Moja historia z woj.ośrodkiem ruchu drogowego w bytomiu

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez uczen2008 » sobota 29 listopada 2008, 15:42

Już na samym początku mi udowodnili że jak będe walczył o swoją rację to termin będe miał dużo puźniejszy i i tak z nimi nie wygram...

Wiec w tej sytuacji nie da sie wygrać z nimi oni są ponad prawem i ustalają reguły gry.
uczen2008

Postprzez ella » sobota 29 listopada 2008, 15:49

Zależy ci na terminie czy na sprawiedliwości?

A ci co wygrywają przeważnie dostają szybsze terminy.

Wiec w tej sytuacji nie da sie wygrać z nimi oni są ponad prawem i ustalają reguły gry.

Oczywiście, jak wszyscy będą podchodzili do tego tak jak ty.
ella
Moderator

Postprzez uczen2008 » sobota 29 listopada 2008, 16:01

Rozmawiałem w tym ośrodku z kierownikiem albo jeszcze z kimś ważniejszym i uświadomił mi że nie mam szans z nimi wygrać.I tak jak napisałem wcześniej to jest lipa nie ośrodek ale cały czas mam nadzieje ze może 2 razem pozwolą mi zdać prawojazdy bo jestem również głęboko przekonany że kiedyś dadzą mi prawojazdy które mi się przecież tak bardzo należy gdyż wszystkie parkowania,manewry na placu itp.. ja poprostu robie to bezbłędnie i jestem bardzo dobrym kierowcą.

Niech moja historia opisana na tym forum będzie wskazówką dla wszystkich którzy zdawali w bytomiu i nie udało im się zdać gdyż egzaminator zdecydował inaczej, lecz nie ma sensu się załamywać gdyż życie po oblanym egzaminie się nie kończy i trzeba pokornie dążyć do celu i cierpliwie czekać na dzień Radości!(zdany egzamin)
uczen2008

Postprzez albin » sobota 29 listopada 2008, 16:36

Skoro jesteś tak dobrym kierowcą i nie wykonałeś na egzaminie dwukrotnie nieprawidłowo tego samego zadania egzaminacyjnego, a w egzaminator wpisał nieprawidłową ocenę to jak już wielu pisało, odwołaj się, jeśli nie to nie ma sensu tej dyskusji przedłużać bo do żadnych wniosków już nie dojdziemy, poza tym jednym: ty jesteś super, a oni się na ciebie uwzięli.
albin

Postprzez uczen2008 » sobota 29 listopada 2008, 17:02

Ale musicie mi przyznać że chyba nie było jeszcze osoby która zna teorie i praktyke bezbłędnie a juz na teori miała problemy w tym "wojewódzkim ośrodku ruchu drogowego w bytomiu" Nie chce dolewać oliwy do ognia ... wiec sie nie będe odwoływał..

Gratuluje wszystkim który jezdzą dużo gorzej odemnie wręcz fatalnie a posiadają prawojazdy.
uczen2008

Postprzez MALINA77 » sobota 29 listopada 2008, 17:26

uczen2008 napisał(a):Ale musicie mi przyznać że chyba nie było jeszcze osoby która zna teorie i praktyke bezbłędnie a juz na teori miała problemy w tym "wojewódzkim ośrodku ruchu drogowego w bytomiu" Nie chce dolewać oliwy do ognia ... wiec sie nie będe odwoływał..

Gratuluje wszystkim który jezdzą dużo gorzej odemnie wręcz fatalnie a posiadają prawojazdy.
Co do ostatniego zdania, dziękuje za gratulacje hehehe( choć dałes nam tu wszystkim do zrozumienia ze jesteśmy takimi własnie), no niestety fatalnie jeżdzący kierowcy tak samo musieli przystapić do egzaminu jak ty i zaprezentować swoje umiejętnosci , wiec na piękne oczy nie mają plastiku!pozdrawiam :)
21.08.08 g.13:30 WORD-egz.teoria (+)
28.10.08 g.11:00 WORD-egz.placyk (+), miasto(+)
Obrazek
MALINA77

Postprzez albin » sobota 29 listopada 2008, 17:52

uczen2008 napisał(a):Ale musicie mi przyznać że chyba nie było jeszcze osoby która zna teorie i praktyke bezbłędnie a juz na teori miała problemy w tym "wojewódzkim ośrodku ruchu drogowego w bytomiu" Nie chce dolewać oliwy do ognia ... wiec sie nie będe odwoływał..

a pamiętasz taką piosenkę: "Narcyz się nazywam......"
albin

Postprzez agniesiaa90 » sobota 29 listopada 2008, 18:17

skoro jestes takim mistrzem kierownicy i tak dobrze Ci niby szlo to czemu sie nie odwołujesz... przeciez wszystko jest nagrane... moim zdaniem poprostu zrobiłes głupi bład i nie chcesz sie teraz przyznac:P :P skoro tak cei potraktowali w czym problem zabierasz dokumenty i idziesz do innego WORDu...

i nie przeceniaj sie... ja tez moge powiedziec ze jezdze bardzo dobrze nie robie błędów na jazdach wszystko mi juz wychodzi łącznie z parkowanie ale to nie znaczy ze jestem niewiadomo kim i mam prawo mówic ze niektórzy jezdza gorzej i maja prawko i to jest nie sprawiedliwe....
agniesiaa90

Re: Moja historia z woj.ośrodkiem ruchu drogowego w bytomiu

Postprzez skov » sobota 29 listopada 2008, 19:01

uczen2008 napisał(a):Za drugim podejściem do egzaminu teoretycznego program już się nie wyłączył i zrobiłem 0błędów a egzamin robiłem około 1minuty!

tak mnie zastanawia ...1 min - 18 pytań, około 3,33 sek na pytanie.
Jak się czyta relację z egzaminu teoretycznego zakończonego wielkim sukcesem w czasie około 2 min to jestem za jak najszybszą zmianą formy tej części egzaminu.
skov

Postprzez albin » sobota 29 listopada 2008, 19:12

Masz rację, nie zwróciłem uwagi na poczynanie naszego mistrza na teście. Hmm....ciekawe czy w 3,33 sek można przeczytać pytanie ze zrozumieniem? nieco wątpię, ale może nasz mistrz jest również poza mistrzem kierownicy także mistrzem szybkiego czytania??!!

Znalazłem jedną rzecz w której nasz mistrz nie jest doskonały - ORTOGRAFIA :lol: - ale to pewnie przez klawiaturę :lol:
albin

Postprzez uczen2008 » sobota 29 listopada 2008, 20:09

Tak Drodzy Panie i Panowie!

Do egzaminu teoretycznego uczyłem się bardzo przykładnie 490 pytań mam je w głowie do dziś dnia,czasami sprawdzam czy jeszcze pamiętam i rozwiązuje test online albo z płyty i wychodzi zawsze 0błędów a 1 test zajmuje mi 2-3 minuty max czasu.

Na egzaminie odrazu wiedziałem jakie sa odpowiedzi wiec zaznaczałem szybko i następne i odrazu skaczyłęm pierwszy.Na egzaminie praktycznym egzaminator widocznie nie mógł pogodzić się z tym że jest ktoś lepszy od niego ;) Będe zdawał w bytomiu do końca nawet jakby miało to trwać 10lat. Jestem zdeterminowany i nie poddam się zwykłym leszczom..
uczen2008

Postprzez Bojaro » sobota 29 listopada 2008, 20:19

@uczen2008
Lepszy od egzaminatora?
Po 1: Nikt po zakończeniu kursu nie jest od razu mistrzem kierownicy (tyczy się każdego bez wyjątków bo takich wyjątków niema).
Po 2: Skoro egzaminator dostał stanowisko egzaminatora to chyba coś w tym jest?
Po 3: Który polak nie powie, że umie bardzo dobrze jeździć? Znam to z doświadczenia i każdy tak mówi.
Sorry ale Twoje przechwalanie się i mówienie jakim to jest się dobrym kierowcą irytuje mnie. Skoro tak dobrze jeździsz to egzaminator powinien Ci tylko pogratulować zdanego egzaminu a nie go OBLAĆ.
Bojaro

Postprzez MALINA77 » sobota 29 listopada 2008, 20:23

Proszę Państwa , mam wrażenie jakby uczen2008 popadł w samozachwyt hehehe, toż to 2gi Kubica ( nie obrażając Pana Kubicy) nam się tu ujawnił, zgadzam się z przedmówcą , nic dodać , nic ująć :lol:
21.08.08 g.13:30 WORD-egz.teoria (+)
28.10.08 g.11:00 WORD-egz.placyk (+), miasto(+)
Obrazek
MALINA77

Postprzez uczen2008 » sobota 29 listopada 2008, 20:26

MALINA77 napisał(a):Proszę Państwa , mam wrażenie jakby uczen2008 popadł w samozachwyt hehehe, toż to 2gi Kubica ( nie obrażając Pana Kubicy) nam się tu ujawnił, zgadzam się z przedmówcą , nic dodać , nic ująć :lol:

Nigdy nie porównywałem siebie do kubicy bo mistrzem świata w jezdzeniu autem nie jestem a Pan Robert Kubica jezdzi zawodowo tak jak jego rywale którzy jeżdzą lepiej od niego..
uczen2008

Postprzez Pinhead » sobota 29 listopada 2008, 20:37

Naucz się jeździć, idz na egzam i zrób swoje to zdasz. Skoro nie zdajesz to znaczy że jeździć nie umiesz. Żaden z ciebie "dobry kierowca" tylko laik nieprzygotowany do egzaminu praktycznego. Ucz się dalej i jak się postarasz to może w końcu zdasz.

ps.
"Boss" :rotfl:
Pinhead

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy