Witam
19 CZERWCA mam egzamin na kat A w WORDZIE -Bytom, mam pare pytanm bo nigdzie nie umie dostac jasnej odpowiedzi
chyba kazdy wie ze od czerwca weszly nowe przepisy a dokladnie od 9 chyba, tak czy inaczej, co sie zmieniło jesli chodzi o egzamin praktyczny, bo teorie mam zdana. pytalem sie egzaminatora to mi na szybko odp ze beda losowane pytania jesli chodzi o konstrukcjie motocykla czy kontrolna , cos takiego , natomiast plac zostanie taki sam, oto pytania,
Jezeli mam 18 lat , weszlo podobno ten przepis ze od 24 roku sa ciezkie a od 18 - do 250 , , oczywiscie zalezy mi na ciezkich bo pare lat juz jezdze mniejsza ztym ,
jak jest z tym placem opstatnio bylem popatrzec to najpierw grupa poszla razem i patrzeli sie 10 min na motor, potem koles podjechal w inne miejsc a pojedynczo wolal osobe , kazda dosc dlkugo byla po jakies 10 mi n po czym z smutkiem wracala chyba nie zdala , cos nie teges.
CZy wiecie moze jaki tam jest model podobno honda cb 250 , albo cbf , a raczej cbf bo taka nowsza byla ,
moze egzaminator zmienic trase egzaminacyjna,
proszeee o dopowiedz szczegolnie wazne dla mnie jest bten nowy przepis od 24 lat na ciezkie, ja juz dl;ugo jestem zapisany na ten egz , mam na karcie napisane na A wiec chybya taki bede miał , pozdro