A moja sie rozmyslila! :lol:
Postanowila, ze pojedziemy przez Kijany, po tych pieprzonych dolach! :P
Start z miejsca gdzie mieszkam, a to jest fragment trasy Lublin-> Ełk. No ale skoro za kazdym razem wytycza przez Radzyn, no to nie ma to znaczenia.
A tak na serio. Machnalem sie, nie bylo ustawione na maxa. Swiezo przeinstalowana byla i jeszcze nie przestawilem suwaczka :P
Po przestawieniu na max dokladnosc jest tak. Tylko pytanie czy to najbardziej optymalna droga?
No i oczywiscie 2.9km po drogach gruntowych.... Ja tam sie gruntowych nie boje, tylko kwestia, czy ta gruntowa bedzie przejezdna :P
Navi zamiast rozwiac wszelkie watpliwosci co do najlepszej trasy, to wprowadza niepewnosc. Czy trasa, ktora wytycza bedzie w ogole przejezdna :P
EDIT:
Bawie sie i bawie AM. I mam mowe spostrzezenia :P
Ten konkretny odcinek trasy nie zmienia sie czy wybiore trase optymalna, czy szybka. Zmienia sie jak wybiore trase krotka.
Trasa krotka, czyli przez Dziuchow:
Google od razu kieruje mnie przez Rudnik. Ciezko sie z googlem nie zgodzic, drozka ladna no i chyba najbardziej w linii prostej, wiec najkrotsza oraz najprawdopodobniej najszybsza z racji tego, ze znacznie wiekszy odcinek pokonuje sie droga krajowa, a nie drogami powiatowymi/wojewodzkimi(?).
Podczas gdy trasa skierowana przez Dziuchow jest zarowno dluzsza (o 1,1km) jak i potrzeba wiecej czasu. No i rowniez wazny czynnik - jakosc drogi.
Darmowa, ogolnodostepna aplikacja kontra AM za 350zl (z mozliwoscia aktualizacji tylko przez rok).
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków