Egzamin w Warszawie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Mara » wtorek 02 marca 2004, 00:38

A na Bemowie podobno jest taka ulica jednokierunkowa, która wygląda jak dwukierunkowa.
Dzięki To ja. Napewno napiszę, ale szczerze mówiąc to mam w nosie już ten egzamin bo rozchorowałam się na maxa i egzamin w takim stanie to poprostu jakiś dowcip. Pozdrawiam.
Mara

Postprzez to ja » wtorek 02 marca 2004, 21:40

Może to głupio zabrzmi, ale tak się składa,że od niedzieli jestem chora, miałam gorączkę,a nie chorowałam już pół roku!Może jest to spowodowane egzaminem?Zaczynam to podejrzewać ;). Mam nadzieję,że będzie dobrze, mimo,że cały czas mam wysoką temperaturę,a egzamin w piątek.Będę trzymała za Ciebie kciuki Mara, bądź dobrej myśli :)
to ja

Postprzez to ja » piątek 05 marca 2004, 22:56

No i jestem już po egzaminie...Nie zdałam,ale nie załamałam się.Zapisałam się na poprawkę na 16.Mam nadzieję,że wtedy będzie lepiej.
to ja

Postprzez to ja » wtorek 16 marca 2004, 23:58

No i znowu nie zdałam,ale tym razem facet się czepił głupoty.Przy wyjeździe przez bramę złapał za kierownicę i stwierdził,że prawie zawadziłam o bramę.A ja widziałam,że miałam jeszcze sporo miejsca...Poprawka 13 kwietnia :)
to ja

Postprzez Mara » środa 17 marca 2004, 00:14

O rany to rzeczywiście pech. Współczuje ci tym bardziej że teraz będziesz pod presją jazd doszkalających. Ale nie łam się. Dalej będę trzymać kciuki. Dobrze że z manewrami nie masz problemów. Ale mniej już się za drugim razem denerwowałaś co?
Mara

Postprzez to ja » środa 17 marca 2004, 00:19

Jak jechałam na ten egzamin cała się trzęsłam,a przed samym egzaminem miałam straszne wypieki na twarzy.Chyba bardziej się bałam...Z manewrami raczej nie mam problemów, chociaż dzisiaj musiałam powtarzać łuk i prostopadłe tyłem.Jestem tym wszystkim tak zmęczona...Nie mam siły.Liczę na to,że dzień po świętach egzaminatorzy będą przyjaźniej nastawieni.A ten co dzisiaj mi się trafił chciał mnie oblać i zrobił to...
to ja

Postprzez MaQ » środa 17 marca 2004, 22:47

Witajcie,
Na początku tematu była mowa o rondzie przy odlewniczej na którym nie są widoczne światła. Czy ktoś mógłby określić dokładniej ulicami gdzie to rondo sie znajduje. W ogóle jak tam jeździłem to nie widziałem żadnego ronda:( no chyba że to obok cmentarza i wiaduktu, ale to chyba już poza obszarem egzaminowania

Pozdr.
Pozdrawiam!
MaQ

Postprzez to ja » środa 17 marca 2004, 22:50

To właśnie jest chyba koło cmentarza i jest to obszar egzaminowania...
to ja

Postprzez ella » środa 17 marca 2004, 23:03

W ogóle jak tam jeździłem to nie widziałem żadnego ronda:(

Sporo jeździłam w tamtych okolicach ale prawdę mówiąc żadnego ronda tam nie kojarzę. Dwa razy zdawałam tam miasto i na żadne rondo nie wjeżdzałam.
ella
Moderator

Postprzez to ja » niedziela 21 marca 2004, 22:14

Fakt,że ani razu nie dojechałam jeszcze na egzaminie do ronda,ale jeżdżąc w tamtych okolicach przejeżdżałam wiele razy przez ronda.
to ja

Postprzez to ja » wtorek 13 kwietnia 2004, 15:44

Jednak również i dzień po świętach nie udało się. Trafił mi się znowu ten sam zestaw na placu, ale nie zdałam znowu na mieście.Jestem zła, szczególnie dlatego,że teraz muszę dokupić sobie 5h jazd doszkalających. W mojej grupie (25 osób) 3 zdały,a chyba 10 wyjechało z placu. Lecz i tak najbardziej podobało mi się to, jak swoją jazdą popisała się jedna pani egzaminator. Podobno chciała wjechać na pas do jazdy po łuku,a wjechała na pachołek. No cóż... nie każdy musi umieć jeździć na placu manewrowym...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Romantyczka » wtorek 13 kwietnia 2004, 20:02

To Ja nie martw sie ja już nie zdałam po raz 4 czwarty i powoli tracę nadzieję ale mam jeszcze dwa podejścia i nie zamierzam się poddawać bo znajomi instruktor mówią że umiem jeździć 8)
A na czym oblałaś na mieście??
jak ja zdawałam to ludzie w większości polegli na łuku a z tych którzy wyjechali na miasto 2 góra 3 osoby zdały :?
Romantyczka

Postprzez to ja » wtorek 13 kwietnia 2004, 21:36

Wstyd się przyznać, ale byłam tak zdenerowana, bo facet na mnie zaczął krzyczeć, ja na niego też, nie zdałam,ponieważ nie zatrzymałam się do 0 przed stop-em... Wiem,że nie zdałam z własnej winy... Egzaminator powiedział,że jego zdaniem nie umiem jeździć, co mnie bardzo zastanawia... Na kursie wyglądało to inaczej... Ale będzie dobrze, kiedyś zdam. :)
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Romantyczka » wtorek 13 kwietnia 2004, 22:29

Napewno zdasz tak jak i ja zdam trzeba w to wierzyć...
a ci egzaminatorzy co krzyczą to najpierw powinni jakieś testy psychologiczne przejść bo może wcale nie nadają się na egzaminatorów :lol:
Romantyczka

Postprzez Snuj ze Szczecina » wtorek 13 kwietnia 2004, 23:16

:lol:
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy