Co myslicie o TVN TURBO? Oglądacie?

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Nadzienie » piątek 21 marca 2008, 21:02

Sławek_18 Nie będzie nowej serii TOPGEAR?? :( Wiszz może dlaczego?
Nadzienie

Postprzez WojtekB » piątek 21 marca 2008, 21:18

osobiście bardzo lubię TVN Turbo, ale strasznie irytował mnie Automaniak Max... Motorszoł też kiczem zalatuje. najlepszy chyba Pirat no i oczywiście TopGear ;-)

A nowa seria TopGear leci na BBC Knowledge. Jak ktoś ma cyfrowy Polsat to pewnie ma ten kanał... ja mam :P
Ostatnio zmieniony piątek 21 marca 2008, 21:31 przez WojtekB, łącznie zmieniany 1 raz
WojtekB

Postprzez Paloma » piątek 21 marca 2008, 21:29

Ja absolutnie uwielbiam Top Gear :)))
Paloma

Postprzez 4est » piątek 21 marca 2008, 21:33

Ponieważ BBC nie chce sprzedać polskiemu nadawcy praw do emisji nowej serii.

NIE bedzie nowego TOP GEAR na TVN-TURBO ! Tylko na platformie cyfr.Polsatu i niektórych sieciach kablowych.
,A dokładnie na antenie BBC Knowledge
ŚMIERĆ ZAWSZE WSIADA RAZEM Z NAMI DO AUTA I CIERPLIWIE CZEKA
4est

Postprzez 20fingers » piątek 21 marca 2008, 22:40

Prócz wszystkich programów tu wymienionych oglądam jeszcze Turbo Kamerę.
Poruszają tam motoryzacyjne problemy zwykłych ludzi.
Program Na Każdą Kieszeń dał mi wiele wskazówek przed kupnem samochodu :wink: .
TVN Turbo ogólnie jest ciekawą stacją. Wadą są, jak juz wspomnieliście, powtórki.
24.10.2007
zaliczone !! :D

2.11.2007 Papier odebrany :spoko:
20fingers

Postprzez Nadzienie » sobota 22 marca 2008, 08:26

No te powtórki męczące są. :lol: ale z nudów się oglądnie :)
A podoba wam się "Historie motocyklowe" albo "Legendy PRL-u"? :)
Nadzienie

Postprzez cman » sobota 22 marca 2008, 10:28

Jak najbardziej, chociaż w "Historiach motocyklowych" liczyłem na coś trochę innego: na jazdę motocyklami, a tymczasem jest tam więcej zwiedzania, jak na Discovery T&A.
cman

Postprzez rocko19 » sobota 22 marca 2008, 12:44

Ostatnio zakupiłem czasopismo Top Gear szczerze wiecej reklam niżeli samochodow ale warto bylo dac te 3.90, pewnie drugi numer bedzie ciut droższy.
rocko19

Postprzez Rolls » czwartek 27 marca 2008, 18:41

Ja oglądałem póki było Top Gear. Teraz to nie ma po co... .
Grunt to wygoda!!
Rolls

Postprzez Gdaanka » czwartek 27 marca 2008, 19:00

Jasne ze ogladam TVN Turbo i jak sporo osób oczywiście Uwaga Pirat Wypadek -przypadek i Jazda Polska to podstawowe programy inne bardziej przypadkowo Policja z drogówki w Piracie super w wiekszości mili ludzie Jesli chodzi o wypadek-przypadek to osobiście po obejrzeniu kilku odcinków coraz częściej zdejmuje noge z gazu i bardziej uważam zwłaszcza przy skrecaniu w lewo i mam gdzies kolesi co im sie spieszy i trabia
Egzaminator tez mi o tym mówił ze to jest moje zycie i lepiej sie 2 razy upewnic ze moge jechac niz jechac do konca nie bedac pewną ze moge bo ktoś z tyłu trabi na mnie
Oczywiście nie znaczy to ze stoje robiac korek bo nie wiem czy jechac spoko tak źle nie jest :))
Gdaanka

Postprzez Michał_62 » czwartek 27 marca 2008, 22:30

Mnie interesuje gadżet lab, test 300, zakup kontrolowany, jazda polska, uwaga pirat, raport. Jakoś nie mogę zdzierżyć programu Motoszoł i Operacji Tuning. Podoba mi się jeszcze mechanik. Ogólnie stacyjka jest wporzo. Aha - TOP GEAR - to kocham (tylko, że jak poprzednicy wspomnieli już - powtórki).
Pozdrawiam serdecznie
Michał_62

Postprzez kwito » czwartek 27 marca 2008, 23:14

ja jak pojadę do domu na weekend czasem to niemal cały dzień oglądam tvn turbo, w gdańsku na stancji nie mam, więc nadrabiam zaległości, no i wtedy nie dręczą mnie powtórki, a przez 2-3 dni można obejrzeć to co potem cały tydzień jest powtarzane.
Najchętniej ogladam oczywiście "uwaga pirat" pozatym wypadek przypadek, turbo kamera, gadżet...

nie trawię np. tego gościa z "jazdy polskiej". jego teksty mnie rozkładają, przeważnie opowiada o rzeczach podstawowych i oczywistych, które powinno się wynieść już z kursu na prawko, a pozatym odnoszę wrażenie, że poprostu wywyższa się i wymądrza...
dużo lepszy był program, o ile dobrze pamiętam: "szkoła auto" jeśli chodzi o porady praktyczne prowadzenia samochodu.

no i mój absolutnie ulubiony program, którego serie są niestety krótkie i lecą raz na kilka sezonów, a mianowicie "wyspiarze za kółkiem, czyli najgorsi kierowcy wielkiej brytanii" ;)

aha no i ucieszyłem się, że znowu lecą legendy prl-u jako maniak starych samochodów i szczęśliwy posiadacz trabanta z przyjemnością oglądam tą i oglądałem wcześniejsze serie
Obrazek
kat. B - zdane za pierwszym razem 10.03.2006
od 24.02.2008 jeżdżę Trampkiem i jestem z niego dumny :P
kwito

Postprzez Robik » niedziela 20 lipca 2008, 14:09

Ja do niedawna miałem w swoim telewizorze 6 programów. Ostatnio kupiliśmy platformę, ale jakoś nie za bardzo się wciągnąłem w nowe stacje- może żyłem już sesją egzaminacyjną. Dopiero teraz jak u wujka siedzę w lipcu, to się wciągnąłem w TVN Turbo. Najbardziej lubię "Uwaga Pirat", tylko wkurza mnie, że przez cały tydzień leci ten sam odcinek(z wyjątkiem może niedzieli). Rozumiem, że teraz w wakacje emitują powtórki z 10 miesięcy- to tak mało odcinków było, że nawet skondensowanie tego do 2 miesięcy wiążę się z koniecznością puszczania w kółko tego samego przez kilka dni?

Wiecie co, przy okazji taki offtopic mi się nasuwa(najwyżej moderator wydzieli z tego oddzielny wątek): jak pokazują kierowców złapanych przez wideorejestrator, to zasłaniają twarz, tablice rejestracyjne i zniekształcają głos. A jak nakręcili w Warszawie cwaniaczków jeżdżących prosto pasem do skrętu w prawo, to tablic nie zasłaniali. Jak to z tym jest? Trzeba zasłaniać tablice pojazdu pokazywanego publicznie, zwłaszcza jeśli pokazuje się go w złym kontekście? Bo twarz trzeba- wizerunek jest chroniony choćby przepisami kodeksu cywilnego, ale na tablice rejestracyjne nie znam paragrafu... :roll:
Robik

Postprzez cman » niedziela 20 lipca 2008, 14:36

Robik napisał(a):Rozumiem, że teraz w wakacje emitują powtórki z 10 miesięcy- to tak mało odcinków było, że nawet skondensowanie tego do 2 miesięcy wiążę się z koniecznością puszczania w kółko tego samego przez kilka dni?

Idą powtórki, ale w normalnym trybie, zawsze tak jest, co tydzień nowy odcinek i puszczany w kółko przez cały tydzień.
cman

Postprzez marcij » niedziela 20 lipca 2008, 16:41

Teraz masz wakacje , ale w ciagu roku wlasnie bardzo wygodne jest to ze leci przez tydzien jeden odcinek o roznych porach , bo mozna znalezc pore odpowiednia dla siebie.
Obrazek
marcij

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka