Teoria na kat. A

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Teoria na kat. A

Postprzez ziomek_p » wtorek 02 grudnia 2008, 19:09

Witam

Mam zamiar zaczac kurs na kat. A. Ponieważ zalezy mi na tym aby miec teorie juz za sobą, zapisalem sie na kurs juz teraz (oczywiscie jazdy zaczne w marcu/kwietniu).

Dowiedzialem sie, ze teoria na kat. A i B jest ta sama (kursanci obu kategorii chodza na te same wyklady). Dlatego stad bierze sie moje pytanie.

Czy mając kat. B, musze w ogole chodzic na tą teorie i sluchac po raz drugi tego samego?
ziomek_p

Postprzez Duszek » wtorek 02 grudnia 2008, 20:41

Teoria nie jest ta sama!!

OSK moze zorganizowac NIEKTORE wyklady na A razem z tymi na B, ale czesc godzin powinniscie miec osobno, poniewaz na kursie na B nie wyjasnia sie aspektow jazdy ktore sa wazne wlasnie dla motocyklistow.

Pytania na egzaminie teoretycznym sa przeciez inne niz te na B, wiec i na wykladach inna wiedza powinna byc przekazywana.

Jezeli w Twoim OSK wszystkie wyklady sa razem z B, to rzeczywiscie mozesz je sobie darowac (choc jezeli B robiles dawno to moze warto pochodzic i sobie poprzypominac to, co juz z glowki zdazylo wyleciec), wszystkiego i tak bedziesz sie musial nauczyc sam.
Ósma pasażerka mazdy.
Szczęśliwa posiadaczka kategorii B i C :D
C+E - w trakcie.
A i D - w planach :wink:
Duszek

Powrót do Luźna gadka