Forum Chat #1

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ma3stro » środa 09 kwietnia 2008, 00:15

naturalnie. Jesli oczywiscie egzaminator je włączy (zdarza sie zapomniec, znam kilka przypadków)...
13.03.2008 - Egzamin praktyczny na kat. "B" - zaliczony pozytywnie.
02.04.2008 - Prawo jazdy w kieszeni.

Samochód:

Renault Safrane 2.2 140KM
ma3stro

Postprzez ella » sobota 12 kwietnia 2008, 22:53

Nic tu chyba dzisiaj po mnie na tym forum :D uzyłam alkomatu i pokazało mi 0,6 więc pora chyba udac się spać, Dobranoc :D Jutro chyba będzie bbolała mniegłowina
ella
Moderator

Postprzez kwito » sobota 12 kwietnia 2008, 23:00

kodeks nie zabrania jeszcze udzielania pod wpływem alkoholu porad innym kierowcom ;)
dopóki jeszcze możesz trafiać w klawisze to nie jest źle :P
Obrazek
kat. B - zdane za pierwszym razem 10.03.2006
od 24.02.2008 jeżdżę Trampkiem i jestem z niego dumny :P
kwito

Postprzez ella » sobota 12 kwietnia 2008, 23:10

ale te poraduy mogą byc jakies dziwne więc zegnam do jutra 8)
Mogę na przykład prez przypadek coś niechcący usunąc i wtedy bedzieproblem
ella
Moderator

Postprzez kwito » sobota 12 kwietnia 2008, 23:21

w takim razie dobrej nocy i przede wszystkim braku kaca w dniu następnym ;)
Obrazek
kat. B - zdane za pierwszym razem 10.03.2006
od 24.02.2008 jeżdżę Trampkiem i jestem z niego dumny :P
kwito

Postprzez ella » niedziela 13 kwietnia 2008, 14:35

:D nie jest źle
ella
Moderator

Postprzez Patsy » niedziela 20 kwietnia 2008, 20:03

Umie ktoś z forum grać dobrze w szachy? :)
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez wiesniak » poniedziałek 21 kwietnia 2008, 00:03

Ja umiem, czy dobrze to sprawa względna, ale chyba w miarę przyzwoicie.
wiesniak

Postprzez tom9 » poniedziałek 21 kwietnia 2008, 15:33

ja również potrafię, ale b. dawno nie grałem.
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez Patsy » poniedziałek 21 kwietnia 2008, 18:42

Wieśniak szkoda, że tak daleko mieszkasz, tak byś mnie mógł podszkolić troszkę :lol:

tom, to chyba potrafisz, takich rzeczy sie nie zapomina :) to prawie tak jak jazda samochodem :D
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez Silent » poniedziałek 21 kwietnia 2008, 22:15

Też potrafię grać w szachy ;D Ale mistrzem strategii to nie jestem ;)
Obrazek
Silent

Postprzez scorpio44 » piątek 09 maja 2008, 02:01

Coby w tamtym ("telefon na egzaminie") wątku nie robić oftopa, to nawiążę tutaj:
kamiles napisał(a):
scorpio44 napisał(a):uważam, że nie wypada, żeby w trakcie egzaminu zadzwonił telefon. ;)

i to nie tylko w trakcie egzaminu... niestety, można zauważyć, że wiele osób tego nie rozumie...

Dosłownie wczoraj byłem na pewnym programie kabaretowym (w sali zamkniętej). W pewnym momencie pani siedzącej za mną zaczął dzwonić telefon. Ja już w tym momencie najchętniej roztrzaskałbym ten telefon o jej głowę. :) No ale myślę sobie: przewróci torebkę, w końcu go znajdzie i wyłączy. Ale gdzie tam............. Pani jak gdyby nigdy nic ten telefon odebrała i zaczęła sobie na głos rozmawiać! Po jakichś 30 sekundach (kiedy stwierdziłem, że słyszę tylko ją, a ze sceny nic) odwróciłem się do niej i starając się być jak najspokojniejszy i najgrzeczniejszy, spytałem, czy byłaby szansa, żeby się wreszcie zamknęła (nie że w tym sensie, ino dosłownie :D). Pani niestety zupełnie mnie olała, w przeciwieństwie do jej szanownego małżonka (jak mniemam), który najpierw mnie zwyzywał, a potem chciał się ze mną bić! :D Najgorsze tylko to, że wtedy mi maksymalnie ciśnienie podniósł i powiedziałem do niego parę grepsów, które były bardziej chamskie, niż zachowanie tej pani. Ale co tam. :D Najbiedniejsza w tym wszystkim i tak była moja matula, która przez dobre pół godziny na wszelki wypadek udawała, że mnie nie zna. :D :D A co do ludzi naokoło, to jak znam życie pomyśleli sobie tylko o mnie "jaka ta dzisiejsza młodzież niewychowana", a w zachowaniu tej baby nie zauważyli nic niestosownego. Zgroza!!!!!!!!!
scorpio44

Postprzez Sławek_18 » piątek 09 maja 2008, 09:26

scorpio44 napisał(a):Coby w tamtym ("telefon na egzaminie") wątku nie robić oftopa, to nawiążę tutaj:
kamiles napisał(a):
scorpio44 napisał(a):uważam, że nie wypada, żeby w trakcie egzaminu zadzwonił telefon. ;)

i to nie tylko w trakcie egzaminu... niestety, można zauważyć, że wiele osób tego nie rozumie...

Dosłownie wczoraj byłem na pewnym programie kabaretowym (w sali zamkniętej). W pewnym momencie pani siedzącej za mną zaczął dzwonić telefon. Ja już w tym momencie najchętniej roztrzaskałbym ten telefon o jej głowę. :) No ale myślę sobie: przewróci torebkę, w końcu go znajdzie i wyłączy. Ale gdzie tam............. Pani jak gdyby nigdy nic ten telefon odebrała i zaczęła sobie na głos rozmawiać! Po jakichś 30 sekundach (kiedy stwierdziłem, że słyszę tylko ją, a ze sceny nic) odwróciłem się do niej i starając się być jak najspokojniejszy i najgrzeczniejszy, spytałem, czy byłaby szansa, żeby się wreszcie zamknęła (nie że w tym sensie, ino dosłownie :D). Pani niestety zupełnie mnie olała, w przeciwieństwie do jej szanownego małżonka (jak mniemam), który najpierw mnie zwyzywał, a potem chciał się ze mną bić! :D Najgorsze tylko to, że wtedy mi maksymalnie ciśnienie podniósł i powiedziałem do niego parę grepsów, które były bardziej chamskie, niż zachowanie tej pani. Ale co tam. :D Najbiedniejsza w tym wszystkim i tak była moja matula, która przez dobre pół godziny na wszelki wypadek udawała, że mnie nie zna. :D :D A co do ludzi naokoło, to jak znam życie pomyśleli sobie tylko o mnie "jaka ta dzisiejsza młodzież niewychowana", a w zachowaniu tej baby nie zauważyli nic niestosownego. Zgroza!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock: Normalnie jakby spotkać ufo. Gdzieś Ty się podziewał :lol: :lol: :lol: :lol:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez scorpio44 » sobota 10 maja 2008, 13:56

Co masz na myśli?
scorpio44

Postprzez Sławek_18 » sobota 10 maja 2008, 23:58

jakoś tak nie widywałem Twoich postów już od jakiegoś czasu, ale widocznie, mało już czytam forum i myślałem, że opuściłeś forum na jakiś czas i dopiero wróciłeś, ale to już Ci wyjaśniłem, podczas "nocy duchów" na gg :lol: :twisted:
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Luźna gadka