Egzamin w Bydgoszczy

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez mikebarca » wtorek 25 listopada 2008, 18:14

kev napisał(a): Wszystko jest tutaj specyficzne i wiidać to w momencie jak ktoś na numerach z innej czesci Polski jedzie gdzieś i jak się zachowuje. Nawet jakby miał krakowską rejestracje to łatwo poznać, że nie jest stąd :)

No ale każdy zdaje egzamin w mieście gdzie się zazwyczaj mieszka no i uczy się na kursie w tym mieście... egzamin w Krakowie odbywa się w samym centrum?? samochody i autobusy to to samo tylko autobus ma pierszeństwo ja wyjeżdża z przystanku... A z drugiej strony czy byliście może w Bydgoszczy... małe 8km jedziesz autobusem około 45 minut (i to wcale nie w godzinach szczytu) po tych centralnych osiedlach... Nie ma co tu dużo gadać, każdy ma swoje 30 godzin by nauczyć się jeździć po danym mieście by na egzaminie nie robić głupich błędów (osobiście nie wierze, żeby egzaminy w Krakowie odbywały się w korkach, na pewno są jakieś dzielnice gdzie można jechać bez kilometrowych korków jak np. w moim mieście...
mikebarca

Postprzez kev » wtorek 25 listopada 2008, 18:18

mikebarca napisał(a):
kev napisał(a): Wszystko jest tutaj specyficzne i wiidać to w momencie jak ktoś na numerach z innej czesci Polski jedzie gdzieś i jak się zachowuje. Nawet jakby miał krakowską rejestracje to łatwo poznać, że nie jest stąd :)

No ale każdy zdaje egzamin w mieście gdzie się zazwyczaj mieszka no i uczy się na kursie w tym mieście... egzamin w Krakowie odbywa się w samym centrum?? samochody i autobusy to to samo tylko autobus ma pierszeństwo ja wyjeżdża z przystanku... A z drugiej strony czy byliście może w Bydgoszczy... małe 8km jedziesz autobusem około 45 minut (i to wcale nie w godzinach szczytu) po tych centralnych osiedlach... Nie ma co tu dużo gadać, każdy ma swoje 30 godzin by nauczyć się jeździć po danym mieście by na egzaminie nie robić głupich błędów (osobiście nie wierze, żeby egzaminy w Krakowie odbywały się w korkach, na pewno są jakieś dzielnice gdzie można jechać bez kilometrowych korków jak np. w moim mieście...

Tak. Ja wczoraj stałem w korku na egzaminie ponad 20 minut na ul.Nowohuckiej, na której znajduje się MORD. Nie wierzysz, żeby egzaminy w Krakowie odbywały się w korkach to powiem Ci, że się nie dogadamy :) W sumie stanie w korku i jazda podczas dużego natężenia ruchu zaczyna być swojego rodzaju zadaniem egzaminacyjnym w wiekszych miastach.

A co z ludźmi, którzy mieszkaja w Krakowie a egzamin zdają np. w Tarnowie gdzie masz prawie same jednokierunkowe i jedno większe rondo ? Zdanie egzaminu w takich warunkach ma się nijak do warunków panujących w dużych miastach.
Obrazek
24.11.2008 Teoria + Praktyka (MORD Kraków) za pierwszym razem :)
http://autormk.pl - Diagnostyka samochodowa
kev

Postprzez kthxb » wtorek 25 listopada 2008, 20:06

mikebarca napisał(a):Z tym kolesiem w Krakowie na egzaminie (możliwe, że prawda) ale to jest przypadek 1 na 10 000... no i za coś musiał go oblać... za twarz raczej nie... gdzieś naruszył przepisy...

Oblał go za to że zdający naruszył przepisy i wyleciał z pracy - inteligętne.
Nawet nie mam siły i ochoty Ci odpisywać, przeczytaj 10 razy każdy post zanim odpiszesz.
kthxb

Postprzez mikebarca » wtorek 25 listopada 2008, 22:22

kthxb napisał(a):
mikebarca napisał(a):Z tym kolesiem w Krakowie na egzaminie (możliwe, że prawda) ale to jest przypadek 1 na 10 000... no i za coś musiał go oblać... za twarz raczej nie... gdzieś naruszył przepisy...

Oblał go za to że zdający naruszył przepisy i wyleciał z pracy - inteligętne.
Nawet nie mam siły i ochoty Ci odpisywać, przeczytaj 10 razy każdy post zanim odpiszesz.

Każdy co by oblał u tego kolesia za "nic" to chyba logiczne, że by się odwołał... Miałby chociaż darmową powtórkę... A gdyby było kilka takich odwołań to chyba jego przełożony by się tym zainteresował... Gdzie o tym słyszałeś??
mikebarca

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka