procedura w przypadku nie zdania egzaminu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

procedura w przypadku nie zdania egzaminu

Postprzez Inia » piątek 15 sierpnia 2008, 14:35

jeśli nie zdam egzaminu (teoretycznie ;)) to egzaminator wręczy mi jakąś karteczkę i karze coś podpisać, czy po prostu karze opuścić samochód??
Inia

Postprzez Pumex » piątek 15 sierpnia 2008, 14:41

Dostaniesz karteczke, na ktorej bedzie napisane co zrobilas dobrze a co zle, i do widzenia ;-)

Wczoraj niestety taka dostalem, a potem w zlosci podarlem ;-)
Pumex

Postprzez Organika » sobota 16 sierpnia 2008, 12:15

a owszem karteczkę da, tez doświadczyłam tego (w ostatni czwartek) na własnej skórze, ale nie podarłam jej, jak mój przedmówca, tylko patrzyłam i nadal patrze na nią z niedowierzaniem, że mogłam taką głupotę zrobić :x

Drodzy Forumowicze,
jednak da się to zaliczyć z pozytywnym wynikiem, od wczoraj jestem posiadaczką upragnionego malutkiego plasticzku :lol:

teraz jeszcze pozostał do odwiedzenia Wydz. komunikacji i za parę dni można pomęczyć się za własnym kółkiem, czego i Wam Wszystkim życzę :D
Ostatnio zmieniony środa 27 sierpnia 2008, 10:42 przez Organika, łącznie zmieniany 1 raz
Organika

Postprzez koralina » sobota 16 sierpnia 2008, 17:25

egzaminator nie KAŻE nieczego podpisywać, tylko w przypadku niezdania egzaminu wręczy ci "świadectwo" oblania
a jeśli po zajechaniu na miejsce tylko KAŻE wyjść z samochodu, to znaczy, że zdałaś

i błagam! kaŻe od kaZać, a kaRZe od kaRać
koralina

Postprzez gwiazdka_898 » sobota 16 sierpnia 2008, 18:13

koralina napisał(a):egzaminator nie KAŻE nieczego podpisywać

I tu się nie zgodzę. ;)
Gdy 2x oblałam, egzaminatorzy wypełnili karteczkę do końca, spytali się czy nie mam zastrzeżeń do przebiegu egzaminu i kazali mi walnąć podpisik. Gdy za 3x zdałam, egzaminatorka napisała na karteczce ładnie: pozytywny, później kazała mi się również podpisać na dole, co więcej: spytała się, czy chcę kopię karty egzaminacyjnej. Ja odparłam, że pewnie (lepiej mieć to czarno na białym napisane :lol:), dała mi i tak się egzamin skończył. Dlatego ciągle z niedowierzaniem czytam, jak ludzie piszą, że karteczkę dostaje się tylko po niezdanym egzaminie... ;)
Nie ma to jak zdać prawko w Prima Aprilis. :-D

A teraz poszukiwania samochodziku. ;-)
gwiazdka_898

Postprzez karolina1 » sobota 16 sierpnia 2008, 19:07

W jakim mieście zdawałaś?
Obrazek
karolina1

Postprzez gwiazdka_898 » sobota 16 sierpnia 2008, 19:36

Legnica
Nie ma to jak zdać prawko w Prima Aprilis. :-D

A teraz poszukiwania samochodziku. ;-)
gwiazdka_898

Postprzez lukker » sobota 16 sierpnia 2008, 19:59

W większości wordow nie trzeba nic podpisywać, a przy zdanym nie dostaje się tej karteczki.
lukker

Re: procedura w przypadku nie zdania egzaminu

Postprzez Stuku » niedziela 17 sierpnia 2008, 11:44

Inia napisał(a):jeśli nie zdam egzaminu (teoretycznie ;)) to egzaminator wręczy mi jakąś karteczkę i karze coś podpisać, czy po prostu karze opuścić samochód??

U mnie sytuacja wyglada tak : jeśli ezgamin "obleje się" na placyku, egzaminator podchodzi i wyjaśnia taki a nie inny wynik egzaminu.
Natomiast do "oblania" egzaminu doszło na miescie i zdający stworzył zagrożenie w ruchu drogowym najczęsciej następuje przesiadka.

Za każdym razem oczywiście wydawany jest dokument w którym dokładnie podany jest powód niezdania egzaminu.
http://www.fmt.com.pl
Egzamin na kat. B
10 lipiec 2008 - egzamin - wynik pozytywny
16 lipiec 2008 - przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne
24 lipiec 2008 - dokument odebrano :D
Stuku

Postprzez scorpio44 » niedziela 17 sierpnia 2008, 18:05

Jeżeli zdający stworzył zagrożenie, to musi nastąpić przesiadka. ;)
scorpio44

Powrót do Egzamin na prawo jazdy