1). Pojazd ze strefy nie jedzie po drodze.
Nie wiem czy wiesz ale droga wewnętrzna i droga gruntowa to też drogi..może ci udowodnić ,że jedzie po asfalcie ? I co z tego,że jest tam droga ? Jest też strefa zamieszkania która może być umiejscowiona na drodze.
Powtórzę pytanie..czy wyjazd ze stacji benzynowej przy którym jest postawiony A-7 oznacza,że ten wyjazd jest drogą podporządkowaną ? Według ciebie najwidoczniej tak...masz "skrzyżowanie"
2). Droga nie jest oznakowana jak droga podporzadkowana.
Strefa zamieszkania nie jest drogą podporządkowaną. Z drogi podporządkowanej nie włączasz się do ruchu
Znak A-7 może być umieszczany także w innych miejscach przecinania się kierunków ruchu, gdzie obowiązek ustąpienia pierwszeństwa wynika z przepisów ustawy - Prawo o ruchu drogowym (wyjazd z obiektów).
220 załącznik 1 pkt 2.2.8
Odróżniasz drogę podporządkowaną od wyjazdu, w tym przypadku ze strefy ?
3). Droga nie dochodzi do skrzyzowania.
Dochodzi..i co z tego, ale nie jest jego częścią..ile ci podać przykładów, gdzie droga wewnętrzna dochodzi do skrzyżowania ? I co z tego ?
Tak dalece z tym swoim $5.6. odbiegasz od tematu, ze wyzwania nie widze.
Problem w tym,że ty generalnie nie za wiele widzisz.Powyżej masz przykład z 220 ,że paragraf 5.6 jest jak najbardziej w temacie, a twoje jego uporczywe ignorowanie świadczy tylko o twojej bardzo kiepskiej znajomości przepisów co jest wiadome nie od dziś.
Caly Twoj udzial w dyskusji mozna strescic w dwoch lietkach OT.
Ten mój udział po raz kolejny pokazał,że zostałeś zapędzony w kozi róg i po raz kolejny nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie. Konkretna odpowiedź pozwoliłaby po raz kolejny wykazać , że masz blade pojęcie o przepisach oparte tylko na "bo widać" Tak samo zwiewałeś z podkulonym... przy wygiętym A-6 czy przy "faktycznym rzeczywistym własnym kierunku jazdy na skrzyżowaniu bo widać"
Ponawiam pytanie- czy jesteś w stanie odpowiedzieć na moje pytania i raz na zawsze zakończyć te jałowe , w twoim wykonaniu, dyskusje.
Czy dalej będziesz uciekał w wodolejstwo i zasłaniał sie OT , aby ukryć swoje przeogromne braki w wiedzy ?