cman napisał(a):Co dopiero pojawiłeś się na forum, ale zapoznaj się jednak z regulaminem...
Jeśli chodzi ci o kilka postów moich pod rząd, to skrypt nie daje możliwości cytowania selektywnego, i tak jest prościej odpowiedzieć, aby było czytelnie. Jeśli o cos innego, to nie wiem o co, możesz przybliżyć. Może być PW.
Tak, drogi gruntowe, w górach, na wsi etc. Powtórzę bo może mnie nie dokładnie czytasz. Jak ktoś jeździ po suchym /mokrym jak nie ma śniegu, niech jeździ na letnich. Tu nie mamy o czym dyskutować bo się z Tobą zgadzam.
No mówiłeś ze była czarna droga, wiec nie spełniamy podstawy do dyskusji :)
Twoja :) jak mamy sobie razem dyskutować, to możemy na PW, gg, iśc na piwo :) podkreślam bo liczę na wypowiedzi innych.
Czytałem, całość 2 razy. Ciebie tak, ale gadamy o ogóle, nie szczególe.
cman napisał(a):Taa... super dokładny opis...
Rozumiem, że automat?
Tak automat. nie wiem co mam Tobie więcej opisać, zadaj pytanie szczegółowe, to podyskutujemy, niemniej jednak najpierw poczekam na odpowiedz kolegi, który twierdzi ze to żadna sztuka i odsyła mnie na hulajnogę.
I podsumowując, Życzę wam Wesołych, spokojnych, bezstresowych Świąt, odpoczynku w rodzinnym gronie, bezpiecznych dojazdów i powrotów i mimo wszystko śniegu :) żeby było ładniej i zimówek :) na ten śnieg :) a teraz czas na wieczór Wigilijny, do napisania w 1-wszy dzień Świąt.