Barabasz napisał(a):mikub napisał(a): Ja polecam ....... jest tam swietna instruktorka Aska ..........
OSK Lady's
www.ladys.com.pl ehhhh....
ta auto reklama 1st post i od razu reklamujesz swoja nowo zalozona szkole pani Joanno Sotek ??....
Hmmm, Barabasz masz racje , co prawda to prawda , te fora wszystkie niestety wykorzystują szkoły do auto reklamy.... na samych tych stronkach widzimy reklame pisaną przez Lanette /o tej szkole zachęcam do sprawdzenia na innych też forach:) / , jakiegoś nowego Speed / niestety nic o nim nie wiem , jest od paru miesiecy i raczej nie jest widoczny na miescie , może ktoś tam zrobil kurs to prosimy o jakieś posty, ale TYLKO KURSANTÓW a nie pracowników Speed - a !! / no
i oczywiscie Ladys z czego ta ostatnia szkoła również wątpliwej jakości /start jej był we wrześniu 2008/ a raczej opienie o jej wlaścicielce sa dość dziwne jak i jej historia szkolenia i sposób utworzenia OSK Ladys. Zaczeła sama od zareklamowania sie w gazecie lokalnej , oczywiscie nie ma w tym nic zlego ale ona napisala tekst reklamy w taki sposób , że nieuwazny czytelnik pomyslałby , że to jakiś redaktor robił wywiad z gwiazda Pania Joanną Sotek..... A tu guzik prawda :)) I jeszcze pisze , że ma zdawalność 78% :)) Dobre , dane zdawalności wordu mówia o 30% ze wszystkich ośrodkow, a ona ma cudownie 78% - chyba ze ma na mysli egzamin teoretyczny ale to jest mydlenie oczu...Niby wszystkie chwyty dozwolone ale .... no własnie , ale :)
Byłoby super gdyby takie fora - tworzone dla kursantów i przez nich samych były miejscem wymieniania ich opinii na temat różnych OSK, ale widac , że niektore szkoły jednak musza same "nadrabiać" brak pozytywnych opini swoich kursantów, lub poprostu braku kursantow :) ehhhhh , ja na szczęście mam już to za sobą :))) Pozdrawiam WSZYSTKICH :)