przez piotrekbdg » sobota 03 października 2009, 13:29
przez skov » sobota 03 października 2009, 14:14
przez Pinhead » sobota 03 października 2009, 14:16
piotrekbdg napisał(a):Poza tym kierowca jedzie tam gdzie chce, a nie gdzie mu każą. Sądzi że nie poradzi sobie na skręcie w lewo to jedzie prosto. Argumenty że egzamin tak doskonale przygotowuje nas na przyszłe stresy/absurdy wydaje mi się mocno na wyrost. Jak zobacze u mnie w mieście ile osób zatrzymuje się na stopach, strzałkach warunkowych i ile rondo opuszcza prawidłowo, według oznaczeń to jednak mam wrażenie że egzamin nie przygotowuje kompletnie do niczego.
przez szerszon » sobota 03 października 2009, 17:32
przez piotrekbdg » sobota 03 października 2009, 17:45
przez szerszon » sobota 03 października 2009, 18:02
przez piotrekbdg » sobota 03 października 2009, 19:26
przez szerszon » sobota 03 października 2009, 20:30
Również jesteś przemądrzały.Nie zaparkujesz bo nie potrafisz i szukasz pięciometrowego miejsca i zaparkujesz zajmując miejsce na 3 samochody.Najechanie na krawęznik-a jak ktoś będzie stał przy krawędzi jezdni i połamiesz mu nogi bo,,ja tylko najechałem na krawęznik,nie nauczyli mnie te złodzieje w OSK,, I za to powinni Ci zabrać PJ bo utrudniasz ruch i stwarzasz zagrożenie.Jest na forum paru asiorów którzy nic konstruktywnego nie potrafią wnieść poza popisywaniem sie głupotą i nazywaniem wszystkich od złodziei ,mafiosów itppiotrekbdg napisał(a):Przedsmak czego? Mnie nikt nie mówi w którą ulicę mam skręcic, albo gdzie zaparkowac. Za dwukrotne najechanie na krawężnik podczas parkowania też prawka mi nikt nie zabierze.
przez piotrekbdg » niedziela 04 października 2009, 10:00
przez szerszon » niedziela 04 października 2009, 19:09
przez piotrekbdg » niedziela 04 października 2009, 19:42
Po pierwsze,nie wymagam popierania moich tez,ale jak ktoś ma argument,,bo mi się wydaje,, i upiera się przy oczywistej bzdurce z uporem maniaka to się słabo robi.Po prostu nie masz zielonego pojęcia i doświadczenia na temat o którym usiłujesz się wypowiadać
W garażu możesz poprawiac i 15 razy ale na drodze to trochę szybciej trzeba,wszystko kwestia wprawy,mozna się nauczyć
przez athlon » niedziela 04 października 2009, 19:44
przez piotrekbdg » niedziela 04 października 2009, 19:49
ciekawe jak zaparkujesz autem o niskim podwoziu przy wysokim krawężniku??? Też na puknięcie plastikowym lakierowanym zderzakiem o krawęznik? czy będziesz 15scie razy wychodził z auta żeby sprawdzić jak daleko masz tył od krawężnika?
przez szerszon » niedziela 04 października 2009, 20:27
przez piotrekbdg » niedziela 04 października 2009, 21:06