Dlaczego?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Xsystoff » piątek 12 czerwca 2009, 14:05

qwer0 napisał(a):Nie zaartuj... Dozwolone 50km/h osiagam znaczniei szybciej niz osobowki z silnikami do 2 litrow.

Powiedz mi prosze, ktora ciezarowka przyspiesza 0-50 w okolicach 3s (tyle mniej wiecej ma moje 1.3) ?
Xsystoff

Postprzez lapeno » sobota 13 czerwca 2009, 10:47

qwer0 napisał(a):
A jak dla mnie to ktoś stara się na siłę usprawiedliwiać brak cierpliwości.

a jak dla mnie ktos tu udaje idiote, ktory nie potrafi odroznic powaznej choroby od szczeniackiej zabawy - naprawde nie potrzeba do tego ani wyksztalcenia, ani zadnych kursow - po prostu nie byc idiota.
No i powiedz mnie, jesli mi koles wybiegnie i zacznie przed maska tanczyc makarene - znaczy sie jesli nie bede tam stal przez 10min jego tancow, tzn, ze mam zaczac pic ziolka, bo cos ze mna nie tak?

Sama ostatnio widziałam jak młody człowiek dostał ataku padaczki na środku ulicy. Wyjdziesz i zasadzisz kopa,dla zasady bo młody?
Jak to było o tym wrzucaniu do jednego worka?

Podalem konkretna sytuacje z robieniem glupich zartow.
A Ty mnie usilujesz wcisnac, ze niby jak ktos upadnie to mu zasadze kopa. Nigdzie niczego takiego nie napisalem, wiec jak zadajesz jakies pytanie, to prosze o cytowanie textu, ktory do tego pasuje, a nie bierzesz cos z odbytu.

BTW zamiast "yaya" wstaw sobie "glupie zarty" jesli nie potrafisz rozszyfrowac.

Twój brak kultury tłumaczy i zachowanie na drodze.Poniżej pewnego poziomu dyskusji nie schodzę.
Miłego dnia!
2.XII.2008 Kat B zdane za I razem
lapeno

Postprzez qwer0 » sobota 13 czerwca 2009, 11:00

Powiedz mi prosze, ktora ciezarowka przyspiesza 0-50 w okolicach 3s (tyle mniej wiecej ma moje 1.3) ?

przepraszam, zle sformulowalem zdanie.
Nie chodzilo mi o osiagi, a o zachowanie na drodze innych kierujacych.
Malo ktory z pod swiatel w ciagu 3s. ma 50 na zegarze ;)
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez Xsystoff » sobota 13 czerwca 2009, 15:39

qwer0 napisał(a):Nie chodzilo mi o osiagi, a o zachowanie na drodze innych kierujacych.

No to zmienia postac rzeczy :wink: Faktycznie, irytujace jest jak ktos rusza spod swiatel i rozpedza sie do tych 50 przez minute :evil:
Xsystoff

Postprzez Jorgel » poniedziałek 15 czerwca 2009, 12:29

Ladanieco napisał(a):Ja jeszcze dodam, że używanie klaksona w obszarze zabudowanym jest ograniczone do sytuacji bezpośredniego zagrożenia. Niby wszyscy wiedzą, ale kiedy można kogoś zrugać to zapominamy o przepisach. Ograniczenie to jest też wg mnie bardzo uzasadnione ponieważ zmniejsza uciążliwość ruchu drogowego dla pieszych i mieszkańców. Tak więc, kiedy następnym razem kogoś najdzie ochota na otrąbienie np. malucha, to niech pomyśli, że może obok skrzyżowania stoją ludzie na przystanku, którym puchną bębenki. :?

Stoisz na światłach, zapala się zielone, osoba przed Tobą stoi, i stoi, i stoi... wyjdziesz i grzecznie poprosisz żeby ruszyła? inny przykład: przejazd tramwajowy z sygnalizacją, tramwaj ma poziomą kreskę (czerwone) i stoi, a osoba jadąca przed Tobą pomimo że dla niej na sygnalizatorze mruga światło żółte zatrzymuje się przed torowiskiem, też nie zatrąbisz? nie jestem może jakimś super kierowcą ale moim zdaniem powinno się "przypominać" ludziom że jednak jak to mówił mój egzaminator: "to jest jazda w ruchu miejskim, powinna być płynna i dynamiczna!"
B - 27.08.2008
C - 07.09.2009
Jorgel

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka