Osobno teoria, osobno praktyka + inne miasta

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Osobno teoria, osobno praktyka + inne miasta

Postprzez ZnakZapytania » środa 21 grudnia 2011, 14:21

Cześć.
Dzisiaj zamknięty mój ośrodek, a potrzebuję szybkiej informcji: jutro wyjeżdżę ostatnią, trzydziestą, godzinę kursu i jutro mam egzamin wewnętrzny. Zakładam, że go zdam, ponieważ jeżdżę nieźle, ale nie czuję się jeszcze na tyle pewnie, żeby zdawać egzamin państwowy. Nie jestem w dobrej sytuacji finansowej i nie chcę iść nie czując się pewnie i zdawać po 3-4 razy tracąc na tym kolejne opłaty za egzaminy.
Czy po jutrzejszym zdanym egzaminie wewnętrzym mogę zapisać się na samą teorię państwową? Można te dwa egzaminy oddzielić? (tutaj pytanie również o opłaty, czy mogę na razie zapłacić za samą teorię, a praktykę później?)

Drugie pytanie: czy mogę zdawać teorię w Warszawie, gdzie studiuję, a praktyczny w rodzinnym mieście?
ZnakZapytania

Re: Osobno teoria, osobno praktyka + inne miasta

Postprzez daghda » środa 21 grudnia 2011, 18:13

Teorię i praktykę możesz zdawać osobno. Wtedy płacisz osobno za teoretyczny i praktyczny. Co do drugiego pytania, nie mam pojęcia ale chyba egzamin zdajesz tam, gdzie złożyłeś komplet dokumentów.
Není nutné plakat nad rozlitým mlékem - vždyť to není pivo. | Kultura kulturą, lecz prawo i zdrowy rozsądek ponad wszystko.

Była Lancia Lybra SW, jest Seat Ibiza II FL 1.9 SDI - Kapitan Snuja :D

Obrazek
daghda

Re: Osobno teoria, osobno praktyka + inne miasta

Postprzez ella » środa 21 grudnia 2011, 21:56

ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy