Mój kurs

Tutaj możecie zamieszczać opinie dotyczące kursów na prawo jazdy

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez zbikuel » piątek 06 stycznia 2006, 13:37

witam.raz piEwrszy tu jestem. Jestem po 1 h jazdy.KOMPLETNIE NIC NIE KUMAM ;((( :evil:

TERORII ŻADNEJ WYCHODZI,ŻE NAM NIE PRZYSWOILI.Właśnie mi tu tłumaczą co powoduje sprzegło, hamulec, gaz. szaleństwo jazdy 10/h mnie wykonczyło.

post m.ój nie na temat: ale teoria nie dała nic, bo jej praktycznie nie było.
musze się oswoić, to zajrzę iwtedy i z sensem coś naskrobię. :(((
crazy Hołek
zbikuel

Postprzez Vella » piątek 06 stycznia 2006, 13:48

zbikuel napisał(a):witam.raz piEwrszy tu jestem. Jestem po 1 h jazdy.KOMPLETNIE NIC NIE KUMAM ;((( :evil:

TERORII ŻADNEJ WYCHODZI,ŻE NAM NIE PRZYSWOILI.Właśnie mi tu tłumaczą co powoduje sprzegło, hamulec, gaz. szaleństwo jazdy 10/h mnie wykonczyło.

post m.ój nie na temat: ale teoria nie dała nic, bo jej praktycznie nie było.
musze się oswoić, to zajrzę iwtedy i z sensem coś naskrobię. :(((

Na pociechę Ci powiem, że zajęć z teorii miałam tyle co nic. Dwa dni, raptem kilka godzin (kończylismy ok. 15-16). Wszystkiego musiałam uczyć się sama. Z książek, z testów.
I zdałam dziś teorię bez żadnego błędu. :)

Czym się martwisz? To dopiero pierwsza godzina jazdy - u mnie była w całosci poświęcona na sprawdzenie czy wiem coś o światłach, oglądanie tego co pod maska i naukę ruszania. A zaraz potem wyjechałam na miasto - i jak się domyslasz też niewiele kapowałam. W końcu ten samochód sam jechał.

Masz rację w jednym - to post wybitnie nie na temat. Masz takie duże forum, dlaczego dopisałes się akurat tuataj? Zapewne ella znów będzie musiała wycinać posty. Dobrze będzie jeśli nasze dwa wyladuja w oddzielnym topiku a nie w koszu. W kazdym razie się nie zdziw jeśli tak się stanie. I poczytaj trochę forum zanim zaczniesz pisać, ok?
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez lukasxp » poniedziałek 09 stycznia 2006, 00:03

o teorie sie nic nie martw testy wykujesz na pamiec :] chyba najlepsza metoda.
lukasxp

Postprzez Vella » poniedziałek 09 stycznia 2006, 00:04

lukasxp napisał(a):o teorie sie nic nie martw testy wykujesz na pamiec :] chyba najlepsza metoda.

Na pamięć i na rozum.
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Powrót do Szkolenie kierowców