Jenek Bulski napisał(a):... idę w kierunku samochodów i....już wiedziałem że będzie źle.
Bardzo slyby mentalnie jestes !
Jenek Bulski napisał(a): Nawet zauważyłem, że niektórzy egzaminatorzy byli pod wrażeniem tempa w jakim go pokonałem, bo kiwali głowami z uznaniem.
Taaaa, a nie przyszlo Ci na mysl, ze dziwili sie, ze wykonywaloes ten manewr z predkoscia niedopasowana - z tad mozeich zdziwienie !
Jenek Bulski napisał(a):...każdy pas był zajęty i wszyscy jechali prosto. Przyznaję: choć jestem bardzo dobry z przepisów i jazdy - z taką sytuacją spotkałem się po raz pierwszy.
Gdybys byl b. dobry z przepisow to nie mial bys z tym zadnego problemu ! Tu jednak wychodzi, ze niemasz o nich zielonego pojecia.
Jenek Bulski napisał(a):Mój instruktor po 30 h jazdy stwierdził, że trochę doszkolenia i mógłbym spokojnie zastąpić go w jego fachu.
Twoj instruktor to chyba taki sam orzel jak Ty, w kazdym razie swiadectwo mu kiepskie wystawiles.
Jenek Bulski napisał(a):Dobra ale nie będę się przechwalał;p Nie wiedziałem co zrobić...
? ? ? ? ?
Jenek Bulski napisał(a):I nie uwierzycie co zrobił wtedy Pan Egzaminator! Po prostu parsknął śmiechem stwierdzając: ciekawe co Pan zrobi!
Czyli nie byl morderca tylko rownym gosciem.
Jenek Bulski napisał(a):Szybka analiza z mojej strony: wszyscy mieli pierwszeństwo!

I jak to rozwiazac ? Czyli wszyscy wyciagaja namioty i nocuja az przyjedzie policja i .....
Jenek Bulski napisał(a):Stanąłem...ale widzę, że Pan z lewej macha rączką,
Od kiedy ktos kto stoi na skrzyzowaniu drog rownorzednych z lewej stronie moze " podarowac " Ci pierszenstwo przejazdu ? Pierszenstwo mogla podarowac Ci pani z Twojej prawej strony ! dybys znal przepisy wiedzial bys o tym !
Jenek Bulski napisał(a):Pani z prawej ruszyła a on twierdził, że zapobiegł kolizji! Żenada!
Bo zapobiegl !
Jenek Bulski napisał(a):Myślicie, że mogę się odwołać? Dawno już powinienem mieć prawko, ten kraj jest chory.
Peeeeewnie, odwolaj sie, juz teraz mowie Ci, ze odrzuca
Jenek Bulski napisał(a):Jestem zbulwersowany!
Ja bedac na Twoim miejscu wstydzilbym sie opisywac cos takiego przechwalajac sie co to nie ja a w realu to cienki jestes.