radio podczas egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Czy używałeś radia lub odtwarzacza płyt podczas egzaminu państwowego praktycznego?

Czas głosowania minął niedziela 10 maja 2009, 16:15

tak
7
14%
nie
43
86%

Liczba głosów : 50

Postprzez lubisz_to_oh » sobota 16 maja 2009, 14:05

lolik napisał(a):Tak jak mój przedmówca, tak i ja trafiłam na mało, by nie powiedzieć wcale, rozmownego egzaminatora :wink:

Ciekawe jak ty bys byla egzaminatorka i od pon-soboty jezdzila z kilkudziesiecioma kursantami i w kolko o tym sama nawijala "jak to dzisiaj ładna pogoda itp itd" to po tygodniu dwuch odechcialo by cie sei w kolko o tym samym gadac:) no bo o czym innym przecierz z egzaminatorem chcesz gadac podczas egzaminu? moj egzaminator tak sie zlozylo ze byl nawet spoko i podczas jazdy porozmawialismy sobie o tym jacy to kierowcy w polsce jezdza o drogach itp ja ze stresu mu tylko przytakiwalem chociarz nie ze wszystkim sie zgadzalem no ale zdanie egzaminu to byl priorytet i niemialem zamiaru z nim sie klocic :D. No ale to taki tylko wyjatek bo wiekszosc egzaminatorow podczas egzaminow nie robi takich wywodow.
teoria + praktyka + (7.02.2008)
zdane za 1.
17.02 (2008) prawko odebrane

AR GT 2.0 16v 170KM
Honda CBR 1000RR 160KM
lubisz_to_oh

Postprzez TomekN » środa 01 lipca 2009, 17:15

W MORDzie w Tarnowie Renówki nie posiadają radia, natomiast monitor na którym wyświetlany jest obraz z kamer ukryty jest w schowku.
TomekN

Postprzez noobio » poniedziałek 14 września 2009, 11:25

na moim egzaminie po wyjeździe z Word egzaminator włączył sobie Radio ZET na wiadomości :wink: potem ściszył trochę ale słychać było i tak zostało do końca egzaminu :D Grające radio bardzo umilało mi jazdę i może wpłynęło też na pozytywny wynik egzaminu :)
noobio

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy