o pare piwek za dużo....

Wszystko co nie mieści się w powyższych kategoriach.

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Lipton » sobota 11 października 2008, 11:35

No tak dzieki za wszystkie wypowiedzi,Goska_1 stracilem tylko kat.b bo tylko taka posiadalem....tzn tylko ?? albo aż....Khayi tu też sie zgodze...dobrze ze to sie tylko tak skonczylo....Xsystoff,uwież ze można nie patrzec... bylem piany i pewnie cięzko bylo mi zwrócic uwage na droge nie mowiąc juz o lusterkach....Duszek,jechali szarą vectrą....nie oznakowaną.Takie male podsumowanie...żałuje tego co zrobilem i jestem wsciekły ze juz nie mam prawka,z drogiej strony ciesze sie ze nic nikomu nie zrobilem...tak czy owak poczekam 2,5 roczku i moze to bedzie dla mnie nauczka. . . nie donceniałem tego co miałem,może dla jednych to tylko prawko ale dla mnie to hobby,kochałem jazde samochodem juz nawet mialem 27 tys uzbierane na nowe autko brakło mi 4 tys,teraz mam duuuuużo czasu zeby je dozbirac,i oby historia mi sie nie ważyła powtórzyć !!! :? Pozdrawiam wszystkich.
Lipton

Postprzez turecki » sobota 11 października 2008, 23:19

Widzę,że tu wsiedli na cię... a ja znam takiego ,co i nabroił po pijaku w rfn i potem w kraju jeździł,aż go złapali i ...dalej jeździ!Ten,co za pierwszym wyjazdem po straci papier jest do odratowania,taki ,co ma za nic zakazy i jest niestety alkoholikiem powinien dostać kajdany,albo kulę u nogi,aby nie miał jak jeździć.Dobrze,że rozumiesz coś narobił,do egzaminu możesz się spokojnie szykować przez ten czas i zaglądaj na forum,bo warto.No i może nie będzie tak źle z tym egzaminem...
turecki

Postprzez ButterflyEffect » sobota 11 października 2008, 23:26

Dzisiaj mówili w Faktach o jakimś gościu, który zabił po pijanemu 11letnie dziecko.
To, że był pijany, to raz, a dwa.. Miał zakaz do 2019 (?) roku (nie pamiętam dokładnie ile, ale wiem, że długo strasznie).
...pensa prima di sparare, pensa prima di dire, di giudicare...

Postprzez Lipton » czwartek 16 października 2008, 11:41

alkocholikiem nie jestem :D pije mało.....ponizej przeciętnej ludzi w moim wieku
Lipton

Postprzez Hazel » czwartek 16 października 2008, 16:53

Ale w niewłaściwych momentach.
26.08.2008 Zapis na kurs
(...)
2.12.2008 Egzamin praktyczny (+)
Hazel

Postprzez michal84 » czwartek 16 października 2008, 19:46

Napisze ci jak to wyglada teraz, gdyz nikt nie wie jak to bedzie wygladalo za 2,5 roku bo jak wiadomo przepisy maja sie zmieniac. Na poczatek trzeba przejsc psychotesty( badania ktore przechodza zawodowi kierowcy), pozniej idzie sie tam gdzie wydawali prawko po skierowanie na ponowny egzamin, nastepnie do wordu ustalic termin, z wlasnego doswiadczenia wiem ze trzeba sobie wziasc pare godzin jazd( instruktor pokaze ci mniej wiecej trasy przejazdu jazd egzaminacyjnych), bardzo dobrym pomyslem jest tez ustalenie sobie calosciowego egzaminu w moim przypadku egzaminator dopiero przy mnie wpisywal nazwisko w karte do egzaminowania, wiec nie mial zadnych danych dlaczego zdawalem( jest to tylko moja wersja). Duzo ludzi mi mowilo ze zdanie za pierwszym razem graniczy z cudem, naszczescie mi sie udalo moze to dlatego ze praktycznie przez caly zakaz jezdzilem autem( jazda autem na zakazie jest to przestepstwo jak dobrze pamietam artykul 244k.k. ) prosze o niekomentowanie ostatniego zdania gdyz nikt z was nie wie w jakiej sytuacji zostalo zabrane prawko. Co do skrocenia zakazu nie ma takiej mozliwosci gdyz byl pan pod wplywem alkoholu(taka mozliwosc istenieje po odbyciu polowy kary np. za wypadek drogowy w ktorym byly ofiary jesli oczywiscie bylo sie trzezwym)
michal84

Postprzez Marcin1985 » sobota 08 listopada 2008, 21:01

michal84 a mozesz mi powiedziec czy jest taka mozliwosc ze np kara zakazu prowadzenia pojazdow konczy sie mojemu kumplowi w maju 2009 to czy mozna isc do wydzialu po skierowanie na egzamin np 2 miesiace wczesniej i z tym do WORDu zeby ustalic date egzaminu np ktoregos tam maja?? czy trzeba odczekac do konca i dopiero isc po papier??
Marcin1985

Postprzez michal84 » piątek 14 listopada 2008, 20:53

Ja na ten temat rozmawialem w wydziale komunikacji bo tez chcialem wczesniej to zaswiadczenie, ale niestety nie da rady skierowanie na egzamin kontrolny wydadza dopiero po koncu kary.
michal84

Postprzez kasia kałczynska » piątek 14 listopada 2008, 22:47

To daj proszę znać a'propos zdawania ponownie całego kursu..Mam ten sam problem.pzdr[/list]
kasia kałczynska

Poprzednia strona

Powrót do Luźna gadka