UWAGA oszust! OSK "Cztery Kółka" Warszawa/Łomianki

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez kasia_85 » poniedziałek 17 sierpnia 2009, 22:41

Na prawie handlowym też się nie znasz. Jest wiele sposobów legalnych obniżania kosztów: zwolnienia, ulgi, zatrudnianie podwykonawców. Zgodzę się tylko z jednym - Ciebie napewno nie oszuka bo już firma nie istnieje.
kasia_85

Postprzez athlon » poniedziałek 17 sierpnia 2009, 23:21

Zezolek ty nadal źle dostrzegasz problem!!! problemem nie było słabe przygotowanie kursantów do egzaminu za te pieniądze tylko przywłaszczenie pieniędzy.

Wytłumacz mi czym się różni kurs za 1050 zł a za 1150????

Widocznie skoro wystawili kurs za taką kwotę musieli mieć jakiś powód. Zobacz sobie ich stronę internetową co oferują (wali).
http://www.4-kolka.pl/

Nie dociera do ciebie ze wzięli pieniądze za usługe i jej nie wykonali??? Uczepiłeś się tej ceny jak rzep psiego ogona. A gdyby za kurs brali 2000 i tez by nie odbyli kursu to co wtedy byś pisał???

P.S.

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie
Watpie by mialy identyczny sklad chemiczny, ale jako ze na ceglach sie nie znam to sie popytam fachowca co te cegly pomoze mi w chalupe zamienic ktore poleca.

Fachowiec ci odpowiedział że wszystkie cegły są takie same i niczym się nie różnia, to które byś wybrał????
athlon

Postprzez wojak » wtorek 18 sierpnia 2009, 08:56

Proponuje spotkanie w tym tygodniu pracuje na popołudnie,wiec mi pasują godziny ranne.Jezeli komus nie pasuje mozemy sie spotkac w przyszlym tygodniu.Musimy napisac ten pozew i zaniesc go do sądu.Oraz porozmawic z rzecznikiem praw konsumenta.
wojak

Postprzez paipai » wtorek 18 sierpnia 2009, 10:41

[quote="wojak"]Proponuje spotkanie w tym tygodniu pracuje na popołudnie,wiec mi pasują godziny ranne.Jezeli komus nie pasuje mozemy sie spotkac w przyszlym tygodniu.Musimy napisac ten pozew i zaniesc go do sądu.Oraz porozmawic z rzecznikiem praw konsumenta.[/quote]

Witam, jestem ZA spotkaniem. Niestety w tym tygodniu jestem nieobecna w Warszawie, więc może moglibyśmy się spotkać w następny? Np w poniedziałek o 18?
paipai

Postprzez kasia_85 » wtorek 18 sierpnia 2009, 13:35

paipai napisał(a):
wojak napisał(a):Proponuje spotkanie w tym tygodniu pracuje na popołudnie,wiec mi pasują godziny ranne.Jezeli komus nie pasuje mozemy sie spotkac w przyszlym tygodniu.Musimy napisac ten pozew i zaniesc go do sądu.Oraz porozmawic z rzecznikiem praw konsumenta.

Witam, jestem ZA spotkaniem. Niestety w tym tygodniu jestem nieobecna w Warszawie, więc może moglibyśmy się spotkać w następny? Np w poniedziałek o 18?

Mi poniedziałek pasuje.
kasia_85

Postprzez wojak » wtorek 18 sierpnia 2009, 23:54

mi równiez poniedzałek pasuje.Proponuje zastanowic sie nad napisaniem tego pozwu.
wojak

Postprzez MRP » środa 19 sierpnia 2009, 08:59

Poniedziałek jest dla mnie również dobrym terminem, ponieważ chciałbym dołączyć do grupy osób, które chcą napisać pozew zbiorowy. Tylko dla mnie są dobre godziny do 14, ponieważ pracuje od 15 do 21. Może lepiej np. spotkać się w weekend? Ostatecznie nie muszę być na spotkaniu, tylko dacie mi znać co tam ustaliliście ;)
pozdrawiam
MRP

Postprzez nikola » środa 19 sierpnia 2009, 09:20

Witam.
Czy juz cos ruszyło w sprawie tej szkoly?
Uczeszczalam rowniez na kurs do tej szkoly, odbylam caly kurs jednak nei otryzmalam zaswiadczenia. Moze wiecie czy ktos inny moze mi je wystawic w takiej sytuacji? Co wy zrobiliscie? Prosze o jakies wskazowki, pomoc.
Pozdrawiam
nikola

Postprzez Gigluch » środa 19 sierpnia 2009, 09:28

Witam Wszytskich

Widze, że sprawa chyba nadal stoi w miejscu.
Co do pozwu też jestem za jego założeniem.

Dopisze iż wczoraj o godz. 12:00 miałem sie spotkać z Budzichem przy Cerkwi koło Carrefoura Wileńskiego. Oczywiście o 11:30 przysłał sms-a, że nieda rady dzis jeżdzić i standardowo z innego numeru telefonu. Po paru próbach dodzwonienia się wkońcu odebrał telefon. Stwierdził, że dzis niema czasu ponieważ wyjeżdza Wietnamczyków ponieważ podpisał umowę. Starasznie mnie to zdziwiło i zdenerwowało. Robert miał oddzwonić i zapisać mnie na inny termin jazd ponieważ jak powiedział musi mieć kalendarz.

Cierpliwie poczekałem do 12:00 i zjawił się sam Budzich oraz Kursantka
( łatwo poznać Wietnamczyka ), podbiegłem sobie porozmawiać w 4 oczy z Robertem. Stwierdził, że niema czasu i oddzwoni póżniej z placu manewrowego. Czekałem do 20:00, potem próbowałem się skontaktować telefon nie odpowiadał.

Jestem za założeniem takiego pozwu.
Mój nr. GG 5889651
Pozdrawiam
Gigluch

Postprzez MRP » środa 19 sierpnia 2009, 11:23

Bardzo dobrze im wiecej nas tym lepiej :)
Trzeba temu cwaniakowi troche pokrzyzowac plany, mialem podobna sytulacje do Ciebie...
MRP

Postprzez paipai » środa 19 sierpnia 2009, 12:30

Kto jeszcze przyłącza się do poniedziałkowego spotkania w sprawie pozwu?
Nic nie ryzykujecie, a możecie jedynie zyskać.

PYTANIE - WAŻNE
Czy komuś udało się ustalić, czy firma 4 kółka nadal istnieje, czy może została wyrejestrowana? A może został zgłoszony tylko stan upadłości, jednak firma nie została wyrejestrowana? Takie dane będą mieć znaczący wpływ na nasz pozew...
paipai

Postprzez MRP » środa 19 sierpnia 2009, 13:05

Z tego co wiem firma została wyrejestrowana 16 czerwca.
MRP

Postprzez paipai » środa 19 sierpnia 2009, 13:12

[quote="MRP"]Z tego co wiem firma została wyrejestrowana 16 czerwca.[/quote]

A stan upadłości kiedy zgłosili?
paipai

Postprzez paipai » czwartek 20 sierpnia 2009, 10:35

Witam, kontynuując temat poniedziałkowego spotkania. Proponuję spotkać się w McDonalds na skrzyżowaniu Marszałkowskiej ze Świętokrzyską. Na dworzu są wielkie stoły - Moglibyśmy tam spokojnie pogadać.
Co Wy na to? Jeśli ktoś zna lepsze miejsce, proponujcie:)
paipai

Postprzez feriste » czwartek 20 sierpnia 2009, 10:57

witajcie,
co do spotkania poniedzialkowego jestem za, jedynie ogranicza mnei czas, czyli najlepiej srobic to w godzinach rannych, przed 12

czy ma ktos jakies wiadomosci od samego roberta? jak to wyglada jesli chodzi o jazdy?
feriste

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka