Zakaz zrobienia prawka?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Zakaz zrobienia prawka?

Postprzez krzys1985 » poniedziałek 13 kwietnia 2009, 19:25

Witam wszystkich.
Nie zdawalem jeszcze prawka poniewaz mam zakaz do 2012roku.W 2008r mialem maly incydent prowadzilem auto bez prawka i po malym sporzyciu alkoholu,zlapala mnie policja i oczywiscie grzywna i wstrzymanie robie prawa jazdy przez 4 lata.Glupio zrobilem i to jest nauczka na cale zycie,niestety jest mi teraz bardzo potrzebne i nie wiem jak sie od tego odwolac i gdzie,licze na pomoc od wszystkich i dziekuje za wskazowki dotyczace tej sprawy,pozdrawiam
krzys1985

Postprzez Godlike » poniedziałek 13 kwietnia 2009, 19:48

Z tego co kiedyś czytałem to jeśli złapią Niemca po pijaku to zabierają mu prawko i wtedy przyjeżdza sobie do Polski je robić albo na Ukraine/Litwę więc możesz tak spróbować ominąć system. Bo inne rady nie widzę i odwołanie też by raczej nic nie dało.
Godlike

Postprzez qwer0 » poniedziałek 13 kwietnia 2009, 21:25

Z tego co kiedyś czytałem to jeśli złapią Niemca po pijaku to zabierają mu prawko i wtedy przyjeżdza sobie do Polski je robić albo na Ukraine/Litwę więc możesz tak spróbować ominąć system. Bo inne rady nie widzę i odwołanie też by raczej nic nie dało.

No to bardzo kiedys, bo ja juz spory czas temu czytalem, ze sie to ukrocilo i taki Niemiec w Polsce prawka nie zrobi.
Na Ukrainie jeszcze pewnie przejdzie znajac zycie - tam nie ma rzeczy niemozliwych ;]
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Powrót do Luźna gadka