Zaparowane tylne boczne szyby na placu.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Pinhead » sobota 06 grudnia 2008, 21:53

Włącz z klimą to co zaznaczone, poczekaj chwile i woda z szyb odparuje.
Obrazek
Pinhead

Postprzez HakirimJP » sobota 06 grudnia 2008, 22:05

Dzięki Pinhead, ale czy Jesteś tego pewien? Bo z tego co ja wiem, klima to te A/C, co się świeci na zielono. Nie wiem tylko którą opcję ustawić na tym pokrętle z pozycjami.
22.12.2008r. WORD Chełm: teoria (+) placyk (+) miasto (+)
Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną, a pi*da ze złotą ketą nadal jest pi*dą.
HakirimJP

Postprzez ella » sobota 06 grudnia 2008, 22:13

Ja nie rozumiem Twojego problemu. Panikujesz tak jakbyś miał egzamin jutro a Tobie zostało do egzaminu jeszcze trochę jazd. Masz kilka godzin na przećwiczenie tego w samochodzie.
No chyba, że masz "niemego"instruktora. :lol:

Co do zaparowanych szyb na placu to nie masz co się o to martwić. Sprawdzając światła i maskę szybki ci nie zaparują.
Co do miasta to też nie masz się czego obawiać. Jak sam nie dasz rady to egzaminatorzy to robią. Przeciez nie wszyscy uczą się na samochodach z klimatyzacją. To tak jak z elektrycznymi lusterkami.
ella
Moderator

Postprzez Pinhead » sobota 06 grudnia 2008, 22:35

HakirimJP napisał(a):Bo z tego co ja wiem, klima to te A/C, co się świeci na zielono.

No i tak jest. Ale jak właczysz klime to musisz ustawić zeby powietrze wlatywało do wnętrza samochodu i to zaznaczyłem ci na zdjęciu.

Nie wiem tylko którą opcję ustawić na tym pokrętle z pozycjami.

To przecież Ci zaznaczyłem które :roll:
Swoją drogą spytaj się o to instruktora i niech Ci objaśni obsługe wentylacji bo widać jesteś w tym temacie całkowicie zielony.
Pinhead

Postprzez HakirimJP » sobota 06 grudnia 2008, 22:40

Dobra już czaję. A instruktora spytam dla pewności. Dzięki. Faktycznie, na jazdach się nauczę, ale boję się, że zapomnę o tym i dlatego pytam. Bo ja jak wsiądę do samochodu to głównie skupiam się aby sobie pojeździć i robić to dobrze, a o tych bzdetach zapominam. Dzięki, że mnie uspokoiliście.
Ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną, a pi*da ze złotą ketą nadal jest pi*dą.
HakirimJP

Postprzez chantal » wtorek 09 grudnia 2008, 13:47

Hakirim,ja zdawalam 29 listopada i nie bylo nawet mowy o tym ze zadanie nr 1 robimy na wlaczonym silniku,od kiedy wiec tak jest??
chantal

Postprzez HakirimJP » wtorek 09 grudnia 2008, 14:23

chantal napisał(a):Hakirim,ja zdawalam 29 listopada i nie bylo nawet mowy o tym ze zadanie nr 1 robimy na wlaczonym silniku,od kiedy wiec tak jest??

Od 1 grudnia. Udało Ci się, załapałaś się. :)
HakirimJP

Postprzez zgoda » wtorek 09 grudnia 2008, 23:33

HakirimJP napisał(a):
chantal napisał(a):Hakirim,ja zdawalam 29 listopada i nie bylo nawet mowy o tym ze zadanie nr 1 robimy na wlaczonym silniku,od kiedy wiec tak jest??

Od 1 grudnia. Udało Ci się, załapałaś się. :)

Ja zdawałem 2 grudnia i robiłem przy wyłączonym.
zgoda

Postprzez Khay » środa 10 grudnia 2008, 01:11

zgoda napisał(a):Ja zdawałem 2 grudnia i robiłem przy wyłączonym.

W Chełmie? :roll:

Może doczytaj najpierw o co biega, a później się wypowiadaj...?

Pozdrawiam
Khay
Khay

Postprzez tom9 » środa 10 grudnia 2008, 13:48

Co do miasta to też nie masz się czego obawiać. Jak sam nie dasz rady to egzaminatorzy to robią. Przeciez nie wszyscy uczą się na samochodach z klimatyzacją. To tak jak z elektrycznymi lusterkami.

zartujesz prawda ?
[b]Kierowca[/b] z prawem jazdy kategorii "B" i "C" 8)

[i]specyficzne podejście do życia[/i]
tom9

Postprzez HakirimJP » środa 10 grudnia 2008, 14:39

tom9 napisał(a):

zartujesz prawda ?

A mógłbyś wyszczególnić, które zdanie ma być żartem?
HakirimJP

Postprzez Ashka » sobota 13 grudnia 2008, 17:05

No właśnie ja dzisiaj zdawałam i oblałam. Pan egzaminator bardzo uprzejmie ustawił mi nawiew na zimny przed podjechaniem a ja nie zauważyłam i wszystko mi zaparowało...A z tym zapalonym silnikiem to też nie był za miły. Kazał włączyć silnik a potem 'Proszę zacząć od biegu wstecznego'. Bez sensu myślał że mnie na to złapie.
Ashka

Postprzez Pinhead » sobota 13 grudnia 2008, 17:26

Ashka napisał(a):No właśnie ja dzisiaj zdawałam i oblałam. Pan egzaminator bardzo uprzejmie ustawił mi nawiew na zimny przed podjechaniem a ja nie zauważyłam i wszystko mi zaparowało...

Po co piszesz że ustawił nawiew na zimny ? Spisek ? Jak nie interesują cię nawiewy i temperatura to sama zawaliłaś i możesz mieć pretensje tylko do siebie. Gdybyś wyjechała na droge swoim samochodem i też by ci się ot tak zapomniało to był by większy problem niż para na szybach samochodu egzaminacyjnego gdzie myślenie może przejąć ten na siedzeniu pasażera.

A z tym zapalonym silnikiem to też nie był za miły. Kazał włączyć silnik a potem 'Proszę zacząć od biegu wstecznego'. Bez sensu myślał że mnie na to złapie.

A to drań jeden ! Przecież mógł ci włączyć zapłon i ustawić bieg na wsteczny. Ty byś tylko powiedziała że się świeci. W końcu każda próba sprawdzenia ciebie czy sobie poradzisz będzie odbierana za spisek złego egzaminatora.
Pinhead

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy