przez poli811 » środa 05 września 2007, 01:33
przez Alter » środa 05 września 2007, 11:12
przez spokogosc » środa 05 września 2007, 14:39
przez assik » wtorek 11 września 2007, 22:08
spokogosc napisał(a):Wydaję mi się że parkowanie prostopadle przodem jest chyba najłatwiejszym manewrem jaki można dostać na egzaminie państwowym wiec jeśli on Ci czasami nie wychodzi to chyba nie jesteś jeszcze gotowy na egzamin państwowy :P .
przez scorpio44 » wtorek 11 września 2007, 23:39
przez Firecat » czwartek 20 września 2007, 00:43
przez tom9 » czwartek 20 września 2007, 09:08
przez Senty » sobota 06 października 2007, 22:01
przez assik » sobota 06 października 2007, 22:45
Senty napisał(a):Parkowanie rownolegle tyłem:gdy lusterka sa równo z lusterkami samochodu obok to robimy obrot w prawo o 1 i troszke
przez Senty » niedziela 07 października 2007, 10:26
assik napisał(a):Senty napisał(a):Parkowanie rownolegle tyłem:gdy lusterka sa równo z lusterkami samochodu obok to robimy obrot w prawo o 1 i troszke
Jestes pewny ,ze wtedy gdy lusterka sa na wysokosci lusterek samochodu obok ? :shock: To nie jest mozliwe...przerysujemy komus auto..chyba miales na mysli "wtedy kiedy nasze lusterko bedzie na wysokosci tylnej krawędzi samochodu obok" :)
przez assik » niedziela 07 października 2007, 15:24
Senty napisał(a):assik napisał(a):Senty napisał(a):Parkowanie rownolegle tyłem:gdy lusterka sa równo z lusterkami samochodu obok to robimy obrot w prawo o 1 i troszke
Jestes pewny ,ze wtedy gdy lusterka sa na wysokosci lusterek samochodu obok ? :shock: To nie jest mozliwe...przerysujemy komus auto..chyba miales na mysli "wtedy kiedy nasze lusterko bedzie na wysokosci tylnej krawędzi samochodu obok" :)
Uwież mi nie pomyliłem sie, samochod łagodnie skreca i nie ma mozliwości porysowac samochodu, (nie robimy obrotu na maxa tylko o jeden i troszke)
Jeslby by" nasze lustero bedzie na wysokosci tylnej krawędzi samochodu obok "to nie wiem jakbys sie staral to nie uda ci sie zaparkowac
przez glor » poniedziałek 08 października 2007, 13:54
przez cman » poniedziałek 08 października 2007, 14:35
przez assik » poniedziałek 08 października 2007, 17:48
cman napisał(a):Kursantów uczysz, że: "tutaj jest miejsce do zaparkowania, tutaj jest samochód, a ma się znaleźć w miejscu parkingowym, róbta co chceta i powodzenia..."?
przez glor » wtorek 09 października 2007, 08:14
cman napisał(a):Czyli rozumiem, że jak Ty parkujesz to cały czas obserwujesz samochód dookoła, wysiadasz z samochodu, sprawdzasz czy na pewno jest dobrze i nie stosujesz żadnych schematów? Wszystko za każdym razem odkrywasz na nowo?
Kursantów uczysz, że: "tutaj jest miejsce do zaparkowania, tutaj jest samochód, a ma się znaleźć w miejscu parkingowym, róbta co chceta i powodzenia..."?