki
LeszkoII

Postprzez oskbelfer » piątek 20 grudnia 2013, 21:09

Jak już wcześniej napisałem, wycofuje moje głosy... a obcinać możesz sobie jajka w sieczkarni - o ile wiesz chłopcze, co to jest sieczkarnia i czym są jajka :) bo czym jest ex aequo jak widzę nie ogarniasz....

Gdyby to był inny konkurs np. na "złotą klawiaturę za debilną" interpretację prd dotyczącą szczególnej ostrożności nie miałbym problemu z wyborem kandydatów --- byłby z mojej strony wytypowany tylko jeden kandydat...

Przepraszam, moich kandydatów, że naraziłem ich (jak się teraz okazuje) na wątpliwą przyjemność udziału w "konkursie", w którym pojęcie "ex aequo" jest abstrakcją.

Typując w.w osoby kierowałem się swoimi odczuciami i w chwili obecnej nie wyobrażam sobie kogokolwiek skreślać gdyż Ci forumowicze nie są dla mnie pionkami na szachownicy, a ja nie jestem marionetką w rękach jakiegoś "pustaka"...dlatego wycofuję wszystkie zgłoszone kandydatury, gdyż traktuje te osoby z atencją.
oskbelfer

Postprzez dylek » piątek 20 grudnia 2013, 21:37

oskbelfer - nikt tu nie neguje twojej wiedzy, co oznacza "egzekfo" :P
Nie zauważyłem również, by ktoś pisał, że jest to co innego, niż ty głosisz ;)
Ja, ponieważ są tylko 3 głosy - jeszcze ciągle dumam ( jest czas do końca roku :D ), by zbyt pochopnie kogoś nie pominąć... no a głosy są tylko 3 do oddania... wielu będzie trzeba niestety poza podium umieścić....cóż, takie reguły - ale lepsze takie niż żadne :D
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez oskbelfer » piątek 20 grudnia 2013, 22:54

dylek napisał(a):oskbelfer - nikt tu nie neguje twojej wiedzy, co oznacza "egzekfo" :P

Szanowny Dylku, ja chyba nikomu tutaj nie zarzuciłem iż twierdzi że nie wim co to egzekfo :)

Nie zauważyłem również, by ktoś pisał, że jest to co innego, niż ty głosisz ;)

I co ma to do rzeczy ? Moim zdaniem tyle samo, co pierwsza cześć Twojego zdania :)

Ja, ponieważ są tylko 3 głosy - jeszcze ciągle dumam ( jest czas do końca roku :D )
,

A ja dumałem, oddałem głosy i co ? Okazuje się że złamałem regulamin, tylko pytanie który punkt regulaminu, a oddawałem głosy ze szczerą intencją...

by zbyt pochopnie kogoś nie pominąć... no a głosy są tylko 3 do oddania... wielu będzie trzeba niestety poza podium umieścić....

Ja zaś nie oddałem żadnego głosu pochopnie, wszystko było dokładnie przemyślane...

cóż, takie reguły - ale lepsze takie niż żadne :D

Ciekawy jestem, co powiesz o "regułach" kiedy Szerszon i Dylek dostaną tyle samo głosów i ta sama liczba głosów wskazywać będzie miejsce 3 na pudle...?

Wtedy z "pudła" spadnie albo Szerszon albo Dylek... zależeć to będzie od "pustaka" gdyż w tym konkursie są "reguły" które nie przewidują "egzekfo" :)

Kto spadnie z pudła ? Otóż według "pustaka" spadnie Dylek bo jest drugi w "kolejce" lub spadnie Szerszon gdyż jest drugi w alfabecie :)

Forumowicze dwaj 3go miejsca zająć nie mogą..... nie moga, ponieważ regulamin nie przewiduje "egzekfo" albo zajmą bo nagle "egzekfo" zastosowanie znajdzie...

Mogła być zabawa, a wyszła kupa...... śmiechu, dlatego na nowo wyedytowałem mój post, w kórym można sprawdzić moje "typowanie"...
oskbelfer

Postprzez dylek » piątek 20 grudnia 2013, 23:00

oskbelfer napisał(a): Okazuje się że złamałem regulamin, tylko pytanie który punkt regulaminu

A nie ten czasem:
LeszkoII napisał(a):3. Wybieramy trzy loginy w kolejności: 1. miejsce, 2. miejsce, 3. miejsce.
??
oskbelfer napisał(a):Ciekawy jestem, co powiesz o "regułach" kiedy Szerszon i Dylek dostaną tyle samo głosów i ta sama liczba głosów wskazywać będzie miejsce 3 na pudle...?

Wtedy z "pudła" spadnie albo Szerszon albo Dylek... zależeć to będzie od "pustaka" gdyż w tym konkursie są "reguły" które nie przewidują "egzekfo" :)

Sądzę, że się z szerszonem zmieścimy egzekfo :P - reguły nie przewidujące egzekfo dotyczą głosowania, a nie wyników na mecie :P
Pozdrawiam z prawego fotela "eLki" :D
dylek
Moderator

Postprzez szerszon » piątek 20 grudnia 2013, 23:09

Sądzę, że się z szerszonem zmieścimy egzekfo

w razie czego ustąpię...nie będzie wstydu..bo wiadomo komu.. :)
szerszon

Postprzez oskbelfer » piątek 20 grudnia 2013, 23:13

dylek napisał(a):Sądzę, że się z szerszonem zmieścimy egzekfo :P - reguły nie przewidujące egzekfo dotyczą głosowania, a nie wyników na mecie :P

A rozumiem, że co do wyników na mecie reguł brak - czy dobrze Dylku zroumiałem :)?

Taka "wolna amerykanka" :) Główna reguła - to brak reguł :)?

Szerszon pewnie miejsca ustąpi, bo to "cool człek" zresztą jak wszycy "moi byli kandydaci" :)

Temat uważam za zamknięty, nie typuję, proszę mnie nie typować, Ci którzy mnie wytypowali - jeśli mogą, to proszę by mnie wykreslili :) Zresztą opisałem to już w stosownym poście :)
oskbelfer

Postprzez szerszon » piątek 20 grudnia 2013, 23:16

Temat uważam za zamknięty, nie typuję, proszę mnie nie typować, Ci którzy mnie wytypowali - jeśli mogą, to proszę by mnie wykreslili Zresztą opisałem to już w stosownym poście

maruda jesteś.. będę złośliwy i jednak Ciebie zostawię...możesz mnie za to zgłosić do "urlopu" :lol:
szerszon

Postprzez rusel » piątek 20 grudnia 2013, 23:45

coś dla oskbelfra na odprężenie, take it easy, mate! http://www.youtube.com/watch?v=zFk-kiDW_tA
rusel

Postprzez szymon1977 » sobota 21 grudnia 2013, 01:40

dylek napisał(a):...by zbyt pochopnie kogoś nie pominąć...
Nie zapomnij o mnie :-)
"Proszę podchodzić do wypowiedzi usera szymon1977 z dużą dozą wątpliwości i nieufności." - user Szerszon.
szymon1977

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka