przez vinc'e » środa 24 lutego 2010, 13:03
Witajcie z reguły nie udzielam się na żadnych forach, ale czytałem tutaj przed egzaminem parę postów i podzielę się swoimi wrażeniami:
No, więc tak 7.31 – teoria 18 / 18 jakieś 3 min, egzaminator gadała gadał i gadał ale ogólnie luźno (polecam testy na e-kierowca.pl)
Potem czekanie szybki papierosek i 8.10 pan M.W wezwał mnie, wylosowane pytania to płyn hamulcowy oraz światło cofanie bez problemu wszystko, dostałem auto nr 13 no i łuk zaczęły się schody noga mi strasznie latała akurat ta co trzymała sprzęgło, ale łuk SI dalej zniesienie tu zgasło mi auto ponieważ noga spadła mi ze sprzęgła, po czym egzaminator kazał mi opuścić pojazd przebiedz się parę metrów i zrobić prę przysiadów, potem ruszanie z ręcznego ok. i od razu na miasto, tam już noga uspokojona, na rondzie zawrócenie prosto koło Hotelu tychy, hamowanie awaryjne (PATRZCIE W LUSTERKA przed hamowaniem) poźniej prosto na rondzie na poziomową (20 km na h) zawracanie z wykorzystaniem bramy, potem powrót na rondo i i na rondzie w kierunku bloszoka na to dziwne skrzyżowanie potem parkowanie (UWAGA TAM JEST PARKING Z DROGĄ JEDNO KIERUNKOWĄ) wszystko bez błędnie, nastęnioe wyjazd i powrót na rondo i pod Tęcze- tam lewoskręt następnie koło AZ prosto pod policje tam następny lewoskręt na rondo koło WORD’a prosto, nawrót na rondzie koło Reala i na ośrodek. Ogólnie wszystko SI egzaminator bardzo porządku spokojny człowiek, zwraca uwagę na dynamiczną jazdę i ruch prawo stronny. Ogólnie wrażenia ok., chodź na początku nerwy, ale potem już super. Kurs robiłem w OSK JACEK, polecam!!! Wszystko super, głównie instruktorów p. Grzegorza i Krzysztofa (naprawdę fachowcy w swoich dziedzinach) pozostali również spoko, lecz z Grzegorzem i Krzysztofem jeździłem najwięcej.
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim zdającym