lechB napisał(a):ponieważ nie mamy możliwości odjąć gazu, żeby pomóc sobie tym (odjęciem gazu) w opanowaniu ewentualnego poślizgu.
bezsensu i logiki
Może i tak, ale to jak na razie jedynie tłumaczenie szymona1977 dotyczące uznawania jazdy z wciśniętym sprzęgłem za błąd, którego w dodatku (przełożonego na moje pytanie, celem upewnienia się) nie chce potwierdzić...
lechB napisał(a):Wybierz wersje 1 lub 3 jeśli masz takie umiejętności posługiwania się pedałem gazu w czasie poślizgu.
Umiejętności jak umiejętności, do tej pory dowiedziałem się tutaj, że jazda z wciśniętym sprzęgłem może być niebezpieczna przede wszystkim dla żółtodziobów, no więc...
Ale przede wszystkim, od momentu przedstawienia przeze mnie mojej prośby o potwierdzenie zrozumienia zagadnienia, Ty póki co jako jedyny jesteś skłonny współpracować, a chciałbym, żeby ktoś jeszcze (z poprzednio wypowiadających się i uznających jazdę z wciśniętym sprzęgłem za błąd) wyraził podobną opinię, tymczasem GreenEvil jakby boi się cokolwiek napisać, a szymon1977 odsyła mnie tylko do coraz to innych stron wątku, z czego niewiele wynika. Ciekawe zjawisko...