gabilondo napisał(a):Chyba, ze jesli chodzi o Fiaty, to nie ma roznicy m-dzy Panda i Punto jesli chodzi o sposob prowadzenia ??
Ja troszeczkę jeździłam, ale to było dawno i krótko.
Na egzaminie przyzwyczaiłam się do Punto zanim dojechałam do Armii Krajowej. Skrzynia biegów jest w innym miejscu, ale jakoś nie ma z tym problemów. Poza tym jeździ się tak samo.
gabilondo napisał(a):Hmm... nie kojarze - moglabys powiedziec gdzie to jest ?? Moze kojarzysz ulice?? Bede naprawde bardzo, ale to bardzo wdzieczny :)Jest takie miejsce, gdzie trzeba jechać na światłach lewym pasem, żeby na następnych światłach móc jechać prosto.
Nie wiem jaka to ulica, ani jak się tam jedzie. Ale wygląda to mniej więcej tak:
Tuż za końcem strefy jest skrzyżowanie ze światłami. Są dwa pasy, oba do jazdy prosto. Ten lewy pojawia się późno, jest długi tak na dwa, trzy samochody. Tuż za tymi światłami są następne światła. Na tych następnych z prawego jedzie się tylko w prawo (trochę w prawo w główną i bardzo w prawo w jakąś mniejszą), dlatego na tamtych pierwszych światłach trzeba jechać z lewego pasa, żeby na tych drugich nie skręcać w prawo.
I coś mi się kojarzy, że gdzieś tam w okolicy jest ul. Piękna.