Navigacja do nowego auta ZA KURS?? To mozliwe

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Navigacja do nowego auta ZA KURS?? To mozliwe

Postprzez jetpack » środa 11 lutego 2009, 18:17

ZIELONA FALA
w dolnym rogu jest promocja !! mozna dostac navigacje za zapisanie sie na kurs:))
jetpack

Postprzez ale-fajnie » środa 11 lutego 2009, 18:26

"*przy zapisie 02.02.09-16.02.09
szansa wygrania nawigacji GPS!!!"

Widocznie zimą mają mniej klientów, to próbują ich jakoś przyciągnąć :P
ale-fajnie

Postprzez jetpack » środa 11 lutego 2009, 18:34

a to zle?? to chyba normalne. pozatym nie wydaje mi sie ze np media markt ma mało klientów i mimo to reklama w tv leci non stop i non stop sa promocje.
po za tym jak byś mial wybór zapisać sie do przeciętnej szkoły i do szkoły dobrej,o dużo wyższym poziomie nauczania, w której jeszcze dodatkowo możesz coś dostać/wygrać/zyskać-- to co byś wybrał??
jetpack

Postprzez ale-fajnie » środa 11 lutego 2009, 18:39

Nie wiem, czy ta szkoła jest lepsza. Nie wiem, co o niej myśleć. Bo są dwie możliwości:
1) Ma dużo klientów, może kupić nawigację i dużo pieniędzy na tym nie straci, a klientów zyska.
2) Nikt nie chce tam iść, więc próbują wszelkich możliwych sposobów, żeby przyciągnąć klienta.
ale-fajnie

Postprzez jetpack » środa 11 lutego 2009, 18:46

punkt 2 możesz skreślić. bo wątpię żeby szkole w której brak ludzi stać było wywalić kilka dobrych stówek na navi.

bo twoim tokiem rozumowania idąc ta navi by sie im nie zwróciła żadną miara. przecież jeśli nikt sie nie che tam zapisywać , w co wtąpie, to jeśli by sie zapisała chociaż jedna osoba to by navi z miejsca dostała. wiec cena kursu minus cena średniej navi to wychodziło by na to ze oni dokładają do interesu -- nie wiem jak ty ale ja nie znam takich zapaleńców:)))

reasumując wydaje mi sie ze to fajna promocja
jetpack

Postprzez ale-fajnie » środa 11 lutego 2009, 19:05

To w takim razie pozostaje moja opcja z pierwszej mej wypowiedzi w tym temacie. Zimą możliwe, że mają mniej kursantów - bo ludzie kierują się dziwną filozofią, że łatwiej jest jeździć latem, zdać latem, itd. (a później mają problemy, bo po oblanym egzaminie latem trafiają na egzamin jesienią/zimą i znowu porażka); poza tym - ludziom przypomina się teraz o maturach, pracach magisterskich, ogólnie o tym, że chodzą do szkoły; więc często te sprawy są dla nich ważniejsze, niż robienie kursu na prawo jazdy. Dlatego tak czy inaczej w moim przekonaniu to sposób na przyciągnięcie klientów, zrobienie sobie reklamy, itd.
ale-fajnie

Postprzez marcij » środa 11 lutego 2009, 19:09

Nie przesadzajmy. Najtansze nawigacje to koszt 150zl, za 200zl jest juz duzy wybor.A przy takich "promocjach" na firmowy sprzet raczej nie ma co liczyc. Wiec jedno takie urzadzenie powiedzmy na grupe , gdzie kazdy placi po 1250zl to nie jest jakis wydatek , a czynnik przyciagajacy klientow napewno
Obrazek
marcij

Postprzez jetpack » środa 11 lutego 2009, 19:11

nie no jasne ze jest to jakiś sposób ale jak na moje oko całkiem ciekawy i niekonwencjonalny.
ja bym sie skosił. bo przecież mogę sie zapisać na kurs teraz a robić prawko i chodzić na zajęcia w maju- to przecież jest dozwolone.
jetpack

Postprzez ale-fajnie » środa 11 lutego 2009, 19:13

To zapisz się; ale nie pisz o tym na forum - im więcej osób, tym mniejsze szanse. Chyba, że nie jesteś potencjalnym kursantem, tylko kierownikiem ośrodka? :D
ale-fajnie

Postprzez ella » środa 11 lutego 2009, 20:00

Chyba, że nie jesteś potencjalnym kursantem, tylko kierownikiem ośrodka?

:wink: coś chyba w tym jest
ella
Moderator

Postprzez jetpack » środa 11 lutego 2009, 21:49

he a nawet gdyby ?? to przepraszam czy w tym kraju to przestępstwo??
jetpack

Postprzez ale-fajnie » środa 11 lutego 2009, 21:51

W kraju nie, ale na forum tak :D Bo wówczas można uznać to za reklamę, a ta jest zakazana bez wcześniejszej zgody administratora na takie działanie.
Poza tym, z Tobą jest wyraźnie coś nie tak. Twoja wypowiedź sprzed kilku miesięcy: ( http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... hp?t=14649 )
"ja zanim sie zdecydowałem na prawko sporo sie orientowałem i takie właśnie przeliczenia realne mi podawano w rożnych osk.
w Zielonej Fali mi sie świetnie trafiło bo sporo kursantów w czasie wakacji powyjeżdżało i było sporo terminów wolnych wiec śmigałem właściwie co góra dwa dni
Laughing
dziś sie umawiałem ze swoim instruktorem na 4 h dodatkowe przed egzaminem i zaproponował mi termin na 20 PAZDZIERNIKA Rolling Eyes
w sumie sie niedziwnie ze jest tak oblegany bo świetnie tłumaczy.
powodzenia "

Kurs był taki fajny, że zapisujesz się drugi raz? :D
(jak dobrze, że udało mi się to skopiować, zanim dokonałeś edycji - o czym świadczy info w Twoim poście w tamtym temacie - Ostatnio zmieniony przez jetpack dnia Sro Lut 11, 2009 21:52, w całości zmieniany 1 raz)
ale-fajnie

Postprzez jetpack » środa 11 lutego 2009, 22:02

rany to reklamowanie sie jest zabronione?? hmm to juz wiem czemu ta gospodarka tak kuleje.
szkoda gadac.
zegnam panstwa
jetpack

Postprzez ale-fajnie » środa 11 lutego 2009, 22:06

Nie wiem, jaki dostrzegasz związek między forum, a gospodarką :D Na szczęście OSK Zielona Fala ratuje gospodarkę, bo kupuje nawigację :) Pa!
ale-fajnie

Postprzez ella » środa 11 lutego 2009, 22:08

rany to reklamowanie sie jest zabronione??

Oczywiście, że nie. Tylko nie trzeba w tym celu podszywać się pod kursanta jak jest się instruktorem tej szkoły (patrz KOSZ posty zmienione/wyczyszczone).
ella
Moderator

Powrót do Luźna gadka