- co potwierdza Twoją ignorancje wobec tematu - po co wogóle zabierasz głos w dyskusji ?
nie ignorancje wobec tematu, tylko moj stosunek do ludzi, ktorzy wprowadzaja innych w blad piszac nieprawde.
Tak wiec jak juz mnie zlapales za slowko poprawie:
W prawidlowo ustawionym lusterku bocznym powinno byc widac bok pojazdu.
qwer0 - jak bys sie wysilil i zasiegnal fachowej literatury, i opinii osób ktore moga powiedziec cos wiecej niz "mnie tak uczono i jest dobrze" - to bys takiej ignorancji nie prezentował, i nie mówiił że to jest jakiś ... mój wymysł Cool
dobrze, w takim razie odnies to do sytuacji, gdy wsiadasz do jakiegos auta po raz pierwszy. Ustawiasz lusterka tak ja mowisz, ze nie widac boku pojazdu. I co, tak swietnie "wyczuwasz gabaryty auta"??
Tym bardziej jak np jeszcze dorzucimy do tego przyczepke, ktorej rowniez nie bedziesz widzial w lusterku (przyjmujac ze nie bedzie ona szersza od pojazdu) i co?? Juz nie zachaczajac o "poprawnosci" takiego ustawienia, ale o wlasny komfort jazdy - bedzie to wygodne? Chyba dla masochisty.
Lusterka boczne nie sluza jedynie do pomocy przy zmianie pasa, ale rowniez np. do parkowania. Wex to pod uwage - w takim przypadku nie bedzie to "zupelnie zbedne"
jak bys sie wysilil i zasiegnal fachowej literatury,
moze cos polecisz?? Bo mam watpliwosci co do "fachowosci" tej lekturki xD
O dalszej czesci tego kontekstu nie wspomne, bo masz zapewne osoby podobne do Ciebie - ktorym sie wydaje ze sa nieomylne ;]
To jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 255 znaków