Wyrobie się?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Wyrobie się?

Postprzez xPredatorx88 » sobota 14 lipca 2012, 16:12

Cześć wam.

W październiku zaczynam robić prawo jazdy na kategorię A + B. I tu moje pytanie 18 lat kończę 3 stycznia 2013 roku.
Zdążę wyrobić się przed nowymi przepisami, zależy mi bardziej na kategorii A, dało by rade jak bym zdawał w dniu urodzin? Na całe szczęście w moim mieście można mieć jazdy motocyklem również w okresie zimowym.
xPredatorx88

Re: Wyrobie się?

Postprzez Kylo » sobota 14 lipca 2012, 19:10

Myślę że spokojnie zdążysz.
Ważne abyś zdał testy zanim wejdą nowe przepisy ( o ile wejdą) a po teorii masz pół roku aby zdać praktykę.
Kat. A,B,C,CE - jest.
Kat. D - będzie :D
Kylo

Postprzez chap » sobota 14 lipca 2012, 22:59

Ale przeciez nowe przepisy nie wchodza w 2013, eh

W październiku zaczynam robić prawo jazdy na kategorię A + B. I tu moje pytanie 18 lat kończę 3 stycznia 2013 roku.
Zdążę wyrobić się przed nowymi przepisami, zależy mi bardziej na kategorii A, dało by rade jak bym zdawał w dniu urodzin? Na całe szczęście w moim mieście można mieć jazdy motocyklem również w okresie zimowym.

Biorac pod uwage to ze na sam egzamin czasem trzeba czekac i miesiac to marne szanse na to, zebys wyrobil sie w 2 miesiace
chap

Postprzez BOLEKlodz » niedziela 15 lipca 2012, 14:17

chap napisał(a):Biorac pod uwage to ze na sam egzamin czasem trzeba czekac i miesiac to marne szanse na to, zebys wyrobil sie w 2 miesiace

Nie powinno być z tym problemu, jeśli wykłady będą dość często, a na jazdy będziesz się wcześniej zapisywał. No i musisz wcześniej wyrobić dowód osobisty.
BOLEKlodz

Powrót do Luźna gadka