stres na drodze

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez kwito » niedziela 03 maja 2009, 18:21

mat4u napisał(a):nawet jak jade swoim samochodem z moim staruszkem to sie doczepia :D

to akurat skądś znam, mimo że mój samochód jest jedynym w domu, bo ojciec stracił prawo jazdy 10 lat temu to uważał że wie lepiej. Najciekawsze są uwagi typu - "a dlaczego wrzucając bieg łapiesz wajchę od dołu? od góry jest wygodniej..." i nie da sobie wytłumaczyć, że każdy robi tak jak mu wygodnie ;)
co do samego zachowania na drodze to już po roku jak mam samochód trochę się uspokoił, a ostatnio rzucił komplementem "jeździsz jak zawodowy kierowca", więc mam nadzieję że już nie będzie prawił mi kazań ;)
Obrazek
kat. B - zdane za pierwszym razem 10.03.2006
od 24.02.2008 jeżdżę Trampkiem i jestem z niego dumny :P
kwito

Postprzez eliszebka » poniedziałek 04 maja 2009, 09:20

No cóż tak to bywa ja od kiedy uczę się na kursie to zaczynam bezustannie krytykować mojego męża a to że nie zachowuje odstępu a to że nie wyhamowuje na zakrętach, no i ciągle hamuję nogami :P
5 lutego zaczęłam kurs
12 maja testy +
2 czerwca plac+, miasto+
15 czerwca odebrałam prawko i jeżdżę :-)
Obrazek
eliszebka

Postprzez Lewy » wtorek 05 maja 2009, 20:13

Stres na drodze? Czuje najczesciej gdy samochody z przeciwka wyprzedzaja rowerzystow i czasami pchaja sie perfidnie na czolowe. Pewnie przez to ze widza z przeciwka vana (mnie) i juz zaraz mysla ze dadza rade bo van i w ogole.....
B- 18.04.08
C- 25.08.09
C+E- 3.12.09
Lewy

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka