przez oskbelfer » środa 19 czerwca 2013, 23:00
przez szerszon » środa 19 czerwca 2013, 23:32
czy tym postem nie stwierdziłem faktu ?eLLLka napisał(a):zatem proszę bardzo:szerszon napisał(a):eLLLka napisał(a): Prawda jest taka, że jednak my kursanci rozum mamy i szukamy świadomie nie taniej szkoły a skutecznej.
Tia... nie napisze o twojej prawdzie , bo zabrzmiałoby brzydko...ale odpowiem tylko jedno...grupon i podobnej maści burki
taki to rozum i świadomość zaprezentowali kursanci...
Sprzęgła nie umieli wcisnąć po taki "kursie"...ale lewoskręt to wyprawa międzygalaktyczna.
szerszon Ty nie - dobry, nie - czuły egzaminatorze wreszcie się dowiedziałeś, co myślą o Tobie osoby które egzaminujesz hihihi ------- ot cała prawda o egzaminach i egzaminatorach oraz ich zaślepionym i nieludzkim podejściu do zdających.....
przez rusel » czwartek 20 czerwca 2013, 10:02
Prawda jest taka, że jednak my kursanci rozum mamy i szukamy świadomie nie taniej szkoły a skutecznej
Pisząc o bzdurach mam na myśli jazdę 55km/h w zabudowanym
To, że zacząłem wyprzedzać traktor przed przejściem, ALE upomniałem sam siebie i on podpowiedział "przecież wszystko widać proszę kontynuować manewr". Prawnie to wykroczenie ale jednak w tej sytuacji było wszystko widać i zagrożenie nie istniało.
przez oskbelfer » czwartek 20 czerwca 2013, 19:57
rusel napisał(a):To, że zacząłem wyprzedzać traktor przed przejściem, ALE upomniałem sam siebie i on podpowiedział "przecież wszystko widać proszę kontynuować manewr". Prawnie to wykroczenie ale jednak w tej sytuacji było wszystko widać i zagrożenie nie istniało.
to dlaczego za ten manewr kierowca otrzymuje 10pkt bez wzgledu czy sa tam piesi czy nie?