Kat A pytanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Kat A pytanie

Postprzez dudekztg » wtorek 16 czerwca 2009, 12:28

Witam
19 CZERWCA mam egzamin na kat A w WORDZIE -Bytom, mam pare pytanm bo nigdzie nie umie dostac jasnej odpowiedzi
chyba kazdy wie ze od czerwca weszly nowe przepisy a dokladnie od 9 chyba, tak czy inaczej, co sie zmieniło jesli chodzi o egzamin praktyczny, bo teorie mam zdana. pytalem sie egzaminatora to mi na szybko odp ze beda losowane pytania jesli chodzi o konstrukcjie motocykla czy kontrolna , cos takiego , natomiast plac zostanie taki sam, oto pytania,
Jezeli mam 18 lat , weszlo podobno ten przepis ze od 24 roku sa ciezkie a od 18 - do 250 , , oczywiscie zalezy mi na ciezkich bo pare lat juz jezdze mniejsza ztym ,
jak jest z tym placem opstatnio bylem popatrzec to najpierw grupa poszla razem i patrzeli sie 10 min na motor, potem koles podjechal w inne miejsc a pojedynczo wolal osobe , kazda dosc dlkugo byla po jakies 10 mi n po czym z smutkiem wracala chyba nie zdala , cos nie teges.
CZy wiecie moze jaki tam jest model podobno honda cb 250 , albo cbf , a raczej cbf bo taka nowsza byla ,
moze egzaminator zmienic trase egzaminacyjna,
proszeee o dopowiedz szczegolnie wazne dla mnie jest bten nowy przepis od 24 lat na ciezkie, ja juz dl;ugo jestem zapisany na ten egz , mam na karcie napisane na A wiec chybya taki bede miał , pozdro
dudekztg

Postprzez Borys_q » wtorek 16 czerwca 2009, 12:32

Wiek od ktorego możesz zdawać uprawnienia sie nie zmienił, poszukaj na forum jest tego pełno.
Szybka jazda nie wymaga odpowiednich umiejętności. Trzeba jedynie wiedzieć który pedał odpowiada za jej zwiększanie.
Borys_q

Postprzez ella » wtorek 16 czerwca 2009, 19:02

Informacja co się zmieniło jest w FAQ
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy