Czepianie się szczegółow/wątek oddzielony

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez mk61 » niedziela 29 listopada 2009, 22:56

Tyle pisałaś, a tu...
is2112 napisał(a):żal.pl

...ten zwrot wyjaśnia wszystko...

A co powiesz o kimś, kto odbył 30 godzinny kurs, jeździł po mieście, a na łuku nie potrafi opanować auta? Nabierz trochę dystansu do swoich "umiejętności". Im szybciej go nabierzesz, tym lepiej dla Ciebie i otoczenia. Na drogach jest już wiele krzyży upamiętniających tych "dobrze jeżdżących".
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez is2112 » poniedziałek 30 listopada 2009, 20:28

Żal.pl - to doskonale odzwierciedla to co wy tu wypisujecie ;] po pierwsze, nie wiem po czym wnioskujesz, że nie mam dystansu do swoich umiejętności bo nigdzie nie pisałam, że jeżdze swietnie... i wcale tak nie uwazam, ale to chyba wy powinniscie (co poniektorzy) nabrac dystansu do swoich umiejetnosci skoro kazdego krytykujecie i piszecie rozne glupoty typu "nie umiesz jezdzic" jak nawet nie widzieliscie jak kto jezdzi... po drugie moze skonczcie w koncu ten temat, jak macie zamiar sie klocic to moze gdzie indziej i nie ze mną bo mam dosyć wyczytwania kompletnych głupot ktore wypisujecie i tego co mi zarzucacie bezpodstawnie i nie wiadomo dlaczego... moze sam sie czlowieku zastanow nad soba... a twoj post to w ogole tak na dobra sprawe troche nie na temat i troche bez sensu...
is2112

Postprzez mk61 » poniedziałek 30 listopada 2009, 20:48

Ok, krótko...
is2112 napisał(a):po drugie moze skonczcie w koncu ten temat

Oczywiście jestem za zamknięciem Twojego tematu i usunięciem Cię z forum. Decyzja należy oczywiście do administratorów i moderatorów.
Pozdrawiam. Marcin.
All Rights Reserved. Ÿ
Nobody is perfect. I am nobody.
rusel napisał(a):realne to jest skur-wy-syństwo żeby wymagać od kogoś więcej niż wymaga się od siebie.
mk61

Postprzez iAndrew » poniedziałek 30 listopada 2009, 20:58

Chciałaś się wyżalić. Opisałaś sytuację i czekałaś na opinie, a gdy te okazały się niezgodne z Twoim widzimisie zaczęłaś się kłócić. Narzekasz, że Cię obrażamy (nie dostrzegłem) a sama wyzywasz nas od idiotów i kretynów. Zastanów się trochę nad swoim postępowaniem.

mk61 ma rację. Może dostaniesz bana i następnym razem pomyślisz zanim klikniesz w "Wyślij"
21.08.2009 Teoria +, Praktyka +
ZDANE ZA PIERWSZYM PODEJSCIEM!!!
(8/27/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(9/2/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
3.09.2009 - Prawko w kieszeni :-D
iAndrew

Postprzez voodoo » poniedziałek 30 listopada 2009, 21:07

Moze okreslenie "nie umiesz jezdzic" wedlug Ciebie jest zle, tu sie z Toba zgodze, bo jezdzic umiesz, wkoncu po 30h kursu nie powinnas miec z tym problemow ale lepiej by pasowalo tu okresleni "nie umiesz cofac"

Nie chce tu nikogo obrazac, ale powinnas zdawac sobie sprawe, ze to Twoj blad, przebolec to, zdac sobie sprawe ze to Ty zdajesz egzamin u Egtzqaminatora a nie Egzaminator u Ciebie
voodoo

Postprzez cman » poniedziałek 30 listopada 2009, 21:09

voodoo napisał(a):...ale lepiej by pasowalo tu okresleni "nie umiesz cofac"...

OT: http://www.youtube.com/watch?v=8_084C6SHyg :P.
cman

Postprzez athlon » wtorek 01 grudnia 2009, 03:02

Znaczy koleżanka przodem wystawała za linie ?

No dla mnie ważniejsze jest żeby ktoś dobrze jeździł po mieście i w trasie, a co do parkowania to chyba sam wie że się nie zmieści więc się nie pcha w miejsca przekraczające swoje umiejętności. Jednak co do cofania ostatnio miałem taką przygodę z jedną panią, co o mały włos bym miał znowu wizyte w ASO. Pani cofała 5 metrów, patrząc się w lusterko ale chyba myślała o czymś innym, bo jak strąbiłem ją 10 centymetrów od mojego zderzaka to troszkę na zaskoczoną wyglądała. A dałbym sobie głowę uciąć że się na mnie patrzy w lusterku.

Co do oślepiającego słońca, no nic, w Polsce tak już jest że czasem słońce tak oślepia że nic nie widać, trzeba sie nauczyć i w takich warunkach jeździć. Powodzenia na kolejnym egzaminie. tylko nie wiem czy jak tak się stresujesz to powinnaś wsiadać za kierownice.
Kto wie co się stanie jak sobie paznokieć złamiesz albo tusz rozlejesz.

P.S.

Co do filmiku, to po pierwsze do jego autorów: ebile się smiać potrafią, ale żaden nie wyszedł i nie pomógł. A po drugie to już chyba kwestia wychowania danej osoby, bo "idiotka widzi" ze nie daje sobie rady tam wjechać, to się pcha na siłe, a jak wysiadła to nawet nie spojrzała na tył tego auta co pacnęła. Takim to chyba dożywotnio zabierać prawko, a szkody własnoręcznie kazać naprawiać!
athlon

Postprzez bruno666 » niedziela 17 stycznia 2010, 16:17

athlon napisał(a):Co do filmiku, to po pierwsze do jego autorów: ebile się smiać potrafią, ale żaden nie wyszedł i nie pomógł.

A co tu pomagać? Na oko, to dobry kierowca 16-metrowego zestawu nie potrzebowałby pomocy. :)
...
bruno666

Postprzez albin » niedziela 17 stycznia 2010, 16:48

is2112 napisał(a):... druga zamiast prostopadle zaparkowala skosnie tez zdala... jeden kolega wyprzedzal gdzies na wiadukcie i tez zdal... więc trochę mi przykro, że jakoś w stosunku do mnie wszyscy tak bardzo przestrzegają tego regulaminu oceniania egzaminu...

Czy ktoś tu widzi coś nieprawidłowego? na egzaminie może być parkowanie prostopadłe, skośne lub równoległe. A co do wyprzedzania....hmm...ktoś zaprezentował że potrafi wyprzedzać więc dlaczego miałby nie zdać??
albin

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy