przez Sławek_18 » wtorek 04 listopada 2008, 15:16
przez mat4u » wtorek 04 listopada 2008, 15:34
przez Sławek_18 » wtorek 04 listopada 2008, 16:12
przez Xsystoff » wtorek 04 listopada 2008, 18:04
przez qwer0 » wtorek 04 listopada 2008, 22:29
jak bedziesz mial problemy z odszkodowaniem to daj znac Very Happy i wiesz co ja bym jeszcze zrobil na Twoim miejscu?? poszedl do psychiatry (tak jak ja teraz ide niedlugo Razz ) i nagadal ze straszny masz lęk po tym wypadku i ze boisz sie tego jak np. ktos blisko Ci do tylka podjezdza........ i jesli masz orzeczenie policji o calym zdarzeniu to jeszcze wyciagniesz kase z tego za swoja szkode itp..... ja teraz chodze po lekarzach ze mnie glowa boli ze mam lęki i dziwne sny o wypadkach bo chce dostac duze ubezpieczenie.... ale co prawda.... po troszQ wiekszym wypadku Razz ale moze i Tobie sie uda...........
Macie jakies foto tego bruku ? Bo cos mi wyobraznia szwankuje, jak to wyglada ?
przez mat4u » wtorek 04 listopada 2008, 23:35
qwer0 napisał(a):jak bedziesz mial problemy z odszkodowaniem to daj znac Very Happy i wiesz co ja bym jeszcze zrobil na Twoim miejscu?? poszedl do psychiatry (tak jak ja teraz ide niedlugo Razz ) i nagadal ze straszny masz lęk po tym wypadku i ze boisz sie tego jak np. ktos blisko Ci do tylka podjezdza........ i jesli masz orzeczenie policji o calym zdarzeniu to jeszcze wyciagniesz kase z tego za swoja szkode itp..... ja teraz chodze po lekarzach ze mnie glowa boli ze mam lęki i dziwne sny o wypadkach bo chce dostac duze ubezpieczenie.... ale co prawda.... po troszQ wiekszym wypadku Razz ale moze i Tobie sie uda...........
trafisz na nie takiego lekarza jak chesz, to z tego leku przed jazda prawko jeszcze stracisz xDMacie jakies foto tego bruku ? Bo cos mi wyobraznia szwankuje, jak to wyglada ?
Nie wiesz jak kostka brukowa wyglada? :|
Akurat mialem okazje tamtedy jechac i rowniez wyprzedzac po tym czyms, bo klient sprinterem jechal 30km/h bo na CB mowili ze stoja misiaki, a ten nie doslyszal na ktorym km ;p
Jakis zlekniety facet
przez Sławek_18 » wtorek 04 listopada 2008, 23:41
przez turecki » środa 05 listopada 2008, 10:13
mat4u napisał(a):co do pierwszego....... prawko nie strace..... to juz wiem :D
co do drugiego to wiesz..... jak ma sie 23ptk karne na swoim koncie..... to sie zaczyna uwazac :D
przez mat4u » środa 05 listopada 2008, 10:30
turecki napisał(a):mat4u napisał(a):co do pierwszego....... prawko nie strace..... to juz wiem :D
co do drugiego to wiesz..... jak ma sie 23ptk karne na swoim koncie..... to sie zaczyna uwazac :D
Oj na dobrej drodze jesteś....szybko na skasowanie 6 punktów,a nie na naciąganie ubezpieczalni...bo to różnie może z tym być.Źle zaparkujesz pod pzu czy co tam naciągasz i po temacie....
przez turecki » środa 05 listopada 2008, 10:33
przez Sławek_18 » czwartek 06 listopada 2008, 20:48
Xsystoff napisał(a):Macie jakies foto tego bruku ? Bo cos mi wyobraznia szwankuje, jak to wyglada ?
przez Xsystoff » czwartek 06 listopada 2008, 21:32
przez Sławek_18 » czwartek 06 listopada 2008, 23:12
przez marcij » piątek 07 listopada 2008, 13:51
przez lled3 » sobota 08 listopada 2008, 18:15
Nam wystarczyło, że nikt nas nie wyprzedził na dwupasmówce do Częstochowy Wink No raz próbował, ale jak zjechaliśmy na prawy pas to przy 200km/h odstąpił od wyprzedzenia lewym Twisted Evil Razz Cool Można powiedzieć, że mieliśmy wykupiony abonament na lewy pas Rolling Eyes Laughing Laughing
Auto jest robione bezgotówkowo.