Czy i jak pomaga?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Czy i jak pomaga?

Postprzez ella » poniedziałek 19 września 2005, 16:36

Może pytanie wyda się dość głupie ale je zadam :wink:
A jaki sposób to forum i cała strona www.prawojazdy....... pomoga wam w przygotowaniu do egzaminu albo w dalszej nauce po uzyskaniu prawka?
ella
Moderator

Postprzez jimorrison » poniedziałek 19 września 2005, 16:41

jak robilem jeszcze kurs a potem egzamin to czesto tylko czytalem. po zdaniu jak widac zaczalem machac lapkami po klawiaturze. co mnie daje forum? hmm.... relaxik po calym dniu pracy ;) hehe... poza tym takie czy inne zrodlo informacji dot pr.j. Ogolnie bardzo mile miejsce w sieci, zrzeszajace ludzi o podobnych zainteresowaniach do moich i dlatego tu jestem.

swoja droga ella ciekawa zmiana siga. ;)
pozdr.
jimorrison

prawo jazdy kat.B, 1 podejście
teoretyczny 1.07.2005=>zdany, praktyczny 21.07.2005=>zdany, odebrane 4.08.2005

Był: FSO Caro 2.0 DOHC, FSO Atu 1.6 OHV, FSO Caro 1.4 DOHC
Jest: FSO Caro 1.6 DOHC
jimorrison

Postprzez Silent » poniedziałek 19 września 2005, 16:45

Mi bardzo pomogło forum :) Dowiedziałem się stąd bardzo ale to bardzo dużo na temat tego jak wygląda cała procedura egzaminu itd. Ponadto można się tu zapoznać z opiniami ludzi z różnych środowisk odnośnie różnych faktów/zdarzeń/sytuacji związanych z kodeksem drogowym, ruchem itp. :)
Obrazek
Silent

Postprzez Sławek_18 » poniedziałek 19 września 2005, 18:39

a mi w zaden sposob nie pomogla ta strona w zdobyciu prawka. Bo chyba ze na C bo wtedy dopiero jakos zaczolem robic testy na prawojazdy.
A jestem tutaj zzz przyzwyczajenia ;-) ;-) Oczywiscie zartuje. Jestem juz na tym forum kupe lat a moze nawet wiecej ;-) Fajni ludzie ciekawe (niekiedy :P ) tematy/dyskusje oraz klimat. HM.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez Agawa » wtorek 20 września 2005, 08:10

Ja na forum zagladałam juz dużo wcześniej niz sie tu zarejestrowałam.Wiele rzeczy sie stad nauczyłam, zwłaszcza z działu "Sytuacje na drodze".Opinie niektórych użytkowników wpłyneły na moja decyzje o zmianie instruktora w środku kursu itd.itp.

A tak wogóle to fajni ludzie 8) :lol:
Agawa

Postprzez miros » wtorek 20 września 2005, 18:19

no, a moj egzamin i kurs byl tak dawno, ze to juz pewnie nie prawda :)
tak czy siak, to jeszcze za czasow starego forum (ktoooo to pamieta ?? :) ) zagladalem tu w zwiazku ze swoim jeszcze wtedy nierozpoczetym kursem. i jakos tak caly kurs i egzamin przeszedl mi razem z forum, no a potem tu zostalem i jestem do dzis.

kto wie moze kiedys bede jeszcze robil jakas inna kategorie i forum jeszcze mi sie przysluzy.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez BeniaMinek » wtorek 27 września 2005, 22:51

Musiałam zdać prawko żeby się wreszcie zarejestrować. Wcześniej tylko czytałam. A forum pomogło mi tak: zobaczyłam, że są ludzie którzy zdali za pierwszym razem, więc dlaczego ja nie mogę? :) . Poza tym zastosowałam myk z batonikiem...czekolada ma na mnie dobre działanie.
Witam serdecznie wszystkich :)
BeniaMinek

Postprzez gucioo68 » piątek 14 października 2005, 20:00

Lubię tu wchodzić ale w wiekszości was podczytuję. Przygotowuje się dopiero do egzaminu. Zacząłem kurs i wiele z tego co piszecie mi sie przydaje. Praktyczne wskazówki jak zdac egzamin, na co uważać. Mogę też porównać swojego instruktora z waszymi. Mam jakąś skalę porównawczą. Takie rady osób które dopiero zdały egzamin są najlepsze dla tych co dopiero do niego podchodzą. Całe to forum to jak poradnik dla poczatkujących :wink: A potem można powymieniac się doświadczeniami. Ale to dopiero jak zdam i zacznę sam jeździc.
Uczę się też testów z tej stronki.
A i bardzo lubie czytać aktualności ze strony głównej. Czasami można dowiedzieć się coś fajnego daleko nie szukając w różnych innych zródłach. Bo nie mam czasu wertować róznych stronek w internecie.
TAK TRZYMAĆ :!:
gucioo68

Postprzez Myslovitz » piątek 14 października 2005, 20:17

Mnie się tu bardzo podoba, choć prawka jeszcze nie mam :D
Fajny klimacik, dobrze się wśród Was czuję :P
Przeszłam niezbyt udany kurs i teraz zmuszona jestem się doszkalać, ale dzięki Wam nabrałam wiary w siebie (tak, tak :D ) i uwierzyłam, że mnie też MUSI się udać :wink:
Na forum mogą znaleźć naprawdę cenne wskazówki ci, przed którymi egzamin, jak i ci, którzy prawkiem mogą się już pochwalić :D
Potraficie podnieść na duchu, czasami jak trzeba to i ochrzanić :lol: , rzeczowo wyjaśnić różne sprawy :)
Zaglądam tu codziennie, bo jest mi wtedy lepiej :wink:
O i tyle. Takie jest moje skromne zdanie :D
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez ymonm » piątek 14 października 2005, 20:21

Na tym FORUM podoba mi sie to, ze ludzie sa dojrzali. NIe pisza glupich postow, tylko chetnie pomoga, napisza cos ciekawego. Kazdy nastawiony jest przyjaznie. Fajny klimat.

Jak czytanie tego FORUM wplynie na moj egzamin, to niebawem sie przekonamy... sporo czytam postow, analizuje, porownuje. Na pewno przydaje sie!

Co do samej strony prawojazdy.com.pl to moglaby byc czesciej aktualizowana... wiecej rozrywki i w ogole.

Zastanawia mnie fakt, ze sporo osob jest zarejestrowanych na tym FORUM, a malutko aktywnie sie udziela? Czym jest to spowodowane? Kazdy czyta, a napisac mu sie nie chce? Udzielac i jeszcze raz udzielac sie! ;-)

Pozdrowki:D
#1 plac - miasto -
#2 Plac + miasto -
#3 3.01.'06. Plac + Miasto + ZDANE!
17 stycznia - prawko odebrane
---
Z każdym kilometrem nabywam doświadczenia...
ymonm

Postprzez Myslovitz » piątek 14 października 2005, 20:32

O, tak z tą dojrzałością to święta prawda :D Nie ma świrowania i głupawek, ale konkrety :P
Rzeczowe rady, wymiana zdań (nie zawsze zgodnych :P ) na poziomie :D
Ymonm, masz rację, właściwie to udziela się grupka wciąż tych samych osób a gdzie reszta?
Czasu nie mają? Nie chce im się? Ja tam zawsze parę minut dziennie wygospodaruję, aby skrobnąć coś na forum, sprawdzić, czy pojawiły się jakieś nowe posty od mojej ostatniej wizyty, czy może pojawiła się jakać ciekawa dyskusja :P
To przecież właśnie dzięki aktywności forumowiczów, forum tętni życiem :D
6.03.2006 - zdane
21.03.2006 - odebrane
Myslovitz

Postprzez gucioo68 » piątek 14 października 2005, 20:39

Co do samej strony prawojazdy.com.pl to moglaby byc czesciej aktualizowana...

Hmmmm......ja tam zauwazyłem, że aktualności zmieniają się co kilka dni więc są na bieżąco.
Co do ludzi piszących.Duzo jest zarejestrowanych ale chyba każdy tu wchodzi przed egzaminem, uczy się a potem zostaje jeszcze chwilke i odjeżdża na czterech kółkach :lol: . Mało tu zapaleńców zostających bardzo długo.
No ale taki los tego forum. Służy ono do nauki. I spełnia tą rolę idealnie. Nie ma takiego drugiego dobrego, gdzie ludzie naprawdę pomagają a nie olewają jak na innych wypisując głupie komentarze.
gucioo68

Postprzez Sławek_18 » piątek 14 października 2005, 20:57

tak jak mowi gucioo68. Napisali dostali odpowiedz lub <&%#$@>*e i poszli :lol: 8) Tylko nieustraszeni zostali by straszyc nowych
Taki maly OT
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez gostek » piątek 14 października 2005, 21:16

wracając do tematu to forum na pewno w jakims stopniu pomaga , bo nie każdy ma ochote albo smiałość [może nawet boi sie żeby sie nie wygłupić ], żeby zapytać sie swojego instruktora
a tutaj wszyscy mogą sie pyatać o wszystko i zazwyczaj otrzymuja odpowiedż :)
gostek

Postprzez Kasia » piątek 14 października 2005, 21:51

Jeden z powodów, dla których niektórzy pojawiają się nieczęsto.... Mało jest nowych tematów...
W kółko to samo....
P.S. Pozdrawiam stałych bywalców..
Ta, która żadko się pojawia...
Kasia

Następna strona

Powrót do Luźna gadka