przez ada » poniedziałek 23 czerwca 2008, 20:13
witam po raz kolejny myslałam ,że więcej już nic nie napiszę ale nie ukrywam że strasznie się zdenerwowałam odpowiedzią , którą dziś przeczytałam . Uważam ,że ja nie napisałam nic co mogłoby świadczyć o tym ,ze jestem wlaścicielką firmy proszę przeczytać posty powyżej i zobaczyc jakie tam są dane podane odnośnie samochodów w firmie Auto Start i porównać moje posty z tymi powyżej i zobaczyć w których jest więcej danych, oświadczam że jestem osobą zupełnie obcą , nie mam nic wspólnego z firmą pracuję w Administracji i jestem w stanie w każdej chwili umówić się z Panem lub Panią , która napisała te bzdury. Czuję się oburzona i nie życzę sobie aby ktoś kto nie lubi włascicielki firmy na mnie się wyżywał . Oświadczam ,że poczynię starania aby odnaleź osobę , która to napisała i złoże oficjalne zawiadomienie do Prokuratury, ja nie pozwolę na to by mnie tak obarżano . Jestem w stanie się spotkac z tą osobą , tylko najpierw prosze się przyjrzeć właścicielce firmy aby nie było pomyłek- choć jestem zupełnie inna , przepraszam myslałam że to forum jest w innym celu ale się pomyliłam , mam nadzieję na spotkanie w 4 oczy z osobą , która te bzudry napisała i wtedy przekonamy się kim jestem i kim jest ta druga osoba , musi to chyba być ktos znajomy właścicielki bo skoro wie jaka ona jest - to nie może być inaczej - do tej pory myslałam że ludzie inteligentni prywane rozgrywki załatwiają po cichu jeżeli ktos ma jakieś urazy do Pani Magdy to proszę to załatwić inaczej i nie mieszać w to ludzi obcych , bo niestety- dla osoby która to napisała ja tego tak nie zostawię , tylko pogratulowac takich znajomych. Acha myslę ,że jestem bardzo inteligentna o czym świadczą oceny w miom indeksie i pozycja w pracy jaką zajmuję. A ,że oso0ba , która to napisała jest mniej inteligentna , to widać bo z tego postu jasno wynika ,że jest to ktos kto ma osobiste urazy do właścicielki i nie potrafi tego załatwic inaczej tylko na forum i to jeszcze kosztem kogoś kto jest niewienny - kto chciał tylko podzielić się wrażeniami, bo po to te posty są . Pozdrawiam wszystkich .