Witam,
od razu chciałbym polecić OSK Mobil (Bytom). Dzięki instruktorowi Panu Markowi udało się zdać testy i praktyke za 1 razem.
29.09.2014 - teoria, zdana.
06.10.2014 - praktyka, zdana i od razu w tym samym dniu pojechałem do starostwa w Tarnowskich Górach złożyć wniosek o wydanie, od razu zapłaciłem 100 zł z groszami.
07.10.2014 - na stronie INFOCAR pojawia się informacja że dokument został zamówiony i tak do dnia dzisiejszego, szanowni pracownicy PWPW raczyli zgłosić informację iż zdjęcie jest "złej jakości", zgłosili to dopiero dziś do starostwa i 1h temu otrzymałem maila :
"Witam,
Proszę o dostarczenie nowego zdjęcia* gdyż Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych odrzuciła zamówienie na prawo jazdy ze względu na złą jakość zdjęcia.
Nie wiem czy oni są normalni czy nie bo zdjęcie dawałem razem z zaświadczeniem lekarskim na początku sierpnia i nic w starostwie nawet nie powiedzieli że może być jakiś problem, jutro muszę jechać znowu z nowym zdjęciem i czekać kolejne 10 dni aż łaskawie zaczną coś z tym robić.
Dlaczego w PL jest taka patologia i WORD nie może wydać jakiegoś pokwitowana że dana osoba zdała egzamin i prawo jazdy jest wyrabiane ?!