czy zdałem egzamin praktyczny ?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez dem0n » sobota 13 września 2008, 16:05

to co ty tak niekontaktowales ze nie wiesz czy zdales ? to jak ty w ogole samochod prowazdziles... :|
Prawo jazdy kategorii B
dem0n

Postprzez Michał_62 » sobota 13 września 2008, 23:03

Ja z kolei nic nie musiałem podpisywać. Widziałem tylko ja egzaminator wpisuje P, coś tam pisze. To czy musisz podpisać czy nie zależy od WORDU. Jeżeli egzaminator powiedział pozytywny i nie dał Ci do domu żadnej kartki to zdałeś na 100% i koniec kropka. A co do tej strony pwpw to nie sugeruj się nią - jest do bani. U mnie cokolwiek się na niej pojawiło jakieś 2 tyg po odbiorze prawka. Zadzwoń do swojego WK i tam Ci powiedzą jaki jest status Twojego prawka. Nie martw się - ja też miałem takie wątpliwości jak czekałem na prawko :) To naturalne.
Pozdrawiam serdecznie
Michał_62

Postprzez kamiles » niedziela 14 września 2008, 01:24

Michał_62 napisał(a):Nie martw się - ja też miałem takie wątpliwości jak czekałem na prawko

...nie wy jedni macie takie wątpliwości (choć nie rozumiem, jak można wyjść z egzaminu nie wiedząc, jaki jest jego wynik), ale to nie powód do tego, by wszyscy z wątpliwościami zakładali kolejne wątki o tym samym...
kamiles

prawko

Postprzez lukaszigr » niedziela 14 września 2008, 13:23

Jak po egzaminie dostałeś kartke do podpisania to tylko czekaj na prawko a jak byś dostał kartke z przebiegu egzaminu to musiał byś planować następny egzamin:)
lukaszigr

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy