przez ja:D » wtorek 03 listopada 2009, 11:07
1. Prędkość
Na kursie panicznie bałam się jeździć 50km/h, bo wydawało mi się to kosmicznie szybko, najszczęśliwsza byłam,jak wjeżdżaliśmy w strefę zamieszkania, bo mogłam sobie spokojnie te 30 jechać...A teraz dostaję białej gorączki, kiedy w zabudowanym muszę jechać 50, wydaje mi się to strasznie wolno i aż mi się noga wyrywa, żeby przygazować...wiem, ze mi to przejdzie..Jak dostanę pierwszy mandat i będę o kilka złotych lżejsza... :?
2.Płynne zmienianie biegów, z 1 na 2 i z 2 na 3...Wyższe wchodzą mi pięknie ale przy niższych jakoś nie potrafię tej płynności wypracować..Albo za szybko sprzęgło puszczę albo gazu za mało dodam..Tragedia...Chyba za bardzo chcę,żeby dobrze było...
3.Bycie "samochodową blondynką"
Wkurza mnie,że tak mało wiem o samochodach..A jak już dopytam o szczegóły, to następnego dnia nic nie pamiętam...Potrafię sprawdzić poziomy płynów, na szczęście zostało mi to z kursu...Ale żeby coś więcej...Nawet akumulatora bym nie umiała wyjąć ani żarówki wymienić...Zostaje mi tylko czekać aż zostanę do tego zmuszona i nabędę wiedzę praktyczną...Bo ta teoretyczna w ogóle się mnie nie trzyma...
29.04.2009 1 i ostatnie podejście :D
Skoro to mi się udało, to uda się wszystko :)