przez athlon » wtorek 01 grudnia 2009, 03:02
Znaczy koleżanka przodem wystawała za linie ?
No dla mnie ważniejsze jest żeby ktoś dobrze jeździł po mieście i w trasie, a co do parkowania to chyba sam wie że się nie zmieści więc się nie pcha w miejsca przekraczające swoje umiejętności. Jednak co do cofania ostatnio miałem taką przygodę z jedną panią, co o mały włos bym miał znowu wizyte w ASO. Pani cofała 5 metrów, patrząc się w lusterko ale chyba myślała o czymś innym, bo jak strąbiłem ją 10 centymetrów od mojego zderzaka to troszkę na zaskoczoną wyglądała. A dałbym sobie głowę uciąć że się na mnie patrzy w lusterku.
Co do oślepiającego słońca, no nic, w Polsce tak już jest że czasem słońce tak oślepia że nic nie widać, trzeba sie nauczyć i w takich warunkach jeździć. Powodzenia na kolejnym egzaminie. tylko nie wiem czy jak tak się stresujesz to powinnaś wsiadać za kierownice.
Kto wie co się stanie jak sobie paznokieć złamiesz albo tusz rozlejesz.
P.S.
Co do filmiku, to po pierwsze do jego autorów: ebile się smiać potrafią, ale żaden nie wyszedł i nie pomógł. A po drugie to już chyba kwestia wychowania danej osoby, bo "idiotka widzi" ze nie daje sobie rady tam wjechać, to się pcha na siłe, a jak wysiadła to nawet nie spojrzała na tył tego auta co pacnęła. Takim to chyba dożywotnio zabierać prawko, a szkody własnoręcznie kazać naprawiać!