więc żeby mu zrobić na złość ......

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

za 2 i jeszcze oblałem

Postprzez GrzegorzK » poniedziałek 07 lipca 2008, 00:23

miałem ostatnio egzamin i egzaminator po 20 minutach powiedział mi że mam nie zdane bo popełniłem jakieś tam błędy ale nie przerwya jazdy bo nie stworzyłem zagorżenie w ruchu drogowym więc żeby mu zrobić na złość gdy zbliżałem się do świateł i było akurat czerwone to ja zamiast chamować dalem gazu u podłożyłem nogę pod pedał hamulca i o mało nie było by stłuczki ciekawe czy kamera to chwyciła.Zrobiłem tak bo egzaminator był bardzo nie miły ciekawe czy go wywalą;p
GrzegorzK

Re: za 2 i jeszcze oblałem

Postprzez Koszmarek » poniedziałek 07 lipca 2008, 00:27

GrzegorzK napisał(a):miałem ostatnio egzamin i egzaminator po 20 minutach powiedział mi że mam nie zdane bo popełniłem jakieś tam błędy ale nie przerwya jazdy bo nie stworzyłem zagorżenie w ruchu drogowym więc żeby mu zrobić na złość gdy zbliżałem się do świateł i było akurat czerwone to ja zamiast chamować dalem gazu u podłożyłem nogę pod pedał hamulca i o mało nie było by stłuczki ciekawe czy kamera to chwyciła.Zrobiłem tak bo egzaminator był bardzo nie miły ciekawe czy go wywalą;p

:lol: :lol: to ty jesteś śmieszny :P

znam wiele przypadków gdy kursant "nie zdał na mieście" a pod WORDem usłyszał, że jednak wynik pozytywny...

Faktycznie mu na złość zrobiłeś.. facet pewnie do tej pory płacze... :?

fajniusie bajusie ^^ napisz scenariusz i wyśli do TVP .. może zekranizują...
Ostatnio zmieniony poniedziałek 07 lipca 2008, 00:43 przez Koszmarek, łącznie zmieniany 1 raz
Śląsk - Małopolska - Szwecja.
_____
"Nikt jeszcze nie wie czy stare słońce zarysuje nowy dzień..."
Coma
Koszmarek

Postprzez ButterflyEffect » poniedziałek 07 lipca 2008, 00:30

miałem ostatnio egzamin i egzaminator po 20 minutach powiedział mi że mam nie zdane bo popełniłem jakieś tam błędy ale nie przerwya jazdy bo nie stworzyłem zagorżenie w ruchu drogowym więc żeby mu zrobić na złość gdy zbliżałem się do świateł i było akurat czerwone to ja zamiast chamować dalem gazu u podłożyłem nogę pod pedał hamulca i o mało nie było by stłuczki ciekawe czy kamera to chwyciła.Zrobiłem tak bo egzaminator był bardzo nie miły ciekawe czy go wywalą;p

Zawsze się zastanawiam skąd się tacy 'geniusze' biorą.. :roll:
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez kamiles » poniedziałek 07 lipca 2008, 00:32

GrzegorzK napisał(a):żeby mu zrobić na złość gdy zbliżałem się do świateł i było akurat czerwone to ja zamiast chamować dalem gazu u podłożyłem nogę pod pedał hamulca i o mało nie było by stłuczki ciekawe czy kamera to chwyciła.

jasne... dobranocka leciała o 19:00 :wink:

A jeśli to faktycznie nie bajka, to na miejscu egzaminatora zapamiętałabym Twoje dane i podzieliła się informacją z innymi egzaminatorami w ośrodku - zdałbyś egzamin dopiero jakbyś do tego dorósł. Na dzień dzisiejszy nie nadajesz się do tego, aby wsiadać za kierownicę. Dość jest kretynów na drogach i jeszcze jeden nam nie jest potrzebny.

A tak poza tym, to Twój post (i siłą rzeczy odpowiedzi na niego) nie powinien się znaleźć w tym wątku - Ty jeszcze nie zdałeś egzaminu i z takim podejściem - mam nadzieję - szybko tego nie doświadczysz.
kamiles

Postprzez Stuku » poniedziałek 07 lipca 2008, 16:48

GrzegorzK napisał(a):miałem ostatnio egzamin i egzaminator po 20 minutach powiedział mi że mam nie zdane bo popełniłem jakieś tam błędy ale nie przerwya jazdy bo nie stworzyłem zagorżenie w ruchu drogowym więc żeby mu zrobić na złość gdy zbliżałem się do świateł i było akurat czerwone to ja zamiast chamować dalem gazu u podłożyłem nogę pod pedał hamulca i o mało nie było by stłuczki ciekawe czy kamera to chwyciła.Zrobiłem tak bo egzaminator był bardzo nie miły ciekawe czy go wywalą;p

Po każdym oblanym egzaminie mimo goryczy wysłuchałem egzaminatora i podziękowałem za egzamin. Swoim zachowaniem sam kopiesz pod sobą dołki. A ogólnie żal.pl
http://www.fmt.com.pl
Egzamin na kat. B
10 lipiec 2008 - egzamin - wynik pozytywny
16 lipiec 2008 - przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne
24 lipiec 2008 - dokument odebrano :D
Stuku

Postprzez bruno666 » poniedziałek 07 lipca 2008, 18:25

Pedał hamulca zgniótł by ci stopę.
Jeśli tak było naprawdę (w co nie wierzę) to szkoda, że nie spowodowałeś wypadku, w którym ty najbardziej byś ucierpiał.

Nadajesz się do psychiatryka, a nie na kierowcę.
...
bruno666

Postprzez albin » poniedziałek 07 lipca 2008, 19:04

Ja bym cię po takiej akcji skierował na badania... psychiatryczne (szkoda że egzaminator nie skorzystał z tej możliwości)
albin

Postprzez Pinhead » poniedziałek 07 lipca 2008, 19:40

Ale trzeba byś głupim aby specjalnie stwarzać sytuacje w których samemu można być pociągniętym do odpowiedzialności karnej :) Czyli umyślne spowodowanie wypadku.
Pinhead

Postprzez Gość » poniedziałek 07 lipca 2008, 19:42

jakoś nie wierzę w tą bajeczke ;P

zgadzam się z Koszmarkiem.. ty jesteś co najwyżej głupi a nie sprytny (przyjmując ze taka sytuacja miała miejsce)

ale nie wierze ze egzaminator nie pociągnąłby cię do odpowiedzialności...
Gość

Postprzez worldwar » poniedziałek 07 lipca 2008, 21:44

Myślę, że jeżeli tak zrobiłeś to nigdy w tym WORD'zie nie zdasz prawka :) Lepiej zmień miasto już teraz.
worldwar

Postprzez speedy » poniedziałek 07 lipca 2008, 21:50

To ja zapraszam juz na Ukraine ;) Ale Zemsta lepsza niz A. Fredry :D
Obrazek
speedy

Postprzez tom9 » poniedziałek 07 lipca 2008, 23:06

a byly w tej bajce smoki ? :lol:
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez Koszmarek » poniedziałek 07 lipca 2008, 23:21

tom9 napisał(a):a byly w tej bajce smoki ? :lol:

napewno ten smok był celem wypadku :D ^^
Śląsk - Małopolska - Szwecja.
_____
"Nikt jeszcze nie wie czy stare słońce zarysuje nowy dzień..."
Coma
Koszmarek

Postprzez yogge » wtorek 08 lipca 2008, 00:43

Szanowny Autorze Tematu - mam pytanie.

Czy żeby zrobić Ci na złość (bo bardzo nie lubię, jak ktoś nie umie pisać po polsku) mogę dzwonić do Ciebie i wyładowywać się? Tak ze dwa razy w nocy, codziennie? Numer telefonu już mam - sam go podałeś w innym poście.

W bajeczkę nie wierzę, ale jeśli to prawda, to mam nadzieję nigdy nie spotkać Cię na drodze - oczywiście zakładając, że w ogóle ktoś powierzy Ci tak odpowiedzialne zadanie, jakim jest prowadzenie samochodu. Już mi debili dookoła wystarczy, jednego więcej do szczęscia nie potrzebuję.

I po co tu pierdoły po forach wypisywać? Do internetu też nie dorosłeś.
yogge

Postprzez speedy » wtorek 08 lipca 2008, 19:31

tom9 napisał(a):a byly w tej bajce smoki ? :lol:

Zabił go szewczyk, czyli autor tekstu :D
Obrazek
speedy

Powrót do Egzamin na prawo jazdy