No to lecimy:
gumik napisał(a):jazda tyłem na jednokierunkowej "tak se o" może być spokojnie podciągnięta pod zawracanie
01.01.2020 - widać ktoś jeszcze nie wytrzeźwiał po sylwestrze

przez Henq » czwartek 02 stycznia 2020, 19:59
przez Henq » czwartek 02 stycznia 2020, 19:59 
gumik napisał(a):jazda tyłem na jednokierunkowej "tak se o" może być spokojnie podciągnięta pod zawracanie

przez Henq » sobota 25 stycznia 2020, 02:02
przez Henq » sobota 25 stycznia 2020, 02:02 
yorki napisał(a):Oprócz Art.23 jest jeszcze Art.5, który wyżej w hierarchii ważności stawia znaki drogowe.
yorki napisał(a):Żaden znak nie zwalnia cofajacego z obowiązków zawartych w art.23.
 brak słów
 brak słów przez Henq » piątek 19 czerwca 2020, 22:52
przez Henq » piątek 19 czerwca 2020, 22:52 
krislee napisał(a):"Nie rzuca się pereł przed wpierzpa"

przez Henq » piątek 19 czerwca 2020, 23:59
przez Henq » piątek 19 czerwca 2020, 23:59 
No i ten osobnik dziwi się, że za obrażanie innych dostaje banyszerszon napisał(a):Przygłupie..zrób jak zwykle..wymyśl coś i przypisz swoje brednie komuś.

parodia
 parodia   

przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 00:13
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 00:13 
ZAcytowac przygłupie twoje wyczyny ??? Dość !!! Najwyżej dostanę bana od tego moderator a z tektury, który tolerował twoje chamskie odzywki. Ale prawda jest taka...jesteś chorym przygłupem, który nie może przeżyć jak się mu pokaże,że jest zerem.Henq napisał(a):No i ten osobnik dziwi się, że za obrażanie innych dostaje banyszerszon napisał(a):Przygłupie..zrób jak zwykle..wymyśl coś i przypisz swoje brednie komuś.

parodia

przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 00:31
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 00:31 

przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 00:37
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 00:37 
To ty przygłupie nie raz i nie dwa udowodniłeś, że słowo pisane jednak nie trafiło pod strzechy.... a że nie rozumiesz...trudno...do szkoły debilu.Henq napisał(a):czy osobnik powyżej może w końcu zacząć używać języka polskiego? bo ni w ząb nie idzie zrozumieć jego pijackiego bełkotu
 przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 00:44
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 00:44 
szerszon napisał(a):Można skręcić w jezdnie drogi poprzecznej z jezdni drogi np przejeżdżając przez skrzyżowanie. Ale mamy w takim przypadku bazę w postaci skrzyżowania.

Bo przecież taka inteligencja warszafska nie będzie nam wmawiać, że droga wewnętrzna z drogą główną (tak jest coś takiego klasa drogi G - aż strach, że ta patologia o tym nie wie
 Bo przecież taka inteligencja warszafska nie będzie nam wmawiać, że droga wewnętrzna z drogą główną (tak jest coś takiego klasa drogi G - aż strach, że ta patologia o tym nie wie   ) tworzy skrzyżowanie
 ) tworzy skrzyżowanie   

przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 00:50
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 00:50 
Widzisz przygłupie...znowu wymyślasz bez cytatów. Czyli krótko..prostaku..manipulujesz...Henq napisał(a):y warszafski pseudoinstruktorek twierdzi, że z drogi wewnętrznej nie można skręcić, a co gorsze droga wewnętrzna wg niego nie posiada jezdni

:
I znowu kłamstwo bez cytatu...ty tak przygłupie od lat masz. I zapominasz się wsiowy chamie..proszę PANA do mnie.Bo przecież taka inteligencja warszafska nie będzie nam wmawiać, że droga wewnętrzna z drogą główną (tak jest coś takiego klasa drogi G - aż strach, że ta patologia o tym nie wie) tworzy skrzyżowanie
 przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 01:43
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 01:43 

A to nie ty warszafska patologio pisałeś:
  A to nie ty warszafska patologio pisałeś:?szerszon napisał(a):Nie wiem co to jest droga główna.

ten koleś wypiera fakty!!!!
   pewno wymyśliłem sobie jak ty że coś było pisane
  pewno wymyśliłem sobie jak ty że coś było pisane   

przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 01:54
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 01:54 
W rozporzadzeniu w sprawie znaków i sygnałów jest określenie droga z pierwszeństwem. I tylko te akty mnie obowiązują.Henq napisał(a):No tak
A to nie ty warszafska patologio pisałeś:
?szerszon napisał(a):Nie wiem co to jest droga główna.
Ja pierniczę bez cytatu

przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 02:30
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 02:30 

jest ich aż nad stan
 jest ich aż nad stan 

przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 07:01
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 07:01 
ciebie chamie nie da się obrazić. To tylko użycie właściwych słów w stosunku do chama, jakie mu się należą.Henq napisał(a):no tak ty nigdy nikogo nie obrażasz
bez cytatów misiu kolorowyjest ich aż nad stan
a wystarczy ci tylko udowodnić braki
Po pierwsze..dla ciebie śmieciu Pan Instruktor, po drugie podobno zawsze stosujesz quotewarszafski pseudoinstruktorek twierdzi, że z drogi wewnętrznej nie można skręcić, a co gorsze droga wewnętrzna wg niego nie posiada jezdni

i znowu widać znacznik quoteBo przecież taka inteligencja warszafska nie będzie nam wmawiać, że droga wewnętrzna z drogą główną (tak jest coś takiego klasa drogi G - aż strach, że ta patologia o tym nie wie) tworzy skrzyżowanie

przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 09:38
przez Henq » sobota 20 czerwca 2020, 09:38 

przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 21:49
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 21:49 
Nie mam do czego...przecież twoje posty to jeden ściek. Szkoda,że na potwierdzenie swoich bredni nie powołałeś się na dyrektywę unijną w temacie ślimaka jako ryby.Henq napisał(a):czyli nadal nic konkretnego nie masz do powiedzenia tylko epitety? tak bywa jak główka mała
Ale żeby podstawowych pojęć nie ogarnąć to już parodia, jak to kiedyś ładnie napisałeś o kałuży i piciu? pewno sam siebie opisywałeś