SAFETY CAR - nadeszła chwila prawdy dla kierowców

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Pachołki czy auta ze szrotu na torze SAFETY CAR ?

PACHOŁKI
4
17%
AUTA ZE SZROTU
19
83%

Liczba głosów : 23

SAFETY CAR - nadeszła chwila prawdy dla kierowców

Postprzez szybki-wsciekly » wtorek 05 maja 2009, 20:06

http://www.autoflesz.pl/artykuly/3370,S ... cinie.html

Aktualne informacje o imprezie: www.szybkie-samochody.szczecin.pl

Prosimy również o odpowiedź na pytanie czy na terenie zawodów w trakcie organizacji I Otwartych Mistrzostw Polski w Parkowaniu Pojazdów ,,SAFETY CAR'' zorganizować plac do jazdy z:

OPCJA nr 1
- pachołków jakich na codzień używa się szkoląc swoje umiejętności na placach manewrowych

OPCJA nr 2
- ustawić na trasie auta ze szrotu, które będzie można ewentualnie ,,puknąć'' w trakcie parkowania bez żadnych konsekwencji wynikających ze zderzenia/ zarysowania z autem ze szrotu

Czekamy na Wasze opinie i uwagi.
szybki-wsciekly

Postprzez dariex » wtorek 05 maja 2009, 20:14

Fajna sprawa,tylko czemu tak późno ogłaszacie tę imprezę ?
Trzeba troszkę poplanować taki wypadzik,bo ja na ten przykład mam do szczecina jakieś 650km ;)
dariex

Postprzez qwer0 » wtorek 05 maja 2009, 20:26

Trzeba troszkę poplanować taki wypadzik,

e tam, wystarczy podjac "meska decyzje" :P
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków
qwer0

Postprzez Lewy » wtorek 05 maja 2009, 20:28

Jasne ze lepiej postawic auta ze szrotu. Zawsze mozna pocwiczyc obcierke aby sie zemscic na sasiedzie ktory nie potrafi parkowac :D
B- 18.04.08
C- 25.08.09
C+E- 3.12.09
Lewy

Postprzez szybki-wsciekly » wtorek 05 maja 2009, 20:34

dariex napisał(a):Fajna sprawa,tylko czemu tak późno ogłaszacie tę imprezę ?
Trzeba troszkę poplanować taki wypadzik,bo ja na ten przykład mam do szczecina jakieś 650km ;)

Dzięki za miłe słowa.

Kraków - jedno z moich pięciu ulubionych miast w Polsce.

Zrób spontanta ...

To co planowane jest nudne :D

Rowery w pociągi i zapraszamy ze znajomymi :)

Możemy zorganizować Wam tanie miejsca do noclegu.

A jak impreza się przyjmie to będziemy z nią podróżowali po Polsce.

Kraków też jest w planach, jednak na pewno nie w tym roku.

SAFETY CAR - jest dopiero co narodzonym dzieciątkiem, które przeciera oczęta i słucha uważnie Waszych uwag i opini

Możesz zasugerować miejsce w Krakowie do organizacji SAFETY CAR ?
szybki-wsciekly

Postprzez d » wtorek 05 maja 2009, 20:34

No pewnie, że opcja B. Jako afterparty można wtedy rozegrać Demolition Derby. :D
d

Postprzez dariex » wtorek 05 maja 2009, 20:55

Spontan chętnie ale kurka siwa,obowiązków "pracowych" się już przesunąć nie da,a szkoda .
Do mistrza parkowania mi daleeeeeko ale kto nie próbuje,ten nie żyje :P

Co do miejsc w Krakowie,to pewnikiem jest tu parę parkingów - jeden z większych i na którym często odbywają się masowe imprezy to parking pod M1.

IMHO - co do opcji ankiety -jak najbardziej kaszlaki.
Zabawa ze słupkami to nijak rzeczywistość.Poza tym jak odczuje się siłę "puknięcia" ;) to już wiadomo na przyszłość ocb.
dariex

Postprzez Xsystoff » wtorek 05 maja 2009, 22:09

O nie, TV Mewa reaktywacja :lol: Bylo juz tyle pomyslow, tyle idei i zawsze taka sama klapa :lol: Jak to mialo byc, wyscig ulicami Szczecina w otwartym ruchu ? :D Czysta amatorszczyna zakonczona banami na wiekszosci for motoryzacyjnych w regionie :lol:
Xsystoff

Postprzez szybki-wsciekly » wtorek 05 maja 2009, 23:03

Xsystoff napisał(a):O nie, TV Mewa reaktywacja :lol: Bylo juz tyle pomyslow, tyle idei i zawsze taka sama klapa :lol: Jak to mialo byc, wyscig ulicami Szczecina w otwartym ruchu ? :D Czysta amatorszczyna zakonczona banami na wiekszosci for motoryzacyjnych w regionie :lol:

Kolega ,,rajdowiec'' jak się domyślam.

Kiedy to jakikolwiek wyscig ulicami Szczecina był organizowany w otwartym ruchu ?. Konkret poproszę.

Paranoja.

A bana to kolega może dostać na tym forum, jeżeli będzie nas chciał kolega dalej publicznie obrażać.

Przed wzgląd na wypadek śmiertelny jaki miał miejsce w ostatnią niedzielę wieczorem w Szczecinie - uszanowałbyś lepiej śmierć jednego z naszych kolegów dla których motoryzacja była całym życiem.

Ale Ty wielki specjalisto motoryzacyjny nawet zapewne nic o tej śmierci nie słyszałeś.

Żenujący jesteś.

A skoro zdecydował się kolega nas obrażać publicznie i uważa iż jest zabawny - proszę pochwalić się wszystkim swoimi dokonaniami ?.

CISZA ?. Tak myślałem.

A teraz trochę faktów na dobranoc.

W zeszłym roku już wyraźnie daliśmy Waszemu środowisku sportów rajdowych w Szczecinie do zrozumienia, że nic z Wami w przyszłości nie będziemy organizowali.

Pełna Wasza amatorka to wyszła (nie poraz pierwszy zreszta) niedawno na NAJWIĘKSZYM RAJDZIE w Szczecinie (nie wymienię przez wzgląd na to że jestem pasjonatem rywalizacji sportowej jako takiej - obojętnie na jakim poziomie rywalizacji - ale kto był na tym NAJWIĘKSZYM RAJDZIE to się domyśli o jaką imprezę mi chodzi).

Ludzie nie tylko ze Szczecina patrzyli jak policja blokuje organizację imprezy bo nie była zabezpieczona tak jak być powinna.

Prawie 3 godziny patrzenia się, śmiania i zastanawiania.

Co dalej będzie ?. Pojadą czy nie pojadą ?.

To jest kolego amatorka przez duże A.

Teraz dzięki koledze na twarzach całej Polski zagości uśmiech.

O taki właśnie jak kolega demonstrował

:D

Daliście sobie taką właśnie reklamę, że poważne firmy na pewno nie będą inwestowały w Wasze ,,rajdy''.

Byłem poza tym na innych Waszych wspaniale zabezpieczonych ,,rajdach'', gdzie kilka metrów od trasy przejazdu BEZ ŻADNYCH ZABEZPIECZEŃ , stali ludzie oglądający Wasze popisy.

Niech kolega pogodzi się z faktami, że MEWA TV nie chce DEFINITYWNIE w przyszłości mieć nic wspólnego z ,,rajdami'' w Szczecinie.

Wyleczyliśmy się po tym co zaprezentowaliście w grudniu, a Wam nie wróżymy powodzenia w rozwoju Waszych ,,rajdów'' jeżeli będa wyglądały tak jak do tej pory.

Robisz jak sam widzisz sobie i swoim kolegom poprzez twój post czarny PR.

Najlepiej przedzwoń chłopie do nas bo nasz numer jest ogólnie znany i jak masz jakiegolwiek uwagi to powiedz to jak normalny facet prosto w oczy a nie baw się w dziecinne uśmieszki i publiczne ośmieszanie swoich kolegów.

Reasumując

Nie wylewaj swoich żali i frustracji publicznie, nie chowaj się pod pseudonimami na forum, tylko pozwól zrobić w końcu coś ciekawego motoryzacyjnie dla Twojego również miasta.
Ostatnio zmieniony wtorek 05 maja 2009, 23:59 przez szybki-wsciekly, łącznie zmieniany 1 raz
szybki-wsciekly

Postprzez Xsystoff » wtorek 05 maja 2009, 23:52

szybki-wsciekly napisał(a):Kolega ,,rajdowiec'' jak się domyślam.

Pudło!

szybki-wsciekly napisał(a):W zeszłym roku już wyraźnie daliśmy Waszemu środowisku sportów rajdowych w Szczecinie do zrozumienia, że nic z Wami w przyszłości nie będziemy organizowali.

Ja nie mam absolutnie nic wspolnego z rajdami.... Dlatego nie bede sie odnosil do dalszego wywodu kilku stronnicowego.

Wiem tylko, ze nie wypalila jeszcze zadna impreza, ktora chcieliscie zorganizowac i po prostu warto to wziasc pod uwage zanim zaplanuje sie urlop w pracy, zaplaci za bilet i przejedzie pol Polski....
Xsystoff

Postprzez maciej02ostrov » środa 06 maja 2009, 00:32

Zdecydowanie auta ze szrotu. Wygra ten, kto faktycznie umie parkować. Na pachołkach nikt się nie będzie przejmował jak nie wyjdzie i skasuje pachołek.
maciej02ostrov

Postprzez szybki-wsciekly » środa 06 maja 2009, 00:36

Xsystoff napisał(a):
szybki-wsciekly napisał(a):Kolega ,,rajdowiec'' jak się domyślam.

Pudło!

szybki-wsciekly napisał(a):W zeszłym roku już wyraźnie daliśmy Waszemu środowisku sportów rajdowych w Szczecinie do zrozumienia, że nic z Wami w przyszłości nie będziemy organizowali.

Ja nie mam absolutnie nic wspolnego z rajdami.... Dlatego nie bede sie odnosil do dalszego wywodu kilku stronnicowego.

Wiem tylko, ze nie wypalila jeszcze zadna impreza, ktora chcieliscie zorganizowac i po prostu warto to wziasc pod uwage zanim zaplanuje sie urlop w pracy, zaplaci za bilet i przejedzie pol Polski....

Bo my kolego lubimy KONKRETY ... dlatego wywód był długi i PRAWDZIWY.

A kolega jest ignorantem, jeżeli myśli iż może swobodnie to podsumować słowem PUDŁO (chyba, że to wyraz zadowolenia z wyciągnięcia swojego pudełka z zabawkami)

Widzę ponadto, że kolega chce za autorytet uchodzić to może się przedstawi się z imienia i nazwiska, powie gdzie pracuje ?.

Jak już się reklamować w ten sposób - to może z otwartą przyłbicą ?.

Śmiało. Czekamy.

A imprez które są nielegalne, nie możliwe do realizacji, źle zaplanowane. odwoływane - MEWA TV nie firmowała i nigdy nie będzie organizować.

Jeżeli organizujemy jakąkolwiek imprezę to tylko wtedy, kiedy mamy pewność iż będzie bardzo dobrze zabezpieczona i możliwa do realizacji.

Kolega ma złe wyobrażenie o tym co i jak robi MEWA TV.

Może w końcu kolega się pofatyguje na www.szybkie-samochody.szczecin.pl, zobaczy plakat i przeczyta iż impreza organizowanie jest przez KILKA FIRM a nie tylko przez MEWA TV.

Jest otwarta dla publiczności, nie biletowana i firmowana przez poważne firmy.

W końcu może dojdzie do ciekawych wniosków i odkryje, że jednym z Partnerów eventu jest PRAWKO PL

A tego cytatu kolega powinien nauczyć się na pamięć

Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać.

Cyceron
szybki-wsciekly

Postprzez Khay » środa 06 maja 2009, 06:06

A chamskiego: naskakiwać na człowieka tylko dlatego, że wyraża swoją opinię.

Dzięki Xsystoff, jakoś bardziej ufam Twojemu zdaniu, niż pieniaczom, którzy nie potrafią kulturalnie i spokojnie zripostować czyjegoś głosu "przeciw". A już informacja, że sprawa dodatkowo wspierana przez prawko.pl - to kolejny argument na minus. Pewnie będzie równie zabawnie jak na reżyserowanych przez nich filmikach. :?

I tak się nie wybierałem, a teraz to już nawet do wątku mi się zaglądać nie chce... :D

Khay
Khay

Postprzez szybki-wsciekly » środa 06 maja 2009, 09:23

Khay napisał(a):A chamskiego: naskakiwać na człowieka tylko dlatego, że wyraża swoją opinię.

Dzięki Xsystoff, jakoś bardziej ufam Twojemu zdaniu, niż pieniaczom, którzy nie potrafią kulturalnie i spokojnie zripostować czyjegoś głosu "przeciw". A już informacja, że sprawa dodatkowo wspierana przez prawko.pl - to kolejny argument na minus. Pewnie będzie równie zabawnie jak na reżyserowanych przez nich filmikach. :?

I tak się nie wybierałem, a teraz to już nawet do wątku mi się zaglądać nie chce... :D

Khay

To nie był głos kulturalny ze stroy maciej02ostrov, tylko prześmiewczy, szyderczy i złośliwy.

A my na nieprawdę publikowaną publicznie nie dajemy jak widzisz przyzwolenia.
szybki-wsciekly

Postprzez Rafix » środa 06 maja 2009, 09:32

A na podoną strone nie ma się co fatygować...
07.05.2008 - Teoria :) Placyk :) Miasto :(
31.05.2008 - Placyk :) Miasto :)
04.06.2008 - Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
11.06.2008 - Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
12.06.2008 - Prawo Jazdy w kieszeni :)
Rafix

Następna strona

Powrót do Luźna gadka