przez carrington » poniedziałek 01 września 2008, 12:18
przez agnieszkau » piątek 12 września 2008, 12:44
przez nastka » środa 17 września 2008, 11:28
przez gibs » sobota 20 września 2008, 04:17
przez lindka06 » piątek 26 września 2008, 11:41
przez Dorotka » czwartek 02 października 2008, 21:03
przez Martusia.7 » czwartek 02 października 2008, 23:40
przez marzena4444 » sobota 04 października 2008, 12:37
przez Uomatko » poniedziałek 06 października 2008, 18:32
ar...? napisał(a):POLECAM
OSK Bartek na Odlewniczej , instruktor p. Jerzy - w 2 godziny nauczyłam się lepiej manewrów niż ten burak nauczył mnie przez 30 godzin :evil: i wreszcie po tych 2 godzinach zdałam egzamin :)
00anusia00 napisał(a):Temat postu=OSK Bartek
Polecam wszystkim ten ośrodek,jest świetny.
Ja jeździłam z panem Zbyszkiem. Musiałam wszystkich manewrów uczyć się praktycznie od zera bo mój poprzedni instruktor to była kompletna porażka...
U p. Zbyszka wzięłam 5 godzin jazd i zdałam!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
To super człowiek, jeździ dokładnie po trasach egzaminacyjnych, jest spokojny, opanowany, wszystko dokładnie tłumaczy i jest bardzo sympatyczny.
Jak reszta instruktorów w tym ośrodku - nie wiem - na szczęście zdałam i mam to wszystko za sobą!!! Cool
ndrozdowski napisał(a):3 egzamin jaki miałem - doszkalające w bartku na odlewniczej. POLECAM !!! Przez 4 godziny nauczono mnie tego, czego nie powiedziano mi przez 30 godzin w tej żałosnej babskiej.
khay napisał(a):Po drugim nieudanym podejściu, gdy nawet egzaminator zwrócił mi uwagę, że pokonał mnie głównie stres - postanowiłem, że muszę przede wszystkim oswoić się z obcą "gębą" w samochodzie, stąd pomysł by wybrać się na jazdy do innych instruktorów. Oprócz tego zależało mi by jak najwięcej jeździć po trasach egzaminacyjnych, nawet kosztem komfortu z dojazdami, stąd wybór mój padł na Bartka.
RENE32 napisał(a):POLECAM z czystym sumieniem ośrodek BARTEK vis a vis WORDU na Odlewniczej.
Kurs ukonczyłam w 2003 roku z liczba godzin wyjezdzonych 10h w czasie 3 m-cy i nigdy do dnia 15-kwietnia 2008 nie siedziałam za kierownicą.Pierwsze jazdy zaczelam 15.04.2008 z super instruktorka Małgosia spokojna,cierpliwa.
Dla sprawdzenia umiejętnośći przed egzaminem zapisałam się do P.Zbyszka poleconego mi przez moją instruktorkę - groźnie wyglądający Pan ale spokojny, opanowany, super konkretny "facet"tłumacząc używa pomocy dydaktycznych więc nie ma sposobu żeby tego nie pojąć, i Grzegorz w dzien egzaminu także spokojny , opanowany,cierpliwy....cóż mogę powiedziec wszystko w tym ośrodku jest tak jak powinno być, umawianie się na jazdy tylko przez Panią sekretarkę, żadnych spóźnień instruktorów, skróconych jazd itp. Samochody w pełni sprawne i czyściutkie
Egzamin teoretyczny I podejscie zdany 9-05-2008
Egzamin praktyczny I podejscie zdany 02-06-2008
Wiem ,że dzięki tej ekipie zdałam za I podejściem, Egzaminator to potwierdził.
Więc dziękuję bardzo całej ekipie BARTKA za spełnienie mojego marzenia!!!!! w tak krótkim terminie ONLY 49 dni (30h)
mirabellaa napisał(a):Ja polecam ośrodek "Bartek" na Odlewniczej. Tydzień temu zdałam egzamin - za pierwszym podejściem! Wszystko dzięki mojemu fenomenalnemu instruktorowi Mateuszowi, który był: cierpliwy, opanowany i tolerancyjny (znosił różne dziwne akcje na drodze), profesjonalny, a przy tym zna wiele "patentów" niesamowicie ułatwiających wykonywanie manewrów autem. Wykłady z teorii prowadziła Gosia. Z przyjemnością brałam w nich udział, wiedza sama wchodziła do głowy! Szczerze polecam.
marzena4444 napisał(a):Lepiej dołożyć parę złotych i iść np.do Bartka,bo tam po 4 godzinach masz takie doświadczenie,jak w abc trans po 30.
przez kasior » środa 08 października 2008, 16:11
przez gigabyte » środa 15 października 2008, 16:17
przez whiteeye » czwartek 16 października 2008, 18:10
przez AniaR » piątek 17 października 2008, 09:04
przez WASZKA » niedziela 19 października 2008, 00:05
przez niezadowolona_z_OSK » czwartek 23 października 2008, 21:00