www.naszaklasa.pl

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Czy zalogowałem/am sie do naszej klasy

tak
72
77%
nie
21
23%

Liczba głosów : 93

www.naszaklasa.pl

Postprzez Dolores » piątek 04 kwietnia 2008, 17:51

hej:) Co sądzicie o portalu ''nasza klasa'' :?:
Czy warto tak waszym zdaniem szukać znajomych sprzed wielu lat, czy warto odnawiac takie znajomosci, bo w sumie kazdy utrzymuje kontakt z osobami, które sie lubi, a trudno tak ze szkoły wszystkich lubić i do wszystkich czuć wielką sympatie, pewnie macie takich znajomych z którymi wolelibyście kontaktu nie utrzymywac.
Czekam na wasze opinie na ten temat. :)
Wszystkich forumowiczów serdecznie pozdrawiam :)
Dolores

Re: www.naszaklasa.pl

Postprzez ross » piątek 04 kwietnia 2008, 18:10

Dolores napisał(a):hej:) Co sądzicie o portalu ''nasza klasa'' :?:

Beznadzieja
Dolores napisał(a):Czy warto tak waszym zdaniem szukać znajomych sprzed wielu lat,

Nie
Dolores napisał(a):czy warto odnawiac takie znajomosci

Nie
ross

Postprzez Dolores » piątek 04 kwietnia 2008, 18:11

pani/panie ross poprosze o uzasadnienie :lol:

DLACZEGO?
Dolores

Postprzez rocko19 » piątek 04 kwietnia 2008, 18:47

bardzo fajne forum dziennie odwiedzam naszą klase i jest ciekawie;)
rocko19

Postprzez tom9 » piątek 04 kwietnia 2008, 19:17

nie mam czasu na pierdoły. 8)
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez Patsy » piątek 04 kwietnia 2008, 20:54

Zwolenniczka naszej klasy na pewno nie jestem ani nie bede, jestem zdania, że z kim się chce z tymi się kontakt utrzymuje, po co tak grzebać w przeszłości :roll: z niektórymi ludzmi np. w liceum sie wcale nie rozmawiało i po co teraz to odświeżać jak się wcale osoby tak dobrze nie zna :? Oczywiście znajda sie pewnie ludzie, którzy napisza, że odnowili jakies tam znajomości dzieki naszej klasie to ok, ale mnie bardziej sie nie podoba, że niektórzy ludzie ida według reguła tzw. "owczego pędu" znajomi sie zalogowali to ja tez musze.
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez cman » piątek 04 kwietnia 2008, 21:37

Czy zarejestrowałem się w naszej-klasie? Tak.
Czy podałem swoje jakiekolwiek prawdziwe dane? Absolutnie NIE.
Dlaczego się zarejestrowałem? Bo nasza-klasa to bardzo pokaźna i zupełnie darmowa baza danych osobowych.
Szczerze, nie mogę pojąć, jak to możliwe, że tak gigantyczna ilość osób zdecydowała się na podanie swojego imienia, nazwiska, pseudonimu, zdjęć, listy znajomych i niejednokrotnie jeszcze innych informacji. Niesamowite, w dzisiejszych czasach, w których tak pilnuje się swojej prywatności... Nie mogę tego pojąć...
cman

Postprzez Nadzienie » piątek 04 kwietnia 2008, 21:50

Jestem zarejestrowany na naszej-klasie. :) Uważam, że jest to bardzo ciekawy portalik ;)
Nadzienie

Postprzez 4est » piątek 04 kwietnia 2008, 21:53

Popieram bardzo pomysłowa strona, konto oczywiście mam załozone, z poczatku podchodziłem troche sceptycznie ale spodobało mnie sie :)
ŚMIERĆ ZAWSZE WSIADA RAZEM Z NAMI DO AUTA I CIERPLIWIE CZEKA
4est

Postprzez tom634 » sobota 05 kwietnia 2008, 08:32

cman napisał(a):Czy zarejestrowałem się w naszej-klasie? Tak.

U mnie tak samo.
Weteran dróg
Na co dzień jeżdżę GL500 V8 388KM
tom634

Postprzez ewag » sobota 05 kwietnia 2008, 17:01

...
Ostatnio zmieniony środa 17 sierpnia 2011, 17:45 przez ewag, łącznie zmieniany 1 raz
ewag

Postprzez jamnik » sobota 05 kwietnia 2008, 17:48

Nawet imienia?

A czy ktos prosi o jakies dane typu pesel, miejsce zamieszkania, numer konta, numer paszportu?

Imie, wiek, miasto.. rzeczywiscie bardzo TAJNE dane. Nazwisko.. no to juz mozna powiazac z konkretna osoba..
13.05.2008 - prawo jazdy kat. B: odebrane.
jamnik

Postprzez AgaG » sobota 05 kwietnia 2008, 18:22

Ja też się zarejestrowałam do naszej klasy ale nie od razu tylko po jakimś czasie :wink: O naszej klasie powiedział mi żeby było smieszniej mój instruktor :wink: Przynajmniej dowiedzialam się co porabiają osoby,które lubiałam a kontakt się urwał...a osoby,które były i są mi obojętne lub których nie lubiałam poprostu do nich nie piszę.Nie uwazam,że jest to "owczy pęd"tylko poprostu ludzka ciekawość a to co nowe i fajne niestety jest oblegane :wink:
AgaG

Postprzez cman » sobota 05 kwietnia 2008, 18:38

jamnik napisał(a):Nawet imienia?

Ani imienia, ani zdjęć, nic, zarejestrowałem się tylko po to, żeby mieć dostęp do bazy danych osobowych, gdyby dało się wyszukiwać bez rejestracji, to bym się nawet nie rejestrował.

Wiele osób nie zdaje sobie nawet sprawy z tego, jak potężna baza danych się tam kryje, i jakie osoby korzystają z tych zasobów, i co te dane im dają. No ale nieważne, ja tam oficjalnie nic więcej nie wiem, a każdy jest dorosły (lub prawie dorosły) i sam o sobie decyduje.
cman

Postprzez jamnik » sobota 05 kwietnia 2008, 19:42

ale ja pytam jeszcze raz, jakie dane osobowe są tam poza takimi "powszechnymi" ktore podajesz w banku, w sklepie itp.. ? Banki tez sprzedają całe bazy danych za ciezkie pieniądze i wykorzystuja to potem rozne firmy (na przyklad zeby trafiac ze swoja "oferta" do odpowiednich grup zawodowych, wiekowych itp).. niestety, teraz ciezko o prywatnosc jakakolwiek.

ja podałem tylko imie, nazwisko, wiek, miasto. Telefonow ani komunikatorow nie dawałem.. ale nawet gdyby, to co? Telefon czy gg podaje sie b czesto, nawet twoj znajomy moze to jakos wykorzystac, jesli zechce.
13.05.2008 - prawo jazdy kat. B: odebrane.
jamnik

Następna strona

Powrót do Luźna gadka