przez BOLEKlodz » sobota 06 sierpnia 2011, 17:59
Przeczytałem z 10 wersów i już dalej nie moge. wlanczac, wylanczac, krutkie, ruzne, o złóżyciu,
"by w razie zamrożenia łatwo puja otwozyc" Co to jest "puj?"
"czujnik wykrywajacy po wsiadaniu kierowcy ze jest pod wpływem alkocholu i pojazd automatycznie nie do puszcza tego kierowcy do jazdy tym pojazdem (wykrywa juz,nie cały kieliszek piwa) nie trzeba nic dmuchac ani nicrobic,poprostu wsiada sie do pojazdu i automatycznie wyrywany jest u wsiadającego kierowcy alkochol"
Komputer pokładowy: Piłeś alkoChol!
Kierowca: Nie piłem!
Kp: Wali od ciebie jak z gorzelni. Piłeś alkoChol!
K: Małe piwko.
Kp: Siadaj z tyłu. Sam poprowadzę.
"przednie leflektory obracane góra dół lewo prawo według skretu kierownicy i podjezdzaniu pod góre lub z góry"
Mogą oświetlać nawet tył pojazdu.
"Kierownica posiada łopatki zmiany biegów po lewej jak i prawej stronie,działaja one na zmiejszanie biegów - i zwiekszaniu+"
Odkrywcze. I dobrze, że łopatki są po obu stronach,
"odtwarzacz ma możliwosc rekulowania konta ekranu"
Ekran ma konto? I można je regulować?
Komp.: Przelać pieniążki na gaz?
"by wrazie "dochodzacej" kolizji pojazdu z obca rzeczą" Bez komentarza.
"mozna nacisnąc specjalny przycisk w środkowych słupkach kture sprawiaja ze przedni fotel posuwa sie maxymalnie do przodu,poto by miejsce z tyłu sie powiekszyło dla wiekszej wygody."
K: Aaa!!! Moje nogi!!!
Kp: Ups! Sorki.
"jest przycisk do zakluczania całego pojazdu luz odkluczaniu (podswietlany)jest przycisk do zakluczania całego pojazdu luz odkluczaniu (podswietlany)"
"chłodzone przednie lefletory" Po co?
"system zmiany pasa ruchu został zmieniony na bardziej inteligentny czyli : rozróżnia linie ciągłe i przerywane na jezdni oraz ich kolory:białe,żółte,niebieskie,czerwone."
Ja nie widziałem niebieskich i czerwonych. Za krótko mam prawko.